Konu açtığıma açacağıma pişman oluyorum, arkadaşlar okumadan atlamayın herşeye

canım bazı insanlar sevgiyle bazıları da nefretle beslenir ve ilgi çekmeye bayılırlar hele onların cevaplarını kaale alıp cevap yazarsan değme keyiflerine
sitede bu isimler belli zaten en iyisi onları kendi haline bırakmak
dikkat edersen onları konu açıp dertlerini anlatmazlar
üzüntüde olan kişileri daha çok üzüp yorum yaparak kendilerince akıl veren bilge insanlar olurlar
sana tavsiyem SALLA GİTSİN :32:

Ya çok iyi söyledin canım. Gerçekten dikkat edince görüyorsun bu insanlar kendileriyle ilgili konu açmayıp başkalarının konularına hep, bir de yıkıcı yollarla yazıyorlar. Keşke buranın amacını anlayıp gelse insanlar. Kendilerinin de üzüntüden beslenmek dışında bir amaçları olsa. Biri soru soruyor, ya o sorunu belki şu yöntemle çözebilirsin dediğinde sevinip teşekkür ediyor. Bunun mutluluğunu anlasalar, sağa sola laf atmaktan, konuyu anlamadan klavyeye sarılmaktan çok daha tatmin edici olduğunu görebilirlerdi.

ben konu sahibine katılıyorum şahsen.
forumda cevaplarını ozellıkle okudugum ve mantıklı buldugum, tanımak isteyecegım, kendilerinden bişeyler mutlaka öğrendiğim uyeler var. aynı sekılde kaale almayacagım, yorumlarını genelde sacma buldugum kısıler de var.
bazıları okumadan etmeden oturup yazıyor ya deli oluyorum bende.

ya bugun 57 sayfayı okudum yaaa, sırf bi konuyu anlayıp yorum yapmak için. ona gore yorum yaptım sonrasında.

yerı gelıo bende sinirli çıkışlar yapıyorum, konu sahıbının hosuna gıtmeyecek yorumlar yapıyorum ama hakediyordur mutlaka bence ki genelde cok kişi benımle aynı tepkıyı verıyordur.

konu sahıbı arkadasım sana tavsıyem; sinirini bozan tipleri kaale alma ya da şikayet et.

şimdi de insanlar konu açmıyor diye suçlanıyor:44:

ne yani sanal sorunlar yaratılıp fake konular mı açalım:51:

diğer konunuzda kızıp buraya konu açmışsınızda
orda iki kişi dışında konu dışı yazan olmamış neden bu kadar kızdınız ki..
ayrıca burda konunuzu okumadım diyenlerede saydırmışsınız insanlar diğer konunuzdan bahsediyo
bu konudan değil..gereksiz olmuş bence

Son düzenleme:
ben konu sahibine katılıyorum şahsen.
forumda cevaplarını ozellıkle okudugum ve mantıklı buldugum, tanımak isteyecegım, kendilerinden bişeyler mutlaka öğrendiğim uyeler var. aynı sekılde kaale almayacagım, yorumlarını genelde sacma buldugum kısıler de var.
bazıları okumadan etmeden oturup yazıyor ya deli oluyorum bende.

ya bugun 57 sayfayı okudum yaaa, sırf bi konuyu anlayıp yorum yapmak için. ona gore yorum yaptım sonrasında.

yerı gelıo bende sinirli çıkışlar yapıyorum, konu sahıbının hosuna gıtmeyecek yorumlar yapıyorum ama hakediyordur mutlaka bence ki genelde cok kişi benımle aynı tepkıyı verıyordur.

konu sahıbı arkadasım sana tavsıyem; sinirini bozan tipleri kaale alma ya da şikayet et.

siz yapınca hakediyor,başkası yapınca saçmalıyor:ssz:

Bazı arkadaşlar ne demek istediğimi anlamış. Bazıları yine okumamış. Bir tane arkadaşımız da beni kırdığı için üzülmüş ( lütfen üstüne alınma arkadaşım. kırıldığım için değil gerçekten konularımı derli toplu tutmak, buradaki arkadaşlardan gerçek anlamda fikir almak istiyorum. bu yüzden bu konuyu açmak istedim.) neden ayrıca konu açtığımı soran olmuş ÇÜNKÜ ZATEN SADECE BAŞLIK OKUYANLARA BİR ŞEY SÖYLEMEYE ÇALIŞIYORUM. Diğerleri zaten okuyorlar, onlara ne söyleyebilirim ki. Karşıt görüşlere sinirlendiğimi söyleyen olmuş Soru sorarken bunun karşıt görüşü mü var? Biraz okuyan görür ki ben bir o tarafa kaymışım "a böyle yapim evet sanırım böyle yapmam gerekiyor" demişim, bir diğer tarafa" ya bir de olayın şu yönü var aslında" diye. Yani buradaki arkadaşların yorumları gerçekten yönlendirici oluyor ve insan ancak birkaç kez fikir değiştirdikten sonra farkediyor gerçekten ne istediğini. Ruh halimle ilgili şu anda bir gerginlik yok. Gerginliğim tamamen bahsettiğim konuyla ilgili. Hadi ben neyse millete yok "senin kocan gay" yok "kesin başkasından hoşlanıyor" bilmem ne diyen var. Lütfen duyarlı olalım arkadaşlar. O kişi ne soruyor? gerçekte sıkıntısı ne? anlayıp cevap yazalım.

