Konu annem !

Evet zor ama ne biliyim hoşuma gitti benim her dk varlığını hissettiren bir anne belki de annemi 13 yıldır görmedigimdendirArtık annen değişmez @ witch böyle devam idare etmek en iyisi karşılıklı. .

Benim ailem kucuk bir ilcede yasiyor.
Gecenlerde gidip kaldim biraz.
Hicbir sey yapmama izin vermedi.
Alisverise gidelim, yok oturun evde
Soyle biraz magazalari dolasalim, ne gerek var cay denler iceriz vs vs
En son agzindan baklayi cikardi
Anne yuruyuse gidiyorum ben dedim
Hamile hamile nereye gidiyorsun milletin gozune batar dedi
Sanki cocugu ordan burdan peydahladim tövbe yarabbim
Her seyi bir yana koyuyorum, calisan insanim yahu ben, zaten ortaliktayim
Kucuk ilce dediysek Ankaranin metropol ilcelerinden yani, orda da insanlar çoğalıyor!
Sirf bu yuzden küsüp konusmayasim geldi
Konu sahibi sana bir faydasi yok bu anlattiklarimin kusura bakma doluymusum icimi döktüm gidiyorum

:)) benim de babam böyle rahatsızlanınca düzgün beslenmiyon onu yemiyon bunu içmiyon azarlar durur hatta ileri gider hırslanır kaz kafanıza sokamadım bunları der.. babama kalsa her şeyi yanlış yapıyorum hiçbi şekilde adamı memnun edemiyorum.. gerçi o herkese böyle.. eleştirilere hiç doymaz habire olumsuz eleştirir bi de üstüne fındık çıktığı kabuğu beğenmemiş der.. nolduğunuzu bile anlamazsınız..
çok sinir bozucu olsa da sevgi gösterme yöntemleri bu sanırım.. nolursa olsun kırmamak lazım..

Kusura bakma nolur cok komik geldiniz gozume bi an cok sirinsiniz ya :)),cok sevdim sizi .

Witch herkeste olan dert sende de varmis demek ki
Cok bilen anneler oyle oluyor kendiminkinden biliyorum. Devlet memuru emeklisi iki universite bitirmis kadin herseyi kendisi biliyor diye iste
He de gec
Olur de
Bildigini yap

Sürekli hakaret hiç hoş değil tabiki ama sürekli karışması normal

nasıl ya hamilesin diye dışarı çıkma mı diyo

Ya anneler böyledir. Ben evliyim de ne değişiyor, yediğime, içtiğime, giydiğime her şeyime yorum yapar :) Yapacak bir şey yok, huyu böyle. Alttan al bence ya da geç karşısına konuş. Ayrı eve çıkma şansın varsa da deneyebilirsin, yoksa çekiceksin başka çare yok.

klasik anne hepimizin ki böyle, çok aşırı sevme ve sahiplenmeden kaynaklı bu, bakalım sen anne olunca nasıl olucan benden daha fazla olacaksın derler bide isyan edince

Anneler genelde böyle sanırım.
Benimki de her sıkıntımın üşüttüğümden kaynaklı olduğunu zannediyor. İstiyor ki yazın bile yün fanilayla, içlikle yatayım. Cebimde fındık, ceviz, bademle gezeyim canım sıkıldıkça onları yiyeyim. Garipler

hay allahım evli bir kadının hamile olmasından doğal ne var
aa xx hanımın kızı sevişmiş bak diyecekler diye düşünüyo sanırım
Bir ara luzumsuz bir bakan cikip konusmustu hatirlarsan, hamileler sokaga cikmasin gibi..herhalde o zihniyetin devami.
Kizilaya gidip bebek alisverisi yapacagim, kadin resmen salmiyor beni. Esimi arayip dedim boyle boyle diye, adami araci ettim de çıkıp gezdim dolastim biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…