konu adet gecikmesiyse buyrun buraya...!!

melish83

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2007
3.990
3
641
İsviçre
mrb kızlar,adet düzensizliğinde şikayetçiyim..hiiç belli olmuyor ne zman geleceği yahu .;( kist falan da yok ne oluyor tatlicadiarzu

Kiz Benimde Normalde Düzenliydi Geçen Ay 5 Gün Geçti Düzensizleşmeye Başladi Hayirdir..çok şükür Bendede Bişey Yok Ama.

benim düzensiz doktora gittim yumurtalıklarım normal deglmıs hormon bozukluu olabılır dedı hormon tahlıllerı olucam bakalım artıksenağlama

belki psıkolojıktır senınkı sıkma tatlım canını

evet benimde düzensiz adetlerim özellikle doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra...duphaston içerek adet olabiliyorum içmediğimde yine gecikiyor

canım benımde duzensızdı doktora gıttım kıst felan yoktu adet duzenlıyı hap verdi buna ragmen yınede duzene girmedi ben hatta hep acaba bebeqim olurmu dıyenlerdendım adet duzensızlıqını cok kafaya takıyordum allahıma bin sükür hamıleyım suanda ama bende sızın qıbı nedenını bır turlu ogrenmıs deqılım dılerım en kısa zamanda guzel saglıklı hayırlı evlatlarınız olur

ya canım ne güzel inş hayırlıs sağlıklı büyüt bebişini

ne güzel canım benimde adetim düzensizdi hep kızken bende bebegim olmaz korkusunu hep yaşardım (hala da yaşıyorum ) evlenince 3 ay oldum düzenli 4.ay olmadım hapla oldum bu ay yine olmadım (( bilmiyorum nolcak bebek cok istiyorum. Senin adet düzensizliklerin nasıldı . Ben 1,5 - 2 ay olmadıgımda oldu bazende 1 ay icinde oluyodum karışık yani.. Ama senin mesajını okuyunca umutlarım tekrar yeşerdi

bu birkaç gün gecikme yada erken olmada rahim bebek arıyo derler. belkide doğrudur.hepinize sağlıklı bebişler gelsin bu ay inşallah.

ayy inşallah yaaa ben nişanlyım henüz, evlenince ben de bebiş istiyorum.inş Allahım isteyen herkese verir yaa..şu düzensizliklerim bi de geçse...

ya arkadaşlar ben hep 40 günde bir oluyorum yani her ay 40. günde geliyor şimdi bu düzensiz mi oluyor

ya arkadaşlar ben hep 40 günde bir oluyorum yani her ay 40. günde geliyor şimdi bu düzensiz mi oluyor

evet canım..normal adet döngümüz 28 günde bir..ancak stress ,skınıtı ,hava değişimi falan etkileyebilriyor yanii bu en fazla 35 olması gerek,eğer aşıyorsa sen hemen dr git canım ..en azından düzenleyicii verir,kist oluşmuş mu ona bakar...geçmiş olsunna.s.

bende herşey normal olmasına rağmen 28 günde bir olan adetlerim 32-47(ilaçla)-37 çok uzamaya başladı.istemeden stres yapıyoruz heralde.herşeyin hayırlısını diliyorum...

ya ben ilk olduğum zamandan beri hep böyleydi 15 yaşmdan beri hep gittim hormonlarımda sorun yoktu kistte yoktu 2 sene hep 6 ayda bir ultrason çekildim temiz çıktı doktor senin yapın bu demişti

ya kızlar benım adetlerım çok duzenlıydı 29 gunde bir adet olurdum korunmayı bırakalı berı adet gunlerım aşşağı gelmeye başladı 29 30 gunde bır olan adetlerım 26 gunde bır gelmeye başladı ne bıleyım korkmaya başladım inşallah bişey yoktur hayırlısı bakalım ne olur....

Kizlar Benimde Gecikiyo Yaa.hemde öle Böle Değil.28 Günde Bir Oluyordum.şimdi 35 Güne çikti.en Son 12 Ocakta Oldum.hala Bişi Yok
Neden Ki.mevsim Değişikliğimi Acaba.

Kizlar Benimde Gecikiyo Yaa.hemde öle Böle Değil.28 Günde Bir Oluyordum.şimdi 35 Güne çikti.en Son 12 Ocakta Oldum.hala Bişi Yok
Neden Ki.mevsim Değişikliğimi Acaba.

a.s mevsimler havalar birden değişiyor ..bu da etken tabikiiii.bi de ister istemez her şeye kafamızı yoruyoruz ondann da stress yapıyoruz offffffffff ..

cnm benim yaaa ..ben de nişanlıyım ama streessten benimki de şaşıyor işte...ben de korkuyorum ilerde bebişim olmaz diye yaa.dikkat etmek lazım , üşütmemmek lazım.inş olur bebişimiz ...a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…