Konu Abim,

Tamam da karşı taraftan da öyle mi görünüyorsunuz acaba? Yoksa ben abimin oğlumun evine karışırım diyen görümce/kv görmedim. Elbette böyle olabilirsiniz ben de muhtemelen etliye sütlüye karışmayan görümce olacağım ama kardeşim dışarıya "ablam benim için çok kıymetli" diyorsa o kız kaçar. Lütfen abiniz tanıştığı kızlara sizi hiç katmasın, değer veriyorum çok seviyorum vs demesin sizden bahsederken. Bunlar güzel şeyler, kardeşin sevmesi değer vermesi çok güzel. Ama tanışırken karşı tarafa bahsetmesin işte.

Kardeşinizin güzel özellikleri var anlattığınıza göre ama şimdiki kızlarla da baş edilmez , sıkıcı buluyorlar böyle erkekleri maalesef.Kendi gibi sessiz sakin iyi kalpli biri denk gelir de evini yuvasını kurar inşallah hayırlısıyla.

Yalnız siz de fazla karışmayın bence.Burda okuyoruz kızla tanışmaya kız kardeşiyle gidenler , buluşma gününü ve yerini çocukla görüşmek yerine annesiyle ayarlamak zorunda kalan kızlar var.Eğer bu tür şeyler yapıyorsanız karşı tarafın da gözü korkmuş olabilir.Kötü niyet olmasa bile karşıdakiler yanlış anlayabilir.

Bak bunu gerçekten bilmiyorum . Soracam mutlaka umarım öyle şeyler söylemiyordur ben şahsen rahatsız olurum diyorsa eğer karşıdaki kızda rahatsız olur.
Ben ilk başta şunun için anlattim bize değer verdiğini . Yani hepimiz kadiniz . Ve eminim her kadın eşinin kendisine yardımcı olmasını dertten2 anlamasını ister.
Yani ben bakıyorum benim evime geldiğinde abi salatan cok guzel oluyor sen yapar misin dediğimde kirmaz yapar . Ben de içinden inşallah karısına da böyle davranır diyorum o yüzden anlattim. Ama herkes yanlış anlamis

Hiç bişey
Kısmet bir yerlerden çıkar gelir, siz bile inanamazsınız
Ben eşimi yıllarca nasıl keşfetmemişler, nasıl bırakmışlar diye şaşarım
Kıs kıs gülüyorum, neler kaçırdıklarını bilseler
Şaka bir yana, öyle bir tamamlanmışlık hissi. öyle bir güzellik.. güven..
zamanı gelince olur zorlamayın...

İtici bulduğum yaş farkına bakış açınız değil. Herhangi bir ilişkiyi ailecek yaşayacak gibi görünmeniz. Hala biz çok şey aramıyoruz diyorsunuz. “Abim aramıyor, abim sorun etmiyor” demeniz gerekir.

Malesef gunumuzde maddiyata meslege bakiliyor.

Muhtemelen kizlar meslegi sebebiyle istememistir.

Bunun yaninda onemli bir faktor de; kizlar ilgi alaka guzel sozler iltifatlar birlikte vakit gecirme vs beklerler.
Abiniz bunlari yapmiyorsa sıķıcı gelebilir kizlara. Evlenmeden boyleyse evlendikten sonra hic cekilmez.seklinde dusunuyor olabilirler.

Hayirli kismetler ciksin insaalah karsisina.

alintiladiginiz metni tekrar okursanız dediğiniz şeylerin zaten orada yazılı olduğunu okursunuz. Onun düşüncesi bizim düşüncemiz sayılır zaten o ne derse öyle birini istiyoruz bizde ailesi olarak. Iyi okuyun lutfen

Konuştuğu kızla beni konuşturmak istediğinde bile ben reddettim tabi kızdan habersiz. Belki kızın hoşuna gitmez bu durum siz anlasın biz son asamayiz dedim .

Ay inşallah abim içinde evlenen kişi böyle güzel şeyler düşünür evlendiginde söylediğiniz şeyler çok güzel.

Bir kızın evlenecegi insana karşı birşeyler hissetmek istemesi,mantığının yanında ruhuna da hitap etmesini araması bence çok görülmemesi gereken bir şeydir.Abinizin görüştüğü kişiler de bunu bulamayınca karşısında ki kişinin de çok vaktini almadan olumsuz yanıt vermişler.Bu onları meslek veya yakışıklılık arayan kişiler yapmaz.Elbette bir gün abiniz kendisine göre birisi ile tanışıp aradığı mutluluğu bulacaktır ama bu sürece kadar tek başına da olsa sinema,tiyatro vs.sosyal etkinliklere katılmasını ,hayatın tadını çıkarmasını öneririm.Tek iletişim halinde olduğu kadın ablası,annesi olmasin.Yoksa doğru kişiyle bile karşılaşsa onunla nasıl iletişim kuracagini bilemez ve kendisine göre normal karşısinda ki kıza göre ise sıkıcı veya itici bir sohbetle var olan fırsatı kaçırır.

Benim abimdede ayni durum. Maalesef kizlar iyiyle kotunu cogu zaman ayiramiyorlar. O yuzden sonra BDV'da dert konusuyoruz ya...

Ben abinizde tecrübesizlik toyluk gördüm çok kızla görüşmemiş. Dediğim gibi bir de sizden bahsetmemeyi denesin

Önerilerinizi dikkate alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…