Ha bir de işine gelince KKya teşekkür ediyor diyen var. Evet hala teşekkür ediyorum. İşime yaramadığını düşünsem bir daha girip de birşey sormam. Ama gerçekten burada aldığım cevaplardan fayda görüyorum. Bunu yapabilmem için başı boş yazan arkadaşların buna izin vermesi gerekiyor. Zaten anladığım kadarıyla başlığı net yazmamak, konuyu içeriye yedirmek gerekiyor ki çata çuta yazanlar diğer konulara saldırsın. Benim konuma gerçekten yardımcı olmak isteyenler cevap versin.

Bir de hala ben okumadım diyen var. Ya Allah'ınızı severseniz... :)) neyse

geçmiş konunuzda sadece başlığınızı okuduğumu belirtmiştim, eğer konunuzun dikkat dağılmadan okunmasını istiyorsanız sizin de konunuzu okuyanlara saygınız olması gerek.

o kadar uzun bir konuda doğru düzgün paragraf yapmazsanız, gereksiz ayrıntılara girerseniz kimse okumak istemez, ben normalde böyle konulara yorum yazmam, direk bakar çıkarım ancak ilk kez sizin konunuza yazmıştım, başlığa göre cevap veriyorum diye.

Arkadaşlar eş dediğimiz eşinin ailesi dediğimiz hassas bir konu. Kendi ailen olsa iki gerilir bir sarılırsın herşey süt liman olur oh nefis. Dışarıdan biridir az konuşur görüşürsün ya da aramaz sormazsın biter Ama eşinin ailesi ise konu, ne derdini konuşabilirsin ne uzak durabilirsin. Mesafe bile koysan yerine göre uygun olmaz saygısızlığa kaçar. O yüzden hassas dengeyi çok iyi korumak tartıp biçmeden hareket etmemek gerekiyor. Burada insanın yardımına KK kşuyor. Fikir alıyorsun, farklı sesleri dinliyorsun artı içini döküyorsun. Bu arada kafandakileri analiz etme, seni asıl rahatsız eden şeyler ne? Onları bulup çözme imkanın oluyor. Ama malesef arada öyle arkadaşlar var ki, hiç anlamıyorlar bu işin önemini. Gördüğü başlık ilgisini çekiyorsa konu nasıl başlamış? Ne olmuş? O kişi ne hissiyatla yazmış? Neden bunu dert etmiş? Anlamadn başlıyor çata çuta yazmaya. Ya neden yazıyorsun ki o zaman. Derdin o kişiye yardımcı olmaksa önce onu anlaman, orada yazılanları da kavraman gerekiyor. Yok iki cümle atim ortaya, yazmak için yazayım, boş konuşup çıkayım diyorsan başka yerleri seç yazmak için. Burası onun yeri mi? Zaten insan derdim var diyor, canı burnunda birşeyler yazıyor şuraya. Bir de onu anlamadan dinlemeden eleştirenlerle, yanlış anlayıp başlığını çorbaya çevirenlerle uğraşıyor. Nasıl ki dinlemeden konuşman karşındakinin canını sıkar, okumadan yazman da buradakinin canını sıkıyor. Karşılıklı söylenenleri umursamadan yazıp çıkacaksan blog tut, buraya gelip zaten kafası karışık insanları üzüp sıkma.

bende arkadaşıma katılıyorum anlatmak istediğini anladım canım ama bazen empati yapmadan yazan arkadaşlar da olmuyor değil:26:

Canım malesef bazılarının kalbi kötü. Fırsatı varsa rencide etmek onlar için hoş birşey. Neyse ki bu insanlara hayat kendilerini rencide ederek cevap veriyor. Ben sadece farkındalık yaratmak istedim, bu yüzden konuyu açtım. Bir de benim gibi düşünenler vardır mutlaka, onlara da ben de böyle düşünüyorum diye kendimi ifade etme fırsatı olsun istedim. Dediğin gibi ne yazık ki herkes yine bildiğini okuyacak. Hatta inat yapacak konunu okumadaım al yazdım napacaksın gibilerinden. Dediğin gibi bundan sonra kötü içerik şeklinde işaretlerim. Bir de son birşey; rencide edenleri görüp kızmakla birlikte benim maruz kaldığım genelde bu değildi. Konuyu anlamadan yazıp, benim başlığımın altını kirletenlerdi. Burada açık açık yazmama rağmen hala olumsuz yorum bilmem ne diye saçmalayanlar var. Soru sormanın olumlu ya da olumsuz karşılığı yok. Sormuşum işte sen şöyle mi yaparsın böyle mi, ya da ben böyle mi yapayım şöyle. Fikrini beyan et, kendini ifade et bitti nefis. Ama malesef ulaşabildikleri her yeri kirletmeye inat eden insanlar var.

