Konu 11 yasindaki kizim!!!

Bunu babasıyla paylasmalimiyim acaba!!!

Tabi ki paylaşmalısınız, o da çocuğunuzun ebeveyni. Anne baba birlikte izlenecek bir yol belirlersiniz, arkadaşların dediği gibi bir uzman yardımı alınmalı, birlikte hareket ederseniz daha olumlu sonuç alabilirsiniz. Bir de günlüğü okuduğunuzu kızınıza asla belli etmeyin.

Çocuğu götürmeden alırlarsa iyi olur o zaman yoksa durup dururken bir sorun mu var diye düşünebilir.bunlar hep yaşanmış şeyler bunun için endişe ettim.

İlk etapta tabi ki çocuğu götürmesinler. Ama sonrasında çocuğu görmek isteyip istemediğine doktor karar verir, biz doğru olup olmadığını bilemeyiz.

bakin bu konuda cok haklisiniz lgbt dusmani olmasin ama benim unv bir arkadasim gaydi. onu da uzmana yonlendirmisler aile bilincli bir aile ve ayni sekilde bu tarz olaylara pozitf bakan birini bulmuslar. birkac seansin sonunda arkadasima iliski teklif etmis.
konu sahibi hassas bir konu. cevreden cok etkilenecek yastalar. bir sure tv tablet vs den uzak tutun. soz konusu arkadaslarinin aileleri ile iletisime gecin ama ilk basta suphelerinizi onlara soylemeyin nasil insanlar olacagini bilemezsiniz. o evlendik dedigi arkadasini ve digerlerini evinize davet edin. kucuk bor parti duzenleyin kiziniza cagirmak istediklerini sorun. ona gore hareket edin. gozlemleyin ama korkutmayin.
bir cocugun bu donemde gunluk tutmasi cok hos bence sakin korkutup vazgecirmeyin.

cok endiseleniyirsaniz mutlaka cocuk psikologundan destek alin.
Tabi ki paylaşmalısınız, o da çocuğunuzun ebeveyni. Anne baba birlikte izlenecek bir yol belirlersiniz, arkadaşların dediği gibi bir uzman yardımı alınmalı, birlikte hareket ederseniz daha olumlu sonuç alabilirsiniz. Bir de günlüğü okuduğunuzu kızınıza asla belli etmeyin.
Babamiz biraz sıkıntili arasinda sogukluk olurmu diye düşündüm o benim gibi anlayışli yaklasmaz belli etmem okudugumu ona dikkat edeceğim zaten

Yok belli etmem zaten

Bence bu yaşlarda daha aşkı bilebileceği yaşlar değil.. ben aşık olarak değil de bir hayranlık olarak algıladım.. belki de o kızlara karşı hayranlığı olabilir.. Benimde 10 yaşında kızım var.. onunda sınıfında mesela çok ayrı tutuğu arkadaşları vardı.. sevdiği.. bence takipte olun... ama sanmıyorum öyle aşık gibi bir duygu beslediğini..

Babamiz biraz sıkıntili arasinda sogukluk olurmu diye düşündüm o benim gibi anlayışli yaklasmaz belli etmem okudugumu ona dikkat edeceğim zaten

Babaya söylemeden bir uzman yardımı alma şansınız var mı ki, sonradan öğrenirse sorun çıkmasın, belki önce siz gidip danışsanız daha iyi olur, doktor babaya ve çocuğa nasıl yaklaşacağınız konusunda sizi aydınlatabilir

Bunu babasıyla paylasmalimiyim acaba!!!
Yok artık zaten kızınızın bir birey oluşumu yeterince hiçe saymışsınız.
Lütfen kimse ile paylaşmayın o da okunduğunu bilmesin. O yaşlarda eşcinsel eğilimler olması normal, bir cok cocukta vardir bu.Ama bu kızınızın kendi eğilimi mi degil mi zaman gösterir .

ne güzel bilinçli bir annesiniz kimse buradan bir şey var veya yok diye kesin bir şey diyemez bence önce siz tek pedagogla görüşüp onun doğrultusunda hareket etmelisiniz.

