kondurmak istemiyorum ama objektif fikirlere ihtiyacım var

Eğer bu adam hep böyle sorumsuz bir adamsa kadın olmayabilir,kadınla hiç işi olmayan ama son parasını ailesi yerine arkadaşına yediren tanıdıklarım var😔
Yok önceden böyle değilse arkadaşların dediği gibi şüphelen bence de.
Eğer gereğini yapacaksan böyle kuruntularla kendini yiyip bitirme, al karşına konuş, kaç yıllık eşin halinden tavrından bile anlarsın.
Bu arada aldatıldığını öğrenip sonra yine bu adamla yaşayacaksan bırak hiç öğrenme, sadece kendini kıymetsizleştirirsin.
bir iki sayfa öncesini okursanız böyle şeyler söylemezsiniz. aldatma varsa da yoksa da ayrılacağım. ben zaten ayrılmayı düşünüyordum bu olay da son damlası oldu. evet her zaman çok sorumsuz bir adam oldu, kendisine ulaşamayıp kendi arkadaşımı arayıp öğrendiğim oldu yanlarında halbuki bir şey de yapmıyor ama sorumluluk bilinci yok ulaşayım bir şekilde gibi.

yazdım aslında önceki sayfalarda. şu an normaliz ona göre mevzuyu hallettik. biraz da şüphelendiğimi anladığı için içi rahatlasın diye ben izin verdim böyle olmasına ki daha rahat takipleyip gözlem yapayım. durum böyle şu an.
O tekel bayisinin kamera görüntülerini ulaşsın keşke. Alışveriş yaparken yanında kimler varmış görebilir misin acaba?

Baştan beri konuyu takip ediyorum, yerinizde olsam tekel bayiye gider bir yalanla kameraya bakardım. İlk yapmanız gereken sey buydu 3 gün geçmeden. Bildiğim kadarı ile kayıtlar sonra siliniyor. Sonrada adın adım takip eder delil toplardım. Bariz aldatıyor hala acaba mu diyen kadınlara inanamıyorum hayret valla

Ben olsam alisveris yapildigi saat belli ekstrede, gitsin kuruyemisciye, kamera varsa ben cuzdani burda mi dusurdum caldiedim mi bakmak istiyorum diye izin istesin, adamin yaninda girdi belki kadin iceri
Tekel alisverisi yaparken kadin araba beklemistir diye düsünüyorum, sonucta biri görebilir. Asil önemli olan iki geceyi nerde gecirdigi. Ev? Otel? Arkadas evi?

Aldatmis belli ama diyelim ki aldatmadi iki gün ortadan yok olcak, telefonu kapatcak, arayip sormicak bu bile ciddi bir ayrilik yoluna baslamak icin yeterli bence. Bunu yapan adamin eine sevgi ve saygisi olduguna kimse inandiramaz beni.

