- Konu Sahibi Kalimero28
-
slm kızlar nasılsınız bakalım bebişim oldu bugun 9 .günlük olduk suan için hersey yolunda spinal anestezi ile 2920 kg doğdu kusum şimdilik biraz sarılığımız var ama oda gidecek insallh bu arada spinal olduğum içindua ettimde sizin için rabbim insallah gönlünüze göre veriri rabbim iyi haberleriniz bekliyorum
seninle bu konuyu konuşmuştuk anatolya9 hatırladınmı doktorum demişti banada zamanla azalma olcak androjen hormonlarında diye yavaş yavaş oluyor zaten çünkü dikkat ediyorum ben hep ağda yapan biriyim kendi kendime 16 yaşlarımda iken tüm bacak göbek bölgeme ve koltuk altıma 2 kutu agda yaparken şimdi yarım kutuda her yerim bitiyor.
ama çenealtım halen etkisini kaybetmiş durumda değil.
bu arada kızlar yarın gebelik testi yaptırcam aşılama yaptıralı 10 gün olmuş olacak doktoruma görünmem lazım büyük bi ihtimal gebelik testi isteyecek.
inşallah hayırlı haberler verirsin papatya. bu arada bende haftaya 2. aşılamamı olacağım.[/QU
karakedi senin için de pptya için de dua ediyorum,evrenin pozitif enerjisi sizinle olsun,ikinizin de güzel haberlerinizi duyarız inşallah.
inşallah hayırlı haberler verirsin papatya. bu arada bende haftaya 2. aşılamamı olacağım.[/QU
karakedi senin için de pptya için de dua ediyorum,evrenin pozitif enerjisi sizinle olsun,ikinizin de güzel haberlerinizi duyarız inşallah.
kızlar adetimin 24. günü dr gebelik testi için erken progesterona bakalım dedi gecen ay 30.96 çıkan hatta doğal yolla 20 lerde çıkan değerim bu sefer 6.34 çıktı.
kafayı yicem ya hiç umudum kalmadı yumurtlamamışım demekki iyide benim adetim hiç şaşmazki ben bu durumda nasıl adet olacağım.
slm kızlar nasılsınız bakalım bebişim oldu bugun 9 .günlük olduk suan için hersey yolunda spinal anestezi ile 2920 kg doğdu kusum şimdilik biraz sarılığımız var ama oda gidecek insallh bu arada spinal olduğum içindua ettimde sizin için rabbim insallah gönlünüze göre veriri rabbim iyi haberleriniz bekliyorum
canım inş hayırlısı olur ben eğer gebe değilsem ki sanmıyorum bu saatten sonra zaten 1 ay ara vermeyi düşünüyorum 2 aydır klomen çatlatma yeter.
rabbim hayırlısını versin.inşallah iyi haberlerle gelirsin.
Teşekkür ederim canım allah razı olsun. Allah hepimizin gönlüne göre verir inş.
Canım sen düşünme progesteronu falan. Canını da sıkma. adet günün geçer inş. bize müjdeli haberi verirsin.
inş canım bekliyorum adet günümü inş olmamda gebelik müjdemi alırım.
senin içinde dua edeceğim birdaha üzülmeni istemem inş bu sefer tutar canım.
aaa sizde mi akrabasınız o zaman ben ne oluyorum bu durumda annemle babamın alakası bile yok hatta ben doğmadan önce vefat eden bir ablam varmış ve o çok sağlıklıymış kabak benim başıma patlamış iyi mi :)) anne-baba olarak yıpranmakta haklısınız ama artık bunu sizin sorgulamanız ne size ne miniğe bir fayda sağlamaz onu öyle güzel,sağlam,maddi-manevi ayaklarının üzerinde durabilen iyi biri olarak yetiştirin o zaman yaşıtlarına zaten çok büyük bir fark atmış olacağını göreceksiniz :) kız-erkek,hasta-sağlıklı bu ayrım sadece ekonomik ve zihni engellerdir bence paran yoktur tedavi ettiremezsin hasta diye eve tıkmaya kalkarsın oz aman işte bu hastalık ona dejavantaj olur hormonları düzensiz çalışabilir,sonuçları ameliyat gerektirebilir bunlar hiç önemli değil ki ona aklını kullanmayı ve kişilik sahibi olmayı öğretirseniz endişeli babası çok daha mutlu bir, yetişkin kız babası haline gelir bence :) siz galiba bizim yazdıklarımızdan etkileniyorsunuz üzüldüm şimdidepresif hallerimiz hayatımızı etkileyecek kadar yoğun değil geliyor ve geçiyor o kadar sona normal hayata,mücadeleye devam he ayrıca en yakınlarınızdan başka kimseye miniğin hastalığını söylemeyin bence ne gerek var bizim halkımız bayılır ya böyle şeylere aklı ermeye başladığı zaman tutar biri söyler üzülür bak bana ima eden bile olmadı aileden biliyor musun kimler biliyor onu bile bilmiyorum o açıdan hiç yıpranmadım siz zamanı geldiğinde uygun bir dille anlatırsınız evet Allah acısını göstermesin size bağışlasın emekleyen bebeklere de bayılırım ye onu benim için :)) siz güçlü olun ki onu sağlam ve güzel bir kız olarak yetiştirin
kandiliniz mübarek olsun kızlar
allah dualarınızı kabul etsin.
benim adet başladı 2 aydır klomen çatlatıcı iğne kullanıyorum ve adetlerim 2 gün erken oluyor.
yarın dra gideceğim.
merhabalar 2 gün bakamadık siz baya ilerlemişsiniz ya bizde izmirdeydik kontrol için herşey normal devam ediyor 3 ay sonraya randevu verdiler progesteron referans aralığı 0.6 3.3 bizimkisi 0.1 çıkmış düşük ama doktor buna yorum yapmadı herşey normal dedi sizce nasıl?ilk doğdu gün eşimin baba tarafı öğrendilerde benim ailemden çevremden pek bilen yok hastaneye niye gidiyorsunuz diye sorduklarında böbrek üstü bezleri gelişmemiş o yuzden ilaç kullancak vs diye söylüyoruz.maşşallah büyüdü zaten hergün birlikteyiz rabbim birbirimizinden ayırmasın onun bize bizimse ona ihtiyacımız var.herkesinde kandili mubarek olsun dualarımdasınız...
anatolya9 benim kızlarımında non klasik.hani sen ilaç kullanmıyorum diyosunya,bende bazen bıraksalarmı acaba diye düşünüyorum ama doktorumuz hayır devam etsinler diyo.sana devamlı içeceksin dememişmiydi doktor.ilacı değil bırakmak düzenli içmeyince bile 17 oh hemen yükseliyo.senin yükselmiyomu.gerçi bazen diyorum yükselsin noolcak nasılsa çocuk falan düşünmüyolar biri 10 diğeri 14 yaşında.görünürde başka bi problemde yok.senin adetlerin düzenli oluyomu içmediğin halde.bende 1 kere bile unutup içmeseler bile kızıyorum çocuklara.acaba o kadar kasmasammı.bide düzenli içmedikleri için yine yüksek çıkıyo ve doktor her seferinde dozu biraz daha arttırıyo.üzülüyorumda sürekli ilaç almalarına.düzenli içerlerse hemen düşüyo.bayağıdır kontrole götürmedim önümüzdeki hafta bi götürüp değerlerine baktırayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?