- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.544
- 63
- Konu Sahibi mina retriever
-
Kizlar yeni hamile oldugumu ogrendigimde dr 2gunde bir kan testi yapmisti. Sonra artis olunca 1 hafta sonra gel keseyi gorelim dedi gorduk. 1 hafta sonra gel kalbine bakalm dedi kalp atisinida gorduk. Kalp atisindan sonra artik ayda 1 gel dedi. Kalp atisini 7. Haftada gorduk ve ayda 1 kontrol artik dedi. Suan 9 haftaligim ve 11. Haftada tekrar dr a gidicem. Sizce cokmu fazla 1 ay yoksa normal mi ona gore dr degistircem. Bazilari 15gunde 1 bakiyor benim doktorum diyor kararsiz kaldim.
Bana doktorm bi skntin gozukmuyo sikayetin varmi dedi yok dedim ama ne bebegin boyunu olctu nede bana ekrandan bak bu bebek bak bu kalbi diye gosterdi. Ne biliyim acaba kotu dr mu diye dusundum. 2dk muayene ediyo tmm diger hasta giriyo iceri hemen. Ultrason fotogrfni bile ben istersem veriyo.Canim eger bi sıkıntı yoksa ayda 1 cagiriyolar ama lekelenme gibi durumlarin varsa 2 haftada 1 cagiriyolar. Benim oncesi 1 dusugum var o yuzden doktor 2 haftada 1 cagiriyo ama 12. Haftayi gecince sanirim artik ayda 1 cagircaklar
Bana doktorm bi skntin gozukmuyo sikayetin varmi dedi yok dedim ama ne bebegin boyunu olctu nede bana ekrandan bak bu bebek bak bu kalbi diye gosterdi. Ne biliyim acaba kotu dr mu diye dusundum. 2dk muayene ediyo tmm diger hasta giriyo iceri hemen. Ultrason fotogrfni bile ben istersem veriyo.
Ozele randevu aldim zaten valla :) merak ediyorm ben buyuyo mu napiyo icerde kipirdiyomu fln :) hem fotografta verir bakar dururum en azindanO zaman doktorunu degistir bence cunku biz zaten doktorun soylemesiyle degil gozumuzle gorunce rahat edebiliyoruz suan 9 haftaliksan baska bi doktora gidebilirsin bence hem bebeginin durumunu gormus olursun hem de 2 hafta sonra tekrar cagirir ikili test icin yine gitmis olursun :)
Ozele randevu aldim zaten valla :) merak ediyorm ben buyuyo mu napiyo icerde kipirdiyomu fln :) hem fotografta verir bakar dururum en azindan
İlk haftalar çok çağırıyolar ben yurtdşndaym burda 10 hafta olmadan randevu vermiyolar. Herşeyi kesnleşsin öyle gel kafasındalar. Bence iyi de oldu. Ama snrasında klask ayda bir. Ben doktra sık gelmk istemedğmi söyledim. Yani bi 9.haftam bitince gittim. Sonraliler 13-22 şmdi de 28.haftamda gidcem. İlk çocuk bu ikincide dahada arayı açmayı düşünüyorum. Bi sıkıntı olmadğı süreceKizlar yeni hamile oldugumu ogrendigimde dr 2gunde bir kan testi yapmisti. Sonra artis olunca 1 hafta sonra gel keseyi gorelim dedi gorduk. 1 hafta sonra gel kalbine bakalm dedi kalp atisinida gorduk. Kalp atisindan sonra artik ayda 1 gel dedi. Kalp atisini 7. Haftada gorduk ve ayda 1 kontrol artik dedi. Suan 9 haftaligim ve 11. Haftada tekrar dr a gidicem. Sizce cokmu fazla 1 ay yoksa normal mi ona gore dr degistircem. Bazilari 15gunde 1 bakiyor benim doktorum diyor kararsiz kaldim.
