konu adet gecikmesiyse buyrun buraya...!!

ya kizlarr hep strese i baagli ben hic etkilenmezdim 28 günde bir gelirdi 12 yasimda regl oldum ve hic sasmadi bu hep kayd ederdim bugün gelcek derdim o gün regl olurdum.ama gecen ay 5 gün gecikti ve bu ay 3 gün oldu yinebirsey yok yas 28 benimde gecikme olmaya basladii artik bende bir dr. basvuracagim cünkü mutlaka incelenmesi lazim bu gecikmelerin altinda ciddi problemler olabilir..

arkadaşlarr ben de 28 yada 29 günde oluyodumm bu ay parol içtimm 33. gün yraın yani bugün ilaçtan gecikmiştiir deil miii

canım planladıktan ne kdar sonra hamie kaldınız aynı korkular bendede varda. hamile kalmak için ekstra neler yaptın.

28 günde bir olmadığımdan adet düzensizliği sanıyordum ,oysa iki regl arası her dönem aynıysa bu da bi düzenmiş ....ben 30 günde bir oluyorum evlendikten sonra daha da düzene girdi.......bu konuyu bekarken açmıştım ....hesabı doğru yapmak lazım. çocuk için eğer bundan şüpheleniyorsanız eşleri de kontrole göndermek lazım ... Bebeğim olmuyor diye hep kendimi suçlamışım ve de suçlanmışımmmmm :/ ama Dr zaten düzensizliğin gebeliğe engeli yoktur der....stres o anki durum gecikme yapabilir ...

Meraba kızlar benimde 15 gün gecikmem var insallah hamisimdir..

15 gün baya fazla cnm ya bnce hamilesindir ama eczaneden test alsana 2 dk anlarsın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…