Başlıkta da belirttiğim gibi konu dedem
Çok üzülüyorum ona
Bu ara iyice psikolojisi bozuldu
Kendisinden bahsedeyim 80 yaşında ama maşallahı var emekli olmasına rağmen kendi emlak dükkanında eniştemle birlikte çalışırlar hala
Anneannem ben doğmadan ölmüş dedemde bizim teyze diye hitap ettiğimiz kadınla evlenmiş
Sağolsun teyze iyidir anlaşırlar dedemle
Ama gelin görün ki dedem triplere girdi bu ara
Sürekli ben öleceğim diyip duruyor
Dede allah korusun deme öyle gayet iyisin kimin önce öleceği belli olmaz allah bilir diyoruz yok
3 ay önce abisi öldüğünden beri korku bastı dedeme bende öleceğim diyor
Mesela bacağı ağrıyor arıyor bizi beni hastaneye götürün öleceğim diyor
Acile götürüyoruz doktor bir şeyin Yok diyor anlamıyor
Sigara içiyor kendisi düşünün sigara paketlerinde sigara içmek öldürür yazısını kapatıyor kağıtla görmemek için
Kendi gittiğim psikiyatriste götürdük dedemi geçen ilaç yazdı doktor
Bu ay yine gitmesi gerekiyor aradım dedemi hadi dede gidelim dedim
Ben gitmem sevmedim o doktoru diyor
Ne yapacağız.. nasıl yaklaşmamız gerekiyor anlamadım
Yakında abisini kaybