33 yasında koskoca kadınsın 23 30 gec bir saat degıl, arada arkadasta kalmak ya da gelip sende kalması son derece normal.Maddi olanaklar yüzünden malesef
33 yaşındasınız bu zamana kadar aşamamışsınız bu zamandan sonra ne değişecek? Ayrı eve çıkmadığınız sürece o evde o kurallara uymak durumundasını
35 yaşına kadar annesiyle yaşamış biri olarak ben başardım.. zamanında tartıştık, surat yaptı, üzüldü ama alıştı sonunda.. bir bozulacaklar , 2 bozulacaklar ama alışacaklar.. geri adım atmayın, şehirdışına da çıkın..artık çocuk olmadığınızı, yetişkin bir birey olduğunuzu kavga gürültü de olsa kabul edecekler. (Tabi maddi özgürlüğünüz varsa..size güvenleri tamsa bir de ) Bir de ben genel yazdım ama pandemi süreci lütfen evinizde oturun .33 yaşındayım. Kardeşim yok tekim. Sınırlarımı bilen biriyimdir. Sadece biraz özgürlüğüme düşkünüm. Tam bu noktada ailemle uyuşamıyoruz. Sabahlara kadar eve gelmeyeyim kafama göre takılayım diyen biri değilim. Buna rağmen akşam saat 23:30 gibi eve gelmeye bizimkileri zoraki alıştırdım. Arkadaşımda kalmak istesem söyleyene kadar akla karayı seçiyorum. Birşey demiyorlar ama annem yüz ifadesi ve tavrı ile dövmekten beter ediyor. Diyelim bir arkadaşımda kaldım ve ertesi gün eve geldim neredeyse yüzüme bakmıyor ve asla konuşmuyor. Arkadaşlarım bir iki gün şehir dışına çıkalım diyor bunu mümkün değil söyleyemem yani. Bu tarz konuları aşabilenler vardır illaki yol yordam gösterebilirler mi bana
Sevgilim var tabiki bunu aileme söylemedim. Çünkü her dışarıya çıkışımı ona bağlar sinir eder beni. Çalışıyorum tabiki.33 yasında koskoca kadınsın 23 30 gec bir saat degıl, arada arkadasta kalmak ya da gelip sende kalması son derece normal.
Bunlara surat yapılması asırı abartı ve gereksiz.
Sevgilin olunca yarın Bıgun ne olacak?
Calısmıyor musunuz?
O zaman yapacak bisey yokSevgilim var tabiki bunu aileme söylemedim. Çünkü her dışarıya çıkışımı ona bağlar sinir eder beni. Çalışıyorum tabiki.
O zaman öncelikli sorununuz aileniz değil maddi olanakları düzeltmek olmalı. Ev arkadaşı olur, tek olur ama bir şekilde ayrılmanız gerekiyor. 33 yaşında kendi ayaklarınız üzerinde durabilmeniz önemli. Bir insan yalnız yaşayamıyorsa, yaşamak için birilerine bağımlı ise o insan asla özgür olamaz.Maddi olanaklar yüzünden malesef
Haklısın. Bunlarıda bazen yapıyorum. Kötü bir alışkanlığı olmayan biriyim. Ailemin düşüncesi şu biz buna hala karışabiliriz...Bunun çözümü onları ikna etmek değil. Olmazlar çünkü kaç yaşında insanlar bu saatten sonra değişmezler. Çıkın istediğiniz saatte eve gelin. Nasıl bakarsa baksın ne dersin desinler. Tekrar aynısını yapın. Bir kızar iki kızar illa bir noktada alışırlar. 33 yaşındasınız. 17 18 yaşında olsanız bunları böyle rahat söyleyemezdim. Ama yetişkin bir kadınsınız. Kimseden izin almak zorunda değilsiniz doğruyu yanlışı ayırt edebilirsiniz. O kızar şu üzülür demeden kendi doğru bildiklerinizi yapın, yaptıklarınızın da arkasında durun. Yanlış bir şey yapmış gibi utanıp sıkılmayın özür dilemeyin. Bir noktada mutlaka alışırlar.
