- 10 Ocak 2017
- 1.050
- 791
- 73
İyi geceler herkese .. Bu saat e kadar uyanık kalmamın tek sebebi annem
nerden başlayayım bilmiyorum.. bildiğim tek şey bu işin iki ucu ...deynek.... Annem 45 yaşında ve 3 çocuğunu tek başına büyütmüş bir insan ... Farkındaysanız tek başına diyorum çünkü babam olacak adam sadece bedenen var .. ( keşke hiç olmasaydı) Annem ben kendimi bildim bileli hiç boş duramaz sürekli çalıştı bizi bu yasa getirdi evlendirdi.. Hayatımın hiç bir bölümünde ne maddi ne manevi babam dan en ufak bi destek görmedim .. Aynı şekilde kardeslerim de öyle .. Anlatacak o kadar çok şey ki var ki aslında .. neyse ... Bütün bu mutsuzluğun altında yatan tek sebeb annemin ayrı yataklarda uyuyor olması yani ortalama bi 13 yıldır falan .. çünkü babamı hiç sevmiyor hatta nefret ediyor bu yaşına kadar da bizim için katlandı herşeye .. Eğer herşey düzeleceğini bilse yanın da da yatar ama o adam o kadar sorumsuz laftan anlamaz pis bir adam ki.. neyse .. konuya asıl konu bunlar 3 4 sene önce bi ev yaptırdı tapusu babamın üzerine ama emeklerinin hepsi anneme ait .. içinde ki eşyalarda öyle .. Babam olacak yaratık şimdi tutturmuş boşanacağım diye .. şimdi benim bu zavallı annem e nolucak .. boşansa bir dert boşanmasa bir dert
bi akıl veri n allah aşkına
siz olsanız napardiniz..