Konu Abim,

Nevvreste

PATRON ANA
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2018
675
1.265
33
32
DÜNYALI
Merhaba arkadaşlar ,

Benim Abim 27 yaşında.
Belki genç diyebilirsiniz ama askere gidip geldikten sonra evlenmek istediğini dile getirdi.

Ama hayatında bir iki kızla konuştu o da bir ay sonrasında ayrilikla sonuçlandı .
Evlilik düşünmediğini söyleyen kızlar çıktığı için ayrılık oldu.

Yani şöyle bakarsanız duruma abim 6 yıldır evlenmek istiyor . Ama bir türlü nasip olmadı .
Mesleğine gelince marangoz .
Belki bu durum karşıdaki kızları geri itti.
Çirkin bir çocuk değil. Çok yakışıklı da değil.
Ama manevi yönü çok güçlü bir çocuk .
Ailem görücü usulü bir kaç kızla görüstürdü .
Kızlar konuştu aradan biraz zaman geçince yine olmaz diye reddettiler.
Bunu diyen kızın biri başka bir erkekle kaçtı . ( iyi ki olmamış )
Diğeri de yaşım büyük dedi o abimden 3 yaş büyüktü . Huyu güzel diye yaşı bile onemsememistik biz.

Üzülüyorum gerçekten. Niye her şey meslek niye her şey çok yakışıklılık...

Çok şükür alinteriyle küçük yaşına rağmen kendine ev de yaptırdı arabada aldı.
Kimseye muhtaç değil karısını da etmez .
En sevdiğim özelliği bana ve anneme çok önem verir yani kısaca kadın kıymetini karısının kıymetini bilir .
Ev işi yapar yardım isteyince cam da siler. Birlikte oturur zeytin bile diler .
Küfürü kötü alışkanlığı yok.
Evden ise işten eve.
Mahallede herkes güzel ahlaklı çocuk diye anar .
Ama niye bu çocuk reddediliyor niye güzel taraflarına bakılmıyor ?
evlense evlendiği kadını mutlu eder .
Ama kimse bir aydan fazla bir süre şans vermiyor bu çocuğa .
Bazen sohbet ediyoruz .
Diyorum konuştuğun kişilerle ne kadar samimi oluyorsun?

Ben iş ciddiye binmeden aşkım bile demem diyor.
Yani normal arkadaş gibi konuşuyor acaba burdan mi kaybediyor onu da anlamadım.

Arkadaşlar çok uzun oldu belki ama siz bir şeyler söyleyin bu çocuk ne yapsın ?

Güzellik, çirkinlik mevzu değil de kadınlar biraz ağzı laf yapan erkekleri seviyor açıkçası ne yalan söyleyeyim. Biraz girişken olan, güldüren, hoş muhabbetli olan erkek çekici geliyor. Belki sadece tanıştığı kızlar bakımından şanssızdır yani kimyaları uyuşmamış olabilir ama genelde de ağzı pek laf yapan biri değilse, muhabbet etmekte, sürdürmekte vs. zorlanıyorsa, bir yerde tıkanıyorsa o yüzden ilişkilerini de sürdürmekte zorlanıyor olabilir.

Yani canım klasik olacak belki ama her nasip vaktine esirdir diye bir laf var. Masallah bu zamanda anlattığınız gibi insanlar çok kalmadi öyleyse ne güzel. Abinizde bir problem yokki ona karşı da öyle demeyin kendini kötü hisseder onunda evlilik vakti gelince olur. Rabbim hayırlısını nasip etsin ama bu zamanda evlilikte cok zor hem o dogru kişiyi bulmak zor hem beklentiler farklı..

Bak buda doğru:) efendi olunca nedense biseler ters gidiyor gibi davraniliyor

kabul edelim, şunu diyen tarzı benimsiyoruz: yanar döner olalım!! adi olalım! şerefsiz olalım! itin uğursuzun önde gideni olalım! zındık olalım! hayın olalım! güvenilmez olalım!!!

Şakacı takılan uğraşan bir çocuktur bilmiyorum .Bazen benimle çok uğraşır ona kizmam hoşuma gider güler falan .

Konuştuğu kişilere karşı anlayışlı davranır.
Sohbet konusunda sıkıntısı yok ama iş ciddiye binmeden romantik davranmak istemiyor . Belki karşıdaki kızlar hemen sevgi sözcüğü duymak istiyor. Yakınlık istiyor .bilemem bunu sadece belki diyorum .
Ama abim de yetişme şekli gereği elini bile tutmak istemediğini söyledi ne zaman nisan olur ondan sonra canım aşkım derim diyor.

Size öyledir de karşı cinsle ilişkilerinde soğuk ve tutuk davranıyor olabilir. İlla hemen elini tutup sevgi sözcükleri söylemek değil yani muhabbeti tutuktur; konuşma tıkanıyordur falan. İlk izlenim önemli şimdi ben de görücü usulü birisiyle tanışsam ve karşı taraf fazla soğuk ve tutuk davransa, muhabbeti ilerletemese, konuşacak fazla bir şey bulamasak ben de ileriye dönük düşünmüyor olabilirdim. Ailesiyle ilişkisi daha samimi olabilir ama karşı cinsle daha farklıdır belki; bunu bilmeniz karşı tarafla birebir konuşmadıkça zor.

Size ve annenize olan düşkünlüğünü fazla belli ediyorsa ondan olabilir

Yok ben kızlarla hiç tanışmadım. Bile . Evliyim . Sadece Abim De mutlu olsun istiyorum.
Ha şunu da söylemem gerekirse her erkek bana göre ilk önce karısını benimsemeli. Evlendikten sonra anne ve kız kardes 2. Plana atilsin. Doğrusu bu. Çünkü ömür boyu zaman geçireceği kişi biz değiliz onu karısı. O yüzden karısı değeri daha çok hakediyor.

Söylediğiniz şeyler güzel biraz araştırmam gerekiyor bu konuyu .

Nasıl davranmalı ilk etapta ne gibi sorular yoneltmeli sizce ?
Mantıklı şeyler yazıyorsunuz .

kabul edelim, şunu diyen tarzı benimsiyoruz: yanar döner olalım!! adi olalım! şerefsiz olalım! itin uğursuzun önde gideni olalım! zındık olalım! hayın olalım! güvenilmez olalım!!!
Yok ya daha neler o kadarda değil.
Yok yahu o kadarda değil. O kelimeden kasıt biraz konuşkann girisken olmasi yoksa kisilik olarak değil tabiki

Abim 34 olucak gercekten cok yakisikli manken gibi cocuk kendi sirketi var evi arabasi bankada parasi cokta efendi kibardir herseyi yerine gore yapar ama bekar olmuyor olmuyor evlenemiyor
Yapicak bisi yok kismet isi bu

Isle gucle alakasi yok oyle olsa kucumsemek icin demiyorum ama okadar hademe kapici bekar olurdu

daha popüler olduğunu düşündüğümüz, daha yakışıklı-güzel olduğunu düşündüğümüz kişilere bir eğilimimiz var insanlık olarak... hele ki bu devirde sizin abinizin özellikleri prim yapmaz gibi... kızlar onları ancak iyi bir arkadaş olarak görüyorlar.. ay konuyu görünce malum bazı sitelerdeki başlıklar geldi aklıma ' türk kızlarındaki ...... erkeği sevme takıntısı ' gibisinden
:) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…