Önceki konunuzu bilmiyorum.
Ben genel olarak fikrimi beyan etmek istedim.
Öyle yada böyle büyük ya da küçük,herkesin kendine göre derdi vardır.

Yinede rahatsızlığınızı kötü içerik bildir butonu ile hallederseniz ne siz üzülür kendinizi yorarsınız,nede haklıyken haksız duruma düşersiniz.
Mesela başlıkta olduğu gibi,öyle bi başlık atmışsınız ki konuyu afedersiniz ama insan ilk gördüğünde bi antipati ile yaklaşıp bu başlık altında atışabilir.:50:

Aynen bende tövbe ettım maksat laf olsun torba dolsun diye aklanmantıga sıgmıyacak seyler yaziyorlar anlasilmak isterken daha fazla morel bozuyor bi grup kk filozofu var her konun dibinde bitip kusura bakma ama äle deil böle diye can sikacak seyler yaziolar !! Neuseee :)

geçmiş konunuzda sadece başlığınızı okuduğumu belirtmiştim, eğer konunuzun dikkat dağılmadan okunmasını istiyorsanız sizin de konunuzu okuyanlara saygınız olması gerek.

o kadar uzun bir konuda doğru düzgün paragraf yapmazsanız, gereksiz ayrıntılara girerseniz kimse okumak istemez, ben normalde böyle konulara yorum yazmam, direk bakar çıkarım ancak ilk kez sizin konunuza yazmıştım, başlığa göre cevap veriyorum diye.

Canım anlıyorum uzun konuyu okumak istemeyebileceğini. Ben kendimi yeterince ifade etmeden konuyu açmak istemedim, çünkü sonrasında herkese tek tek ayrı cevap vermek zorunda kalıyorsun, o şekilde zaten hiçbirşey anlaşılmıyor. Dolayısıyla benim açtığım konuya insanlar yorum yaparken başta ne sorduğuma vakıf olsunlar istedim. Bu yüzden başlığı çok net yazdım zaten, sadece ilgilenenler girip okusun diye (herkesi konuya çekecek ilgi çekici ya da merak uyandırıcı bir başlık atmadım) ve sonrasında da durumu olabildiğince açık bir şekilde izah ettim. Ha o kadar uzun konuyu ben okuyamam diyen zaten yorum yazmaz. Herkes her konuya yorum yazmak istemeyebilir. Ama hepimizin ilgi duyduğu ya da bilgi verebileceği, karşı tarafı aydınlatabileceği konular başka. Ben şahsen okurken konuları seçerek okuyorum ve gerçekten kendimce faydası olabileceğini düşüneceğim yorumlarda bulunmaya çalışıyorum. Dediğim gibi bundan sonra soruyu biraz daha konunun içine gizlerim. Böylece sadece ilgilenen arkadaşlardan destek almış olurum.
Ayrıca neden konuyu uzun yazmam saygısızlık oluyor anlamıyorum. Yanlış birşeyse en fazla kimse okumaz ve yorum atmaz. Ama ben açtığım konuda her yorumu okumak zorunda kalıyorum. Bilgisi olmayan kişilerce yapılmış yorumları okumak zorunda kalmam asıl bana saygısızlık olmuyor mu?

Başlığım biraz antipatik arkadaşlar biliyorum. Ama sadece başlık okuyan, içeriği okumayan arkadaşlara sesimi duyurmaya çalıştığım için, ne demek istediğimi olduğu gibi başlığa yazmak zorunda kaldım. Orada da kelime sıkıntısı var, yani en az kelimeyle anlatmak zorundayım. O yüzden "atlamayın" gibi bir laf seçmek zorunda kaldım. Yanlış bir seçim kabul ediyorum. Düzeltebilecek olsam şimdi düzeltirdim.

siz yapınca hakediyor,başkası yapınca saçmalıyor:ssz:

yooo katiyen öyle değil... örnek verıyorum bı kız vardı mesela. abisinin nişanlısına takmıştı kafayı. gelinin hali ve hareketlerı yok nişanda nıye onunla kuzenıyle resım cekılmemıs falan fılan. annesini dolduruyordu abısıne karsı vs.
bende herkes gıbı onun hosuna gıtmeyen bı cevap verdım. pohpohlamadım onu. herkeste aynı sekılde cvp vermıstı zaten. bende herkesle aynı fikirdeydim.
kastım buydu söyledıgımden..

