Esin ne diyor?Arkadaslar gorumcemin kızı . Kapıdan beni sordu . Oğlumda yanimdaydi. Oğlumun gözleri kizarikti . Havadan dolayı gözü mikrop kapmış . Gorumcemin kızı oğlumu gördü . Sevdi bisey demeden gitti. (Gözü niye kızarmış hic sormadı ) eve gitmiş annesine . Oğlumun hasta olduğunu . Düşüp gözünü morartigini daha neler neler. Kapıdan sormayla bunu yasadım . Görümcem geldi . Içeri benim oğlanı soruyor noldu. Düşmüş yok dedim bisey . Sesi cikmadi. Kaynanamda eşimi aramış . ALLAH demiş cocuk isteyene cocuk vermiyor . Hak etmeyenede cocuk veriyor. Daha bir sürü. Beni kötülemiş. Beni arayıp demiyor cocuğumu bana sormuyor esimi arayıp beni kötülüyor . Normaldede hergun beni arayıp ne yapiyon nasılsın . Bu konu beni cok üzdü arkadaslar .
Cocuk esimin yanında dogruyu dememe gerek yok . Olmayan bisey. Tartışmış . Esim ne yapsın .Eşine anlatsana durumu gidip doğruyu anlatsın da utansinlar. Gerçi utanırlar mı orası da muamma..
esim görüyor cocuğu öyle olmadıgını . Ama bi türlü karşı taraf anlamıyor . Beni kötülüyor beni kotuluyorEsin ne diyor?
Görünme anlattım geldi cocuğu sormaya dedim havadan mikrop kapmış . Öyle apartilacak gibi değil dedim. Bisey yok dedimSen neden bi şey yok deyip kestirdin ki havadan mikrop kapmış deseydin aynen
O zaman sorun yok. Önemli olan eşinin ne düşündüğü. Eşin onlara uymadıktan sonra kafaya takma..Görünme anlattım geldi cocuğu sormaya dedim havadan mikrop kapmış . Öyle apartilacak gibi değil dedim. Bisey yok dedim
Ağızlarının payını verebilir mesela. Seni ezdirmeyebilir. Sana karşı bu şekilde davranmalarını engelleyebilir.Cocuk esimin yanında dogruyu dememe gerek yok . Olmayan bisey. Tartışmış . Esim ne yapsın .
Onlarin yaptiklarina ne diyorE
esim görüyor cocuğu öyle olmadıgını . Ama bi türlü karşı taraf anlamıyor . Beni kötülüyor beni kotuluyor
Kocam ne yapsın savunsa . Kocama diyecek senin karını el üstünde. Tutuyoruz daha ne yapalım der. Esim onları dinliyor önceleri bisey olunca. Kavga ederdi bende derdim . Noldu acaba ben biseymi yaptım. Esim simdi alışmış . Fazla aldırış etmiyor.ne kadar o da üzülse ne yapsinOnlarin yaptiklarina ne diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?