- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takarken bundan sonra içinde hava ile dolu basınçlı şekilde olmamasına dikkat edin aklıma yattı bu fikir benim. bendeki yırtık değildi sızıntı vardı sadece belli olmuyordu belki takarken tırnak felan takılmıştır bilemiyorum.ya yok balon gibi değilde o an anladım bişey olduğunu daha detaylı anlatamıyorumda.Çıkarınca baktım iki üç santimlik kopma vardı neyseki oda üstündeydi yinede tedirgin oldum
Töbe töbeDaha neler var bende 2- 3 kat taksak sorun olur mu diye sormuslugum da var) manyak misin cevabını aldım tabi :))
Ayy Allah iyiliğini versin sabah sabah güldürdünDaha neler var bende 2- 3 kat taksak sorun olur mu diye sormuslugum da var) manyak misin cevabını aldım tabi :))
E istiyorsan korunmayın :)Keşke bana denk gelse Allahım nolur yaa
evet canım valla resmen iki üç santim kopmuştu hatta son kullanma tarihine falanda baktım geçmemiş 2017 diyor.sonuçta bir yıldır kullanıyoruz bence olmaması lazımdı.marka adı veriyomuyuz acaba2 3 cm kopma nedir yaa yerinde olsam dava açarım bak yeminle söylüyorum sivri tırnakla özellikle yırtsan ancak öyle yani, harbi inanılmaz bir korunma zaafiyeti var kk da gördüğüm bu, Türkiye genelinin lokal bir yansıması burası
tırnak olabilir bakalım eşim gelince tırnak kontrolu yapacamTakarken bundan sonra içinde hava ile dolu basınçlı şekilde olmamasına dikkat edin aklıma yattı bu fikir benim. bendeki yırtık değildi sızıntı vardı sadece belli olmuyordu belki takarken tırnak felan takılmıştır bilemiyorum.
aman gelmesin ya hiç iyi olmuyor valla. hamile kalacakmıyım korkusundan çok yırtılan parçayı aradım içimdemi kaldı diye.şükürkü oda üstündeydiKeşke bana denk gelse Allahım nolur yaa
yırtılıp kopmaz ki patlamıştıraman gelmesin ya hiç iyi olmuyor valla. hamile kalacakmıyım korkusundan çok yırtılan parçayı aradım içimdemi kaldı diye.şükürkü oda üstündeydi
Hava alması ve tırnak olayı bana mantıklı geldi.3 kere minasıl anlatayım bilemedim ama şimdi takarken o hazne kısmında hava kalmaması lazım
orayı tani ucunu parmağınızla sıkıştırp takmanız lazım
3 kere yırtıldı da malesef ertesi gün hapı kullanmakzorunda kaldım
yok ya ne patlaması bildiğin küçük bir parça kopmuştu aradım oda üstündeydi.korkumda o oldu zatenyırtılıp kopmaz ki patlamıştır
Hava alması ve tırnak olayı bana mantıklı geldi.3 kere misadece ben yaşamıyormuşum demekki benimde 2 defa oldu
Gözün korkmasın canım belkide eşim dikkat edemedi hava aldı yada tırnakları uzundu enazından sebeplerini öğrenmiş olduk kızların tecrübeleriyle.dikkat edilirse bişey olmaz her haldeİyice gözüm korktu.
Acaba takma sirasinda cok mu sert davraniyorsunuz dikkat edin..hem parca falan kalmaz cnm disari atarmarka veriliyormu bilmiyorum ama en iyilerden kullandığımız.Bilmediğinden değil, sonuçta sürekli kullandığımız şey.Belki aceleyle takıldığı için olabilirmi onu bilmiyorum işte.ozaman bile bence yırtılmaması lazım
yok ya ne patlaması bildiğin küçük bir parça kopmuştu aradım oda üstündeydi.korkumda o oldu zaten
canım ben çocuk olmadan başka yöntem düşünmüyorum ama düşünsem mi onuda bilemedim.hap falan kullanmak istemiyorum.Ama çocuk olduktan sonra yeni yöntemler bulurum inşmalesef kullanmayı bıraktım ben artık
başka yönteme geçtim