Gerçekten o isimde yakın kız arkadaşları var mı araştırın. Bazen çocuklar arkadaş edinme sürecinde sevgiyi abartıp adına aşk diyebiliyorlar.
Mümkünse o kızlarla ve erkekle tanışabileceğiniz güzel bir ortam hazırlayıp gözlemleyin.

Ya ask degilde acaba hayranlik olabilir mi 11 yas asik olmak icin erken gibi geliyor bana oglum 13 yasinda son bir senedir ask konusundan anliyor gibi biraz daha takip edin

Lütfen kimse ile paylaşmayın o da okunduğunu bilmesin. O yaşlarda eşcinsel eğilimler olması normal, bir cok cocukta vardir bu.Ama bu kızınızın kendi eğilimi mi degil mi zaman gösterir .
Freud kitaplarını ve psikoterapilerini okursanız zaten oda böyle açıklar o yas donemini.
Psikiyatrinin babası yani biz derste onun semalarını öğrendik çocuk gelişiminde.
Hiç bir sorun olduğunu sanmıyorum. Lütfen çocuğu doktora filan götürmeyin kendine evine size güveni biter. Yanlış olduğuna inanır bir hayat bunun kalıntılarını silemezsiniz.

normal şuan hormonlar yavaş yavaş hazirlaniyor duygular çorbalasmaya basliyor
bende de olmustu bir dönem
aşırı sevdigim bir cocukluk arkadasima aşığım da asıgim diye dolaniyordum aslinda ask dedigim sey o kiz arkadasima hissettigim yogun sevgiyi sanirim o sekilde ifade etmeyi tercih etmisim
o ask sandiginiz ask degildir yani

gunlugunu okudugunuzuda soylemeyin
bu size karsi bir guvensizlik olusturur kizinizda cocukta olsa ozel hayatina mudahale ettiginiz icin kusak catismalariniz baslar
annemde sizin gibi buldugu herseyimi okurdu

Anne olarak tedirgin olup ne yaptığını ne yaşadığını merak etmem normal diye dusunuyorum her annede bunu yapar ayrica bunu onu inciterek sorgulayarak yapmadım hice sayacak bir duruma getirmedim onun bundan bilgisi yok bir sorun varmi yokmu onu anlamaya çalışıyorum normalmi onu anlamaya çalışıyorum ona bunu belli etmeden yapılacak ne varsa onu öğrenmeye çalışıyorum habersiz olmaktan iyidir herhalde

Bizde küçükken hoşlandığımız erkekleri kız ismiyle konuşurduk birbirimizle öyle birşey olmasın ?

normal şuan hormonlar yavaş yavaş hazirlaniyor duygular çorbalasmaya basliyor
bende de olmustu bir dönem
aşırı sevdigim bir cocukluk arkadasima aşığım da asıgim diye dolaniyordum aslinda ask dedigim sey o kiz arkadasima hissettigim yogun sevgiyi sanirim o sekilde ifade etmeyi tercih etmisim
o ask sandiginiz ask degildir yani
Cok sagolun ya inan bende panikledim ona bunu yansitmadan uzmanla görusmek istiyorum ama insallah dediginiz gibi olur

Freud kitaplarını ve psikoterapilerini okursanız zaten oda böyle açıklar o yas donemini.
Psikiyatrinin babası yani biz derste onun semalarını öğrendik çocuk gelişiminde.
Hiç bir sorun olduğunu sanmıyorum. Lütfen çocuğu doktora filan götürmeyin kendine evine size güveni biter. Yanlış olduğuna inanır bir hayat bunun kalıntılarını silemezsiniz.
Yok öyle birşey kesinlikle yapmam biliyorum sorun olur onun haberi olmadan nasil davranirim normalmi onu ogrenmek istiyorum

Back
X