Söylediğiniz şeyler güzel biraz araştırmam gerekiyor bu konuyu .
Nasıl davranmalı ilk etapta ne gibi sorular yoneltmeli sizce ?
Mantıklı şeyler yazıyorsunuz .
Abiniz 27 yaşında karakteri büyük ölçüde oturmuş kendi has tarzı olan bir insandır. Nasıl davranmalı şöyle davran böyle yap diyerek olmaz dye düşünüyorum. Kendi tarzı dışında davranmasi itici eğreti bile durabilir. Üstüne gitmeyin bence. Yaşı bir erkek olarak evlenmek için erken bile sayılabilir. Herkes kendi gibisini buluyor bir şekilde arkadaşlıkta da evlilikte de. İnşallah o da kendi tarzına uygun birini bulacaktır zamanı geldiğinde. Acele etmeyin ettirmeyin. Panikle bir an önce evlenmeliyim fikriyle yapılan çok fazla yanlış evlilik gördüm. Her kız romantik olmadığı gibi romantizmden de hoşlanmayabilir. Burda bazı üyelerin yorumlarını gördüm hiç romantik değilim sevmem dye. Yani demek istediğim abinizin romantik olmaması da bir eksiklik değil. Akışına bıraksın ; )Söylediğiniz şeyler güzel biraz araştırmam gerekiyor bu konuyu .
Nasıl davranmalı ilk etapta ne gibi sorular yoneltmeli sizce ?
Mantıklı şeyler yazıyorsunuz .
Ironi yaptığını düşünüyorum .
Bence kendini bilen hiç bir kadın kötü karakterli bir eş istemez.
Elektrikleri tutmuyodur belki. Görenlerin arkasından dakikalarca baktığı, çok iyi ve saygın bi mesleğe sahip olan düzgünde bi insan olan bir tanıdığım mesela, evlenmek de istiyor kosmet olmadı hala 37 yaşında bekar. Yani herşey bahsettiğiniz şeyler değil. Böyle şeyler kısmet. “Üç yaş büyüktü ama huyu güzel diye kabul ettik” demeniz çok itici ama. Abinizde böyle ilişkisini komple ailece yaşayacağınızı hisstiriyorsa sebep bu olabilir.
Bir de aklıma gelmişken 6 sene içinde kac kez reddedildi bılmıyorum ama baya fazla sanırım. Bu da insanların cekınmesıne neden olur.Hatta gorucu usulu 1 kısı reddetti 2.reddetti 3. De zaten bunlar reddettiğine gore vardır bir falsosu der. Cok da zorlamayın sansınızı artık akışına bırakın
İkisi de değil. Fikrimi soyleyeyim diyorumBir derdim var konusuna tiklarken ne düşünüyorsunuz?
Tiklayim da birinin derdine derman olayım mi ?
Yoksa biraz daha uzeyim mi ?
ben elinde meslek arıyorum bulamıyorum
baba parası yiyen zengin züppeleri geliyor neyse
elalem de elinde mesleği olanı beğenmiyor demek ki diyeceğim ama marangoz olması bence bir eksi değil
ben hiç marangoz diye mesleğin küçümsendiğini görmedim
tesisatçı olur marangoz olur bence bunlar aç bırakacak meslek değil büyük artı siz abinizi pazarlayamıyorsunuz
bir ortama girdiğinizde masa başı işi yapacak çok fazla eleman bulunabilir ama el işçiliği gittikçe azalıyor masa başı işten kovulma korkusu hep olacak ama abimin elinde mesleği var deyin
mesela ismek de yemekçilik workshopları falan oluyor kursları oluyor oradan kız bakan ablalar türedi sizde bir bakıverin oralara
not: yazımın başını okduumda abinize talip gibi olmuş öyle birşey yok ben büyüğüm abinizden
Bu benim de aklıma geldi. Erkek arkadasimla ayrilma sebebimiz meğer anası ablasıymış da haberim yokmuş. Ben bu saatten sonra görücü usuluyle evleneceksem baktım ki annesine bacisina cok aşırı kıymet veriyor, koşarak uzaklasirim. Konu sahibinin abisine gelince tanıştığı kızlara "annem kiz kardeşlerim çok kıymetli benim icin" gibi yanlış bir cümle kurmasın. Çünkü kızlar "oo ne güzel" demez. Anneci mi bu kaç kaç derler.Cevrenızde ana kuzusu diye anılıyor olabilir.Gorucu usulu dusunen kızlar mantık evlılıgı ister diye dusunuyorum. Abiniz için ne cok yakısıklı ne zengin bir de ana kuzusu diye vazgeçiyor olabılırler.Bunun dısında anneniz ve aile genel olarak baskın karakterlerse yıne bu yuzden reddedılıyordur
Bir ilişkinin imzaya indirgenmesi karşı tarafa samimiyetsizlik gibi gelebilir. Bir birliktelik yaşamadan evlilik olur mu? Sevildiğini hissetmeyen bir kız ileriye dönük adımlar atmak istemez.
Aynen oyle. Konu sahibi her ne kadar inanmak istemese de muhtemelen bu yuzdenBu benim de aklıma geldi. Erkek arkadasimla ayrilma sebebimiz meğer anası ablasıymış da haberim yokmuş. Ben bu saatten sonra görücü usuluyle evleneceksem baktım ki annesine bacisina cok aşırı kıymet veriyor, koşarak uzaklasirim. Konu sahibinin abisine gelince tanıştığı kızlara "annem kiz kardeşlerim çok kıymetli benim icin" gibi yanlış bir cümle kurmasın. Çünkü kızlar "oo ne güzel" demez. Anneci mi bu kaç kaç derler
Arkadaşlar abimin özelliklerini anlatmam bazı yerlerde yanlış anlaşıldığı için açıklama gereği duydum.
Abim aile baskısı goren ya da ailesini eşinden daha üstün tutacak biri değil.
Bu devirde ben anneci erkek pek görmedim sevmem de abim de olmasın istemem.
Herkes kendi yi basinda mutlu olsun biz onu isteriz.
Benim Annem babam bile bana hep şunu der gerekirse hiç görüşmeyelim ama sen yuvanda hep mutlu ol kızım .
Abim de de işler bu şekilde olacak.
Evli insanlara ya da evlenecek insanlara karismayi sevmeyiz . Ama bu çocuk evlenemiyor ve bazen dertlesiyoruz çözüm uretemiyotuz. Ben de burdaki zeki mantıklı güzel düşünceli kadinlarimiza danışmaya geldim. Derdime derman bulmaya geldim .
Bu benim de aklıma geldi. Erkek arkadasimla ayrilma sebebimiz meğer anası ablasıymış da haberim yokmuş. Ben bu saatten sonra görücü usuluyle evleneceksem baktım ki annesine bacisina cok aşırı kıymet veriyor, koşarak uzaklasirim. Konu sahibinin abisine gelince tanıştığı kızlara "annem kiz kardeşlerim çok kıymetli benim icin" gibi yanlış bir cümle kurmasın. Çünkü kızlar "oo ne güzel" demez. Anneci mi bu kaç kaç derler.
Not: el zanaatlari insanı aç bırakmaz bence mesleği gayet iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?