kızlar selam, benim eşim serbest meslek sahibi kendi işini yapıyor, saatle çok işi yok. bazen işler sıkışınca gece atölyede çalışır sabahlar işlerini halleder. üç gün önce geldi eve yemek yedik ben gidiyorum dükkandayım bugün dedi tamam sabah çocuğu kontrole götürücez unutma dedim, tamam gelir uyandırırım seni gideriz dedi. iyi dedim sabah uyandım 11 gibi. tabii kızımla kaç kere uyandım da oynayıp ettikten sonra yataktan kalkma saati olarak 11. baktım gelen giden yok arama yok. aradım nerdesin niye gelmedin diye meşgule atıyor. mesaj attım, cevap “x yerdeyim ne oldu” dedim çocuğu götürecektik hani ne diye gidiyorsun? işim var şu an dedi. aradım meşgule atıyor sürekli. sonra hiç ulaşamadım. hep kapalıydı telefonu. gece de eve gelmedi ne bir haber ne bir şey. artık başına bir şey geldi diye düşünmeye başladım. ta ki kartın hesap hareketlerine bakana kadar. akşam ve gece olmak üzere 2 defa tekelden alışveriş yapılmış 700 lira civarı. sabah kalktım hala gelmemiş. arıyorum kapalı. kp’yi aradım dedim haberin var mı ulaşamıyorum başına bir şey mi geldi merak ediyorum artık dedim. yok kızım biz de dün konuştuk dedi. delirecektim kızlar yok adam ortada. birkaç saat sonra aradı, ağladım artık dedim neredesin sen? geliyorum noldu dedi. ne demek noldu arıyorum meşgule atıyosun mesajlara dönmüyorsun senin bi kızın var ben varım hiç mi umrunda değil dedim ağlayarak, sen niye böyle yapıyosun dedi aşırı soğukkanlı bi şekilde. hani şov yapma gibisinden. geldi neyse telefonu düşürdüm bozuldu tamirden alınca aradım hemen dedi. 700 lirayı neye harcadın tekelde dedim, arkadaşa borç verdim kız arkadaşı gelmiş lazım diye istedi dedi ama cevapları o kadar duraksayarak verdi ki durdu düşündü falan. hiç inandırıcı değildi yani. ki benim almam gereken bir ton şey vardı ev için kızım için... neredeyse son paramızı arkadaşına vermiş güya. ne diyorsunuz hanımlar başınıza böyle bir şey gelse nasıl davranırdınız?
Adam gece boyunca eve gelmiyor nerede olduğunu söylemiyor, telefonlara bakmıyor. Hiç normal değil maalesef. Bir düşünün derim..

tekellerde kamera oluyor ben telefonumu kaybettiğimde karşıdaki tekele giidip kameralara bakmak istediğimi söyledm düşürdüm mü diye izin verdiler bakmıştım.
sizin yerinizde olsam oraya gider kameralara bakardım siz de telimi düşürdüm vs diyebilirsiniz. hem yolu gösteren kamera da vardır kız arabadaysa bile belli olur.
arkadaşıyla beraber 2 eskort ayarlamış görünüyorlar 700 lira 4 kişiye tam yani.
allah belasını versin tez zamanda

Yalan söyleme konusunda çok başarısız olduğunu söyleyebilirim size...Çok ucuz ve korkarak söylenmiş şeyler...
Mesela aradan biraz zaman gecınce atıyorum Yılmaz'a verdıgın borcu ne zaman ödeyecek dediğinizde ne Yılmaz' ı derse...O gün öyle dedin ya yalan mı söylüyorsun gibisinden ya da buna benzer bırkac yem atın...Bu kadar basitçe düşünerek yalan söyleyen adamda bu oltaya gelecektir bence...Sizde daha net kondurabılırsınız bence....

Konu sahibi ne yaptın?
selamlar tekrardan, annemlere geldik kızımla iki gündür buradayız. evdeyken telefonuna pek bakamadım genelde salonda olduğumuz için. bir kere bakabildim baktığımda da o gün görüştüğü arkadaşıyla olan konuşmaları sildiğini farkettim. evdeyken konuştuğumuzda yalanladı tabiki sorduğum her şeyi ağlayacak gibi oldu inanacaktım neredeyse. beklemedeyim şu an bir şekilde bir şeyler bulmaya çalışıyorum hala. bulur bulmaz dava açacağım

selamlar tekrardan, annemlere geldik kızımla iki gündür buradayız. evdeyken telefonuna pek bakamadım genelde salonda olduğumuz için. bir kere bakabildim baktığımda da o gün görüştüğü arkadaşıyla olan konuşmaları sildiğini farkettim. evdeyken konuştuğumuzda yalanladı tabiki sorduğum her şeyi ağlayacak gibi oldu inanacaktım neredeyse. beklemedeyim şu an bir şekilde bir şeyler bulmaya çalışıyorum hala. bulur bulmaz dava açacağım
Allah yardımcınız olsun. :(

