Konu arkadaslar dedikodu bıktım artik

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Arkadaslar gorumcemin kızı . Kapıdan beni sordu . Oğlumda yanimdaydi. Oğlumun gözleri kizarikti . Havadan dolayı gözü mikrop kapmış . Gorumcemin kızı oğlumu gördü . Sevdi bisey demeden gitti. (Gözü niye kızarmış hic sormadı ) eve gitmiş annesine . Oğlumun hasta olduğunu . Düşüp gözünü morartigini daha neler neler. Kapıdan sormayla bunu yasadım . Görümcem geldi . Içeri benim oğlanı soruyor noldu. Düşmüş yok dedim bisey . Sesi cikmadi. Kaynanamda eşimi aramış . ALLAH demiş cocuk isteyene cocuk vermiyor . Hak etmeyenede cocuk veriyor. Daha bir sürü. Beni kötülemiş. Beni arayıp demiyor cocuğumu bana sormuyor esimi arayıp beni kötülüyor . Normaldede hergun beni arayıp ne yapiyon nasılsın . Bu konu beni cok üzdü arkadaslar .

Bu ne ya. Tamam iftira atilir ama bu baska birsey. Pislik atmada resmen level atlamislar. Ben olsam gordugum yerde haslarim bi tarafindan element uydurma diye.

Eşine anlatsana durumu gidip doğruyu anlatsın da utansinlar. Gerçi utanırlar mı orası da muamma..

amannn takma

eşin bilmiyor mu çocuğa ne olduğunu

ayrıca düşüp de morarabilir de ne var bunda

sana ne demeyi bil, genel geçer cevaplar ver kapa konuyu

Esin ne diyor?

Sen neden bi şey yok deyip kestirdin ki havadan mikrop kapmış deseydin aynen
Görünme anlattım geldi cocuğu sormaya dedim havadan mikrop kapmış . Öyle apartilacak gibi değil dedim. Bisey yok dedim

Allahım ya görümcenin kızına bak sen ortalığı karıştırmış işte çocuk aileden ne görürse onu kapiyo demek

Eşini hiç karıştırma çünkü kocalar kendi aileleri olduğu zaman birşey diyemiyorlar. Sen ara kv sakince çocuğun gözü mikrop kapmış bana sorsaydın söylerdim. Oğlunu aramana gerek yoktu, ayrıca demek ki siz çocuk büyütürken hiç çocuğunuz düşmedi hastalanmadı galiba o yüzden anne olmayı hakettiniz de.

Kv aradığında ne yapıyorsun ne ediyorsun diye,ne yapayım Allah isteyene çocuk vermiyor,benim gibi hak edene veriyor,Onunla uğraşıyorum deyin,afallasın.

Onlarin yaptiklarina ne diyor
Kocam ne yapsın savunsa . Kocama diyecek senin karını el üstünde. Tutuyoruz daha ne yapalım der. Esim onları dinliyor önceleri bisey olunca. Kavga ederdi bende derdim . Noldu acaba ben biseymi yaptım. Esim simdi alışmış . Fazla aldırış etmiyor.ne kadar o da üzülse ne yapsin

SenIN kayinvalidenin haddinemi RAbbimin verdigiyi yada vermedigi cocugu konusmak .. Aynen bunu soyle.. Ne terbutesiz insanlar var su dunyada utanmasa ben bakarim siz bakamiyosunuz diyecek.. Cocuk benim cocugum dusursemde hastada olsa iyide olsa. Kuzeniniz miydi kapidaki gidipbyalanyanlis anlatan ona bi ayar vermek lazim.milleti galtana getirmesinler.. Net ol cocugun konusunda yoksa daha cok laf duyarsin..

esin de onlara prim veriyorsa senin cekecek cilen varmis kardes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…