- 8 Kasım 2018
- 148
- 96
- 13
kabul edelim kızlar, şerefsiz seviyoruz
Tamam da karşı taraftan da öyle mi görünüyorsunuz acaba? Yoksa ben abimin oğlumun evine karışırım diyen görümce/kv görmedim. Elbette böyle olabilirsiniz ben de muhtemelen etliye sütlüye karışmayan görümce olacağım ama kardeşim dışarıya "ablam benim için çok kıymetli" diyorsa o kız kaçar. Lütfen abiniz tanıştığı kızlara sizi hiç katmasın, değer veriyorum çok seviyorum vs demesin sizden bahsederken. Bunlar güzel şeyler, kardeşin sevmesi değer vermesi çok güzel. Ama tanışırken karşı tarafa bahsetmesin işte.
Merhaba arkadaşlar ,
Benim Abim 27 yaşında.
Belki genç diyebilirsiniz ama askere gidip geldikten sonra evlenmek istediğini dile getirdi.
Ama hayatında bir iki kızla konuştu o da bir ay sonrasında ayrilikla sonuçlandı .
Evlilik düşünmediğini söyleyen kızlar çıktığı için ayrılık oldu.
Yani şöyle bakarsanız duruma abim 6 yıldır evlenmek istiyor . Ama bir türlü nasip olmadı .
Mesleğine gelince marangoz .
Belki bu durum karşıdaki kızları geri itti.
Çirkin bir çocuk değil. Çok yakışıklı da değil.
Ama manevi yönü çok güçlü bir çocuk .
Ailem görücü usulü bir kaç kızla görüstürdü .
Kızlar konuştu aradan biraz zaman geçince yine olmaz diye reddettiler.
Bunu diyen kızın biri başka bir erkekle kaçtı . ( iyi ki olmamış )
Diğeri de yaşım büyük dedi o abimden 3 yaş büyüktü . Huyu güzel diye yaşı bile onemsememistik biz.
Üzülüyorum gerçekten. Niye her şey meslek niye her şey çok yakışıklılık...
Çok şükür alinteriyle küçük yaşına rağmen kendine ev de yaptırdı arabada aldı.
Kimseye muhtaç değil karısını da etmez .
En sevdiğim özelliği bana ve anneme çok önem verir yani kısaca kadın kıymetini karısının kıymetini bilir .
Ev işi yapar yardım isteyince cam da siler. Birlikte oturur zeytin bile diler .
Küfürü kötü alışkanlığı yok.
Evden ise işten eve.
Mahallede herkes güzel ahlaklı çocuk diye anar .
Ama niye bu çocuk reddediliyor niye güzel taraflarına bakılmıyor ?
evlense evlendiği kadını mutlu eder .
Ama kimse bir aydan fazla bir süre şans vermiyor bu çocuğa .
Bazen sohbet ediyoruz .
Diyorum konuştuğun kişilerle ne kadar samimi oluyorsun?
Ben iş ciddiye binmeden aşkım bile demem diyor.
Yani normal arkadaş gibi konuşuyor acaba burdan mi kaybediyor onu da anlamadım.
Arkadaşlar çok uzun oldu belki ama siz bir şeyler söyleyin bu çocuk ne yapsın ?
İtici bulduğum yaş farkına bakış açınız değil. Herhangi bir ilişkiyi ailecek yaşayacak gibi görünmeniz. Hala biz çok şey aramıyoruz diyorsunuz. “Abim aramıyor, abim sorun etmiyor” demeniz gerekir.Bakış acinizla alakalı itici olması .
Biz kız da fazla bir özellik aramıyoruz .
Abim nasıl birini istiyorsa biz de arkasında duruyoruz.
Bazı erkek ve aileler vardır bilirsiniz. Kız küçük olsun şöyle olsun böyle olsun gibi.
Abim ahlaki güzel olsun yaş görüntü zenginlik hepsi geçici diyen bir çocuk.
Biz de bu düşüncesinin arkasındayız .
Böyle düşünmesi de bizi mutlu ediyor .
Hemen her şeyi yanlış anlama sekliniz de bana itici geldi. Benim Annem de babamdan büyük ama biz mutluyuz anlatabildim mi bilmiyorum
alintiladiginiz metni tekrar okursanız dediğiniz şeylerin zaten orada yazılı olduğunu okursunuz. Onun düşüncesi bizim düşüncemiz sayılır zaten o ne derse öyle birini istiyoruz bizde ailesi olarak. Iyi okuyun lutfenİtici bulduğum yaş farkına bakış açınız değil. Herhangi bir ilişkiyi ailecek yaşayacak gibi görünmeniz. Hala biz çok şey aramıyoruz diyorsunuz. “Abim aramıyor, abim sorun etmiyor” demeniz gerekir.
Kardeşinizin güzel özellikleri var anlattığınıza göre ama şimdiki kızlarla da baş edilmez , sıkıcı buluyorlar böyle erkekleri maalesef.Kendi gibi sessiz sakin iyi kalpli biri denk gelir de evini yuvasını kurar inşallah hayırlısıyla.