yok itiraf etmez zaten tahmin edebiliyorum az çok. illa açık seçik kanıt göstermek gerekir
Bihter neyi itiraf edecek matmazel? Adam zaten 3 gün haber vermeden eve gelmemiş, hasta çocuğunu bile düşünmemiş, kayıp olduğu sürede gizli görevde tekele ödeme yapmak suretiyle dünyayı kurtarıyor olduğu ortaya çıksa bile affedilecek yanı yok, ne yaptığını öğrenip ne yapacaksın? Boşa gitsin

kızlar selam, benim eşim serbest meslek sahibi kendi işini yapıyor, saatle çok işi yok. bazen işler sıkışınca gece atölyede çalışır sabahlar işlerini halleder. üç gün önce geldi eve yemek yedik ben gidiyorum dükkandayım bugün dedi tamam sabah çocuğu kontrole götürücez unutma dedim, tamam gelir uyandırırım seni gideriz dedi. iyi dedim sabah uyandım 11 gibi. tabii kızımla kaç kere uyandım da oynayıp ettikten sonra yataktan kalkma saati olarak 11. baktım gelen giden yok arama yok. aradım nerdesin niye gelmedin diye meşgule atıyor. mesaj attım, cevap “x yerdeyim ne oldu” dedim çocuğu götürecektik hani ne diye gidiyorsun? işim var şu an dedi. aradım meşgule atıyor sürekli. sonra hiç ulaşamadım. hep kapalıydı telefonu. gece de eve gelmedi ne bir haber ne bir şey. artık başına bir şey geldi diye düşünmeye başladım. ta ki kartın hesap hareketlerine bakana kadar. akşam ve gece olmak üzere 2 defa tekelden alışveriş yapılmış 700 lira civarı. sabah kalktım hala gelmemiş. arıyorum kapalı. kp’yi aradım dedim haberin var mı ulaşamıyorum başına bir şey mi geldi merak ediyorum artık dedim. yok kızım biz de dün konuştuk dedi. delirecektim kızlar yok adam ortada. birkaç saat sonra aradı, ağladım artık dedim neredesin sen? geliyorum noldu dedi. ne demek noldu arıyorum meşgule atıyosun mesajlara dönmüyorsun senin bi kızın var ben varım hiç mi umrunda değil dedim ağlayarak, sen niye böyle yapıyosun dedi aşırı soğukkanlı bi şekilde. hani şov yapma gibisinden. geldi neyse telefonu düşürdüm bozuldu tamirden alınca aradım hemen dedi. 700 lirayı neye harcadın tekelde dedim, arkadaşa borç verdim kız arkadaşı gelmiş lazım diye istedi dedi ama cevapları o kadar duraksayarak verdi ki durdu düşündü falan. hiç inandırıcı değildi yani. ki benim almam gereken bir ton şey vardı ev için kızım için... neredeyse son paramızı arkadaşına vermiş güya. ne diyorsunuz hanımlar başınıza böyle bir şey gelse nasıl davranırdınız?
Cocuk hasta 1 gün boyunca adam eve gelmiyor.
Arkadasa borc verirken postan mı cektirmis yani buna da inandıysanız ne diyelim?

Tarafsız bir gözle demek istiyorum ki eşiniz bir şeyler çeviriyor ve ne yazık ki size yalan söylüyor. Yalnız kalmaya ihtiyacı var diyelim çünkü erkeklerde zaman zaman böyle istekler olabiliyor size haber verip durumu bildirmesi lazımdı. Ayrıca 700 lira tekelde harcamak da neyin nesi? Durumu orda anladım ben. Birkaç saat de değil iki gün. Sizde acımayın para harcarken ve bundan sonra temkinli olun yani eşinize dikkat edin. Siz zaten çocuğu kontrole götürmek için anlaşmışsınız böyle bir zamanda bunu yapmaması gerekiyordu. Kendi çocuğunu umursamayan adam eşini hiç umursamaz. Bunu söylediğim için beni bağışlayın ama eşinizin eskort ayarladığını düşünüyorum dava açacağınıza sevindim inşallah her şey gönlünüzce olur.

Back
X