Konu biraz özel ama yardımınıza ihtiyacım var:(

2 3 cm kopma nedir yaa yerinde olsam dava açarım bak yeminle söylüyorum sivri tırnakla özellikle yırtsan ancak öyle yani, harbi inanılmaz bir korunma zaafiyeti var kk da gördüğüm bu, Türkiye genelinin lokal bir yansıması burası

ya yok balon gibi değilde o an anladım bişey olduğunu daha detaylı anlatamıyorumda.Çıkarınca baktım iki üç santimlik kopma vardı neyseki oda üstündeydi yinede tedirgin oldum
Takarken bundan sonra içinde hava ile dolu basınçlı şekilde olmamasına dikkat edin aklıma yattı bu fikir benim. bendeki yırtık değildi sızıntı vardı sadece belli olmuyordu belki takarken tırnak felan takılmıştır bilemiyorum.

Daha neler var bende 2- 3 kat taksak sorun olur mu diye sormuslugum da var :KK66:) manyak misin cevabını aldım tabi :))
Töbe töbe
Daha neler var bende 2- 3 kat taksak sorun olur mu diye sormuslugum da var :KK66:) manyak misin cevabını aldım tabi :))
Ayy Allah iyiliğini versin sabah sabah güldürdün:KK70:Bu gidişle bende iki kat takacam birine bişey olursa öbürü sağlam kalsın kafam rahatt ohh misss

Bir de içinde bir şey kaldığını sanmıyorum kalsa koku, akinti yapar. Parçayı da gormussun ayrıca.

2 3 cm kopma nedir yaa yerinde olsam dava açarım bak yeminle söylüyorum sivri tırnakla özellikle yırtsan ancak öyle yani, harbi inanılmaz bir korunma zaafiyeti var kk da gördüğüm bu, Türkiye genelinin lokal bir yansıması burası
evet canım valla resmen iki üç santim kopmuştu hatta son kullanma tarihine falanda baktım geçmemiş 2017 diyor.sonuçta bir yıldır kullanıyoruz bence olmaması lazımdı.marka adı veriyomuyuz acaba

Takarken bundan sonra içinde hava ile dolu basınçlı şekilde olmamasına dikkat edin aklıma yattı bu fikir benim. bendeki yırtık değildi sızıntı vardı sadece belli olmuyordu belki takarken tırnak felan takılmıştır bilemiyorum.
tırnak olabilir bakalım eşim gelince tırnak kontrolu yapacam:KK70:sızıntı değil kopma vardı hatta hala çöpte duruyor ıyyy valla ben iğrendim ya kusura bakmayın

nasıl anlatayım bilemedim ama şimdi takarken o hazne kısmında hava kalmaması lazım
orayı tani ucunu parmağınızla sıkıştırp takmanız lazım
3 kere yırtıldı da malesef ertesi gün hapı kullanmakzorunda kaldım

Hayatta prezervatif yırtılmaz kesin çözüm diyenler gelince ne olacak merak ettim şimdi :D birde milleti inandırmaya çalışıyor konu açanlar.

nasıl anlatayım bilemedim ama şimdi takarken o hazne kısmında hava kalmaması lazım
orayı tani ucunu parmağınızla sıkıştırp takmanız lazım
3 kere yırtıldı da malesef ertesi gün hapı kullanmakzorunda kaldım
Hava alması ve tırnak olayı bana mantıklı geldi.3 kere mi :KK57:sadece ben yaşamıyormuşum demekki benimde 2 defa oldu

marka veriliyormu bilmiyorum ama en iyilerden kullandığımız.Bilmediğinden değil, sonuçta sürekli kullandığımız şey.Belki aceleyle takıldığı için olabilirmi onu bilmiyorum işte.ozaman bile bence yırtılmaması lazım
Acaba takma sirasinda cok mu sert davraniyorsunuz dikkat edin..hem parca falan kalmaz cnm disari atar

Back
X