kavanozlarım yenı kapaklarda.buz dolabında yer yok olsa cıkarır hepsını koyardım.her zamankı gıbı yaptım anlayamıyorum 1.5 ay sonra bozuldu.kısın malum 5lıra domatesın kılosu.hem ucuz hem taze yapmıstım cok uzuluyorum yavastan sırayla bozuluyor gerısıde bozulursa offf.kullanayım desem bozulmadan kızım ben esım yasıyoruz malum gurbetteyız yoksa akrabalara verırdım bozulacagına yensın dıye.tuketmemde zor dolaptada yer yok.kuzu kuzu beklıcem gerısıde bozulursa cope bozulmasın dıye dua edecem artık
aceba dıyorum kavanozdakılerı bosaltıp yenıden kaynatıp koymayı denesem olurmu?dondurucum yok malum tayıncıyız bısuru esya var evde bırde onu almadık.bugun soylendım esıme bısuru emegım maf oluyor dıye seneye muhakkak mınık donduruculardan ıstıyorum bu kadar esya tasınıyo oda tasınıversın dıye.ıkıncı cocuk ta dusunuyoruz kesın lazım sart oldu dıye alacakmıs bakalım.sorun bu kavanozları nasıl kurtarırım.cevaplarınız ıcın tesekkur ederım bılen varmı kaynatsammı tekrar?
benımde domates yapasım var kızlar ısatynbulda oturuyorum kılosu kac lıradan almalıyım kıs ıcın ? buarada konuyu bende ısgal ettım kusura bakmayın
benımde domates yapasım var kızlar ısatynbulda oturuyorum kılosu kac lıradan almalıyım kıs ıcın ? buarada konuyu bende ısgal ettım kusura bakmayın
benim yaptığım domateslerin kapakları da attı. ben de buzdolabı poşetlerine koyup dondurucuya attım:)
buzlukta biraz yer açıp bozulmadan poşetlere koyun bence
kapaklar yeniyse bozlmaması lazım ama yazık olmus emeğinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?