tam okuyamadım yazılan cevapları sadece konu sahibinin açtığı konunun haklılığına deyinmek istiyorum. tamamen katılıyorum size. sadece yazmak için yazanlar, tepkisinin nedenini anlamadığım fazlasıyla tepkili insanlar ve bir sürü gereksiz yorum yapanlar..

size onemsiz gibi gorunen bi konu konu sahibine onemli gorunebilir...

yorum yapanlardan hakkaten anlamsizca yorum yapan varsa okunup gecilebilir... herkesin katildigi ve yazma hakkina sahip oldugu bir platform kk ve bunun onune gecemezsiniz...

bakin onarici ya da mantikli bir yorum varsa onu kafaniza not edin... bu her konuda boyledir... ama konu sahibini bir yere vardirmayacak yorum varsa pas gecilir bence....

tabii sacma konular da acanlar olabilir... olsun... cok ciddi konular ya da ordan burdan konular da acanlar olabilir...

neticede bu bir kadinlararasi sohbet ve tecrube paylasim platformudur... isine gelmeyen yorumu atlarsin isine gelmeyen konuyu gecersin....

yazan yazar yazmayanin da bir mecburiyeti yoktur ister sacmalasin ister olumlu yazi yazsin...

bu konuyu acan arkadasima soyleyeyim kendimden ornek vereyim arkadasim..

genellikle ailevi sorunlarimi paylastim bu forumda... sagolsun ilgilenen arkadaslar destek oldular akil verdiler yorumlarini esirgemediler...

biliyorsunuz kadinlar duygusal varliklardir... en son konu actigimda konu yine eltimdi... ama ayni tekerin ustundeydim yine...

sonra bi arkadas yorum yapmis sen daha burda misin bosver kapat bu konuyu dert etme diye... kendime geldim... dedim niye bu kadar onemsiz bir seyi guzel kafama takayim...

ikinci onemli notum sudur.. sacma sapan ve gercekten onemsiz bir ailevi meseleyi elindekilerin kiymetini o anda goremeyerek acanlar da oluyor... okuyorum amaaan deyip geciyorum...

bazen cok buyuk sorunlari olanlar da oluyor onlara da yardimci olmaya calisiyor insanlar yani... kusuruma bakmayin yanlis bir sey dediysem ama benim fikrim bu...

aslında ne demek istediğini anlayabiliyorum ama buraya konu açınca bi takım şeylere açık olmak gerekiyor sanırım burdaki bazı arkadaşlarımızda belirtmiş her kesimden bi çok insanın katıldığı bi forum yorumlara açık gerekir demiş evet katılıyorum ama bazı arkadaşlar dozu kaçırıyor yada öyle bi yöne temas ediyor ki konu amacından çıkıyor ve başka yöne sapıyor konu sahibi kendi sorunu yerine üslup hatalarıyla uğraşmak zorunda kalıyor en büyük sıkıntıda üslup bence tabi ki düşüncelerimizi söyleyeceğiz ama belli sınırlar içinde. açıklamanı yapmışsın ama senin konu başlığında sadece konu açtığıma pişman oluyorum olabilirdi ikinci kısma inan gerek yok bence bu da hatalı bi üslup

Son düzenleme:
Sırf pohpohlanmadınız diye öfkenizin hızını alamayıp buraya da konu açmışsınız. Birde kim olduğunu belirtmeden ortaya konuşup herkesi itham ediyorsunuz. Eleştirdiğiniz laf sokmak olayının ortaya sunuş şekli yani...

Siz konu açtığınıza pişman oluyormuşsunuz ya bende sayenizde konunuza yorum yaptığım (daha doğrusu soru sorduğum) için pişman edildim tarafınızdan...

Lütfen sizde yorumları anlamadan kendi tabirinizle atlamayın...

Son düzenleme:
Konu sahibi diğer konuna güzelce yorumumu yaptım.
Bu konunu görünce de afalladım biran...

Bir konu açıyorsak olumsuz eleştirileri de hesaba katacağız.

Tamam bazı sivri yorumlar çıkabilir
Çıkacaktır da.

Herkes her yorumu ciddiye alsaydı ooo savaş alanına dönerdi kk.

Size nacizane önerim;
Siz siz olun olumlu eleştirileri dinleyip saygıyla karşıladığınız kadar olumsuzlara da aynı tepkiyi gösterin.
Yoksa hem sizin başınız ağrır hem yorum yapanın hem de kk yöneticilerinin.
Bu konuyu kapatır mesela yöneticiler.
Çünkü diğer konu varken bu konu gereksiz.Yer müsrifliği...

Umarım beni de yanlış anlamazsınız.

Sevgiler...

Back
X