Yalnız siz de fazla karışmayın bence.Burda okuyoruz kızla tanışmaya kız kardeşiyle gidenler , buluşma gününü ve yerini çocukla görüşmek yerine annesiyle ayarlamak zorunda kalan kızlar var.Eğer bu tür şeyler yapıyorsanız karşı tarafın da gözü korkmuş olabilir.Kötü niyet olmasa bile karşıdakiler yanlış anlayabilir.
Hiç bişey
Kısmet bir yerlerden çıkar gelir, siz bile inanamazsınız
Ben eşimi yıllarca nasıl keşfetmemişler, nasıl bırakmışlar diye şaşarım
Kıs kıs gülüyorum, neler kaçırdıklarını bilseler
Şaka bir yana, öyle bir tamamlanmışlık hissi. öyle bir güzellik.. güven..
zamanı gelince olur zorlamayın...
Merhaba arkadaşlar ,
Benim Abim 27 yaşında.
Belki genç diyebilirsiniz ama askere gidip geldikten sonra evlenmek istediğini dile getirdi.
Ama hayatında bir iki kızla konuştu o da bir ay sonrasında ayrilikla sonuçlandı .
Evlilik düşünmediğini söyleyen kızlar çıktığı için ayrılık oldu.
Yani şöyle bakarsanız duruma abim 6 yıldır evlenmek istiyor . Ama bir türlü nasip olmadı .
Mesleğine gelince marangoz .
Belki bu durum karşıdaki kızları geri itti.
Çirkin bir çocuk değil. Çok yakışıklı da değil.
Ama manevi yönü çok güçlü bir çocuk .
Ailem görücü usulü bir kaç kızla görüstürdü .
Kızlar konuştu aradan biraz zaman geçince yine olmaz diye reddettiler.
Bunu diyen kızın biri başka bir erkekle kaçtı . ( iyi ki olmamış )
Diğeri de yaşım büyük dedi o abimden 3 yaş büyüktü . Huyu güzel diye yaşı bile onemsememistik biz.
Üzülüyorum gerçekten. Niye her şey meslek niye her şey çok yakışıklılık...
Çok şükür alinteriyle küçük yaşına rağmen kendine ev de yaptırdı arabada aldı.
Kimseye muhtaç değil karısını da etmez .
En sevdiğim özelliği bana ve anneme çok önem verir yani kısaca kadın kıymetini karısının kıymetini bilir .
Ev işi yapar yardım isteyince cam da siler. Birlikte oturur zeytin bile diler .
Küfürü kötü alışkanlığı yok.
Evden ise işten eve.
Mahallede herkes güzel ahlaklı çocuk diye anar .
Ama niye bu çocuk reddediliyor niye güzel taraflarına bakılmıyor ?
evlense evlendiği kadını mutlu eder .
Ama kimse bir aydan fazla bir süre şans vermiyor bu çocuğa .
Bazen sohbet ediyoruz .
Diyorum konuştuğun kişilerle ne kadar samimi oluyorsun?
Ben iş ciddiye binmeden aşkım bile demem diyor.
Yani normal arkadaş gibi konuşuyor acaba burdan mi kaybediyor onu da anlamadım.
Arkadaşlar çok uzun oldu belki ama siz bir şeyler söyleyin bu çocuk ne yapsın ?
Ben abinizde tecrübesizlik toyluk gördüm çok kızla görüşmemiş. Dediğim gibi bir de sizden bahsetmemeyi denesinBak bunu gerçekten bilmiyorum . Soracam mutlaka umarım öyle şeyler söylemiyordur ben şahsen rahatsız olurum diyorsa eğer karşıdaki kızda rahatsız olur.
Ben ilk başta şunun için anlattim bize değer verdiğini . Yani hepimiz kadiniz . Ve eminim her kadın eşinin kendisine yardımcı olmasını dertten2 anlamasını ister.
Yani ben bakıyorum benim evime geldiğinde abi salatan cok guzel oluyor sen yapar misin dediğimde kirmaz yapar . Ben de içinden inşallah karısına da böyle davranır diyorum o yüzden anlattim. Ama herkes yanlış anlamis
Bir kızın evlenecegi insana karşı birşeyler hissetmek istemesi,mantığının yanında ruhuna da hitap etmesini araması bence çok görülmemesi gereken bir şeydir.Abinizin görüştüğü kişiler de bunu bulamayınca karşısında ki kişinin de çok vaktini almadan olumsuz yanıt vermişler.Bu onları meslek veya yakışıklılık arayan kişiler yapmaz.Elbette bir gün abiniz kendisine göre birisi ile tanışıp aradığı mutluluğu bulacaktır ama bu sürece kadar tek başına da olsa sinema,tiyatro vs.sosyal etkinliklere katılmasını ,hayatın tadını çıkarmasını öneririm.Tek iletişim halinde olduğu kadın ablası,annesi olmasin.Yoksa doğru kişiyle bile karşılaşsa onunla nasıl iletişim kuracagini bilemez ve kendisine göre normal karşısinda ki kıza göre ise sıkıcı veya itici bir sohbetle var olan fırsatı kaçırır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?