Ben merak ediyorm ekranda gorunce rahatliyorum yaİlk haftalar çok çağırıyolar ben yurtdşndaym burda 10 hafta olmadan randevu vermiyolar. Herşeyi kesnleşsin öyle gel kafasındalar. Bence iyi de oldu. Ama snrasında klask ayda bir. Ben doktra sık gelmk istemedğmi söyledim. Yani bi 9.haftam bitince gittim. Sonraliler 13-22 şmdi de 28.haftamda gidcem. İlk çocuk bu ikincide dahada arayı açmayı düşünüyorum. Bi sıkıntı olmadğı sürece
O zman icinize sindigi gibi gidin. Doktrdn da memnun kalmaynca degstrn. Hersyden onemlisi insann icine sinen ve guveneblcgi bi dr. :) hayrlisiyla saglikla kucaginiza alin insaAlahBen merak ediyorm ekranda gorunce rahatliyorum ya
Hangi hastaneye gidiyosun? Beni de bir ay sonra çagırdı 7. haftada gittim 11. haftada gitcem şimdi de.Bana doktorm bi skntin gozukmuyo sikayetin varmi dedi yok dedim ama ne bebegin boyunu olctu nede bana ekrandan bak bu bebek bak bu kalbi diye gosterdi. Ne biliyim acaba kotu dr mu diye dusundum. 2dk muayene ediyo tmm diger hasta giriyo iceri hemen. Ultrason fotogrfni bile ben istersem veriyo.
Devlete gidiyorm ama bi gariplikmi var acaba diye ozeldende randevu aldm. Benide 11. Haftada cagrdi :) icim rhatladi ya herkesn oyleymis megerHangi hastaneye gidiyosun? Beni de bir ay sonra çagırdı 7. haftada gittim 11. haftada gitcem şimdi de.
Evet sıkıntı yoksa herkesi öyle çağırıyolar. Bende devlete gidiyorum Tepecikteyim doktorum da çok iyi güvendiğim için sıkıntı olmuyo:)Devlete gidiyorm ama bi gariplikmi var acaba diye ozeldende randevu aldm. Benide 11. Haftada cagrdi :) icim rhatladi ya herkesn oyleymis meger
Peki bi sknti varmiydi gebeliklerinde2 gebeliğim, ilk oglum dada 2 hafta da bir gidiyordum şimdi de öyle. İlerleyen zamanlarda testler azaldıkça daha uzun oluyor gitme süresi. Bana 1 ay çok gibi geldi :S
Peki bi sknti varmiydi gebeliklerinde
Ay ne guzel yaaa kske bzmde oyle olsaHayır hiç bir sıkıntım yoktu ilk oğlumda ama erken doğum yaptım 33+5 te :) Şimdilik 2 ci hamileligimde de sıkıntı yok ama yine de 2 hafta da bir doktordayım. Yani burdaki hastanedeki doktorlar hep öyle. Devlet hastanesine gidiyorum ayrıca özel falan da değil.
Hahah ayni ben :) bende yrn gidiyorm ozele hem kalp sesinide dinletiyolar hem boyunu fln olcuuolarBen de 7. Haftada gittim.ikili test yaptir ole tekrardan goruselim dedi o da 11. Haftaya denk geliyo zaten.. bende meraktan haftaya ozele gidecem
Bana doktorm bi skntin gozukmuyo sikayetin varmi dedi yok dedim ama ne bebegin boyunu olctu nede bana ekrandan bak bu bebek bak bu kalbi diye gosterdi. Ne biliyim acaba kotu dr mu diye dusundum. 2dk muayene ediyo tmm diger hasta giriyo iceri hemen. Ultrason fotogrfni bile ben istersem veriyo.
Devlet hastanesi bise yapmiyor canm bana yaptigi tamm kalp duyuldu su kadar haftasin sikinti yok bebisi bile gormedim kiHahah ayni ben :) bende yrn gidiyorm ozele hem kalp sesinide dinletiyolar hem boyunu fln olcuuolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?