Çok haklısın. Gerekli maddi imkanları yaratsam. Ayrı eve çıksam kalpten giderler emin olabilirsin bunaO zaman öncelikli sorununuz aileniz değil maddi olanakları düzeltmek olmalı. Ev arkadaşı olur, tek olur ama bir şekilde ayrılmanız gerekiyor. 33 yaşında kendi ayaklarınız üzerinde durabilmeniz önemli. Bir insan yalnız yaşayamıyorsa, yaşamak için birilerine bağımlı ise o insan asla özgür olamaz.
Şehir dışına çıkabilirim maddi durum olarak bunlara imkanım var. Şuan için zaten evlerdeyiz ama çok yeni birşey yaşadım. Ona nazaran insanların görüşünü öğrenmek istedim35 yaşına kadar annesiyle yaşamış biri olarak ben başardım.. zamanında tartıştık, surat yaptı, üzüldü ama alıştı sonunda.. bir bozulacaklar , 2 bozulacaklar ama alışacaklar.. geri adım atmayın, şehirdışına da çıkın..artık çocuk olmadığınızı, yetişkin bir birey olduğunuzu kavga gürültü de olsa kabul edecekler. (Tabi maddi özgürlüğünüz varsa..size güvenleri tamsa bir de ) Bir de ben genel yazdım ama pandemi süreci lütfen evinizde oturun .
Bunu yaşamayan insanın aman ne olacak çık gez takma demesi çok kolay. Benim ailem de aynı sizinki gibi. Baskıcı kontrolcü insanlar onların her dediğini yaptığınızda hepten cozutuyorlar abartıyorlar. Artık panik ataklarım başlamıştı ailem ne der şunu görürse nolur bunu öğrenirse nolur diye. O noktadan sonra en kötü ne olabilir diyip burnumun dikine gitmeye başladım. Evde büyük kavgalar oldu tabii. Ama bir süre sonra kendilerini geri çektiler. Yine baskı yapıyorlar ama eskiye göre bin kat iyi durumdayım.Haklısın. Bunlarıda bazen yapıyorum. Kötü bir alışkanlığı olmayan biriyim. Ailemin düşüncesi şu biz buna hala karışabiliriz...
Çok iyi yapmışsınız. Bende sizin gibi çok kez isyan ettim. Babam birgün dediki bana 50 yaşınada gelsen kendi kurallarına göre hareket edemezsin. Annem önceden kavga çıkarıyordu şimdi surat konuşmamak vs.. bende gittiğim yerlerden keyif alamıyorum eve geldiğimde surat çekicem çünküBunu yaşamayan insanın aman ne olacak çık gez takma demesi çok kolay. Benim ailem de aynı sizinki gibi. Baskıcı kontrolcü insanlar onların her dediğini yaptığınızda hepten cozutuyorlar abartıyorlar. Artık panik ataklarım başlamıştı ailem ne der şunu görürse nolur bunu öğrenirse nolur diye. O noktadan sonra en kötü ne olabilir diyip burnumun dikine gitmeye başladım. Evde büyük kavgalar oldu tabii. Ama bir süre sonra kendilerini geri çektiler. Yine baskı yapıyorlar ama eskiye göre bin kat iyi durumdayım.
Hareket edebilirsin. İstediğin gibi hareket etsen ne olur ki? En kötü ne olabilir? Kendine bunu sor. Şu an il dışına gitmek istiyorum 2 gün gidersem en kötü ne olabilir? En kötü annen baban birkaç gün bağırır, trip atar, surat yapar. Hayat bir şeyleri ertelemek için gerçekten çok kısa.Çok iyi yapmışsınız. Bende sizin gibi çok kez isyan ettim. Babam birgün dediki bana 50 yaşınada gelsen kendi kurallarına göre hareket edemezsin. Annem önceden kavga çıkarıyordu şimdi surat konuşmamak vs.. bende gittiğim yerlerden keyif alamıyorum eve geldiğimde surat çekicem çünkü
Sevgilim var tabiki bunu aileme söylemedim. Çünkü her dışarıya çıkışımı ona bağlar sinir eder beni. Çalışıyorum tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?