• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konsantrasyonunu kaybeden var mı?

hicmimar90

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2025
134
161
18
haftada 1 kitap okuyan biriydim ama şimdi bir cümleyi 873498237 defa okusam da anlamıyorum.

dizi açıyorum boş bakıyorum. bir bakmışım bölüm bitmiş ama ben ne izledim hatırlamıyorum bile.

alışkanlığı geri nasıl kazanırım önerisi olan varmı?

Bu aralar ben de böyleyim. Ve hiç mutlu değilim. Toparlanmaya çalışıyorum, bir iki gün iyiyim ama sonra yine aynı... Kafam çıfıt çarşısı gibi.

haftada 1 kitap okuyan biriydim ama şimdi bir cümleyi 873498237 defa okusam da anlamıyorum.

dizi açıyorum boş bakıyorum. bir bakmışım bölüm bitmiş ama ben ne izledim hatırlamıyorum bile.

alışkanlığı geri nasıl kazanırım önerisi olan varmı?
Teknoloji, ekrana fazla maruz kalmak, stres, yorgunluk, vitamin eksikliği, psikolojik sorunlar vs. Bir çok şey etkiliyor dikkatimizi. Ben de eskisi gibi değilim, kitap okurken tekrar okuyorum aynı sayfayı. Dizi ya da film izlerken sahneyi başa sarıyorum. Birçok şeyi unutuyorum.

Teknoloji, ekrana fazla maruz kalmak, stres, yorgunluk, vitamin eksikliği, psikolojik sorunlar vs. Bir çok şey etkiliyor dikkatimizi. Ben de eskisi gibi değilim, kitap okurken tekrar okuyorum aynı sayfayı. Dizi ya da film izlerken sahneyi başa sarıyorum. Birçok şeyi unutuyorum.

bende aynıyım. bişey açıyorum izlemek için bi bakmışım bitmiş ama ne anladın ne hatırlıyorsun desen sıfır :)

Back
X