• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu Arkadaşım

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.425
43.922
798
Kızlar sorun benim değil arkadaşımın şuan yanımda olduğu için onun adına ben konu açıyorum. Onun kk hesabı yok. Aynı ıp den açmayalım dedik.

Şimdi bu arkadaşım da benimle yaşıt 22 yaşında. Kızın uzun zamandır 1.5 senedir hayatında kimse yok. Bir çocukla tanışmış bunlar. kız 22 yaşında oğlan 28 yaşında (evlenip ayrılmış şuan boşanma aşamasında ) 2 çocuklu bir bey. kendi işinde gücünde. Bunlar daha tanışalı bir kaç gün olmuş.
Bizim kız mesaj atmadan çocuk mesaj atıyormuş. Günaydın vs. daha sonra tanıştıkları ilk gün yarım saatten fazla telefonda konuşmuşlar kafa yapıları uyuyormuş. Ve her gün oğlan mesaj atıyormuş. Kız mesajı görmeyince merak edip arıyormuş. Yada müsait oldğun zaman arayayım haber ver konuşalım diyormuş. Bunun dışında hoşlantığını belirten bir şey yok. Ben kıza hoşlandığını sanmıyorum olsaydı belli ederdi diyorum. Ama başka bir arkadaş daha hoşlanmasa neden telefonda konuşmak istesin diyor.

Ahlaksiz evli kurtlar "bosanma asamasindayim cnmm" deyip kizlarla flortlesiyor kullanip sonra da ya ben evliligime devam edecegim deyip atiyo kenara. Iyi oluyo bu kizlara da sen misin resmi olarak evli adamla sevgili olan, gor belani

arkadaşın çok genç bence kendi yaşıtı birilerini bulsun. kaldı ki adam arkadaşını kandırıyor da olabiir boşanma aşamasındayız falan diye. neler okuyoruz şu kk da... dikkatli olsun ve bence o adamdan uzak dursun.

Hu huuuu açın gözünüzü artık. Bu adamların yalanları hep aynı. Boşanıyorum boşanacağım ayrı yatıyoruz mutsuzum vs vs..

Adam once bi bosansin. Sonrada gencecik arkadasin 2 cocuklu bosanmis adamla evlenip buraya dertlerini anlatsin derim ben :KK14:
Adam mi yok anlamiyorum. Zoru ne bu kizlarin?

yahu 2 çocuklu adamla ne işi var?
yok mu çevresinde yaşıtı biri
hadi yaşıtı olmasında 28 inde olsun
yok mu bekar biri
kafayı mı yedi arkadaşın?
ne kadar zor bişey bilmiyor sanırım adamın çocuğunun olması
onu ilerde nasıl kötü etkileyecek
bi silkelensin kendine gelsin
hey allahım ya

cocuklarına hizmetci olarak alacaksa fazla ılgılenmeme gerek yok diye düşünüyodur:KK14:

Senin icin ölüyor bitiyor. Karısından nefret ediyor. Sorun adamda değil karısında. Karısı pis pasaklı çirkin. Boşanacak az kaldı ama çocuklar olduğu için biraz uzadı boşanma işi. Ha bi de sen yuva yıkan kadın değilsin. Sen Adamı tanıdığında onlar çoktan bitirmişlerdi. Adama ayrı sana ayrı laflarım var da işte... Biraz edep yaa!!!

Arkadaşınızın yaşı çok genç. Adam da henüz boşanmamış, boşanacağını da varsaysak. Eski eş, çocuklar, arkadaşınızın tecrübesizliğiyle birleşince ortaya hoş bir tablo çıkmıyor maalesef. Keşke bu işler sevmek, hoşlanmakla bitse. Bazen mantıklı düşünmek lazım çok uzatmadan noktalasın bence bu işi.

Bence arkadaşında KK ne bi hesap açsın derim ilerde evli bi adam beni kandırdı faln diye konu açması gerekebilir..

22 yasında daha hadi adam boşandı diyelim napacak evlenip 2 çocuğa bakacak mı.

Bence hoşlanmıyo hoşlamasında zaten..:KK12:

Gencecik kiz ve iki cocuklu henuz bosanmamis bir adam.Kendine yazik etmesin bence.Ask sevgi olsa bile oda bir yere kadar yani.Sonu bastan belli bir hikaye gibime geldi.Eger adam bosanirsa kiz da cocuklar benim icin sorun degil diyorsa ne ala.Daha bosanmadan hoslanti aramak mantikli gelmiyor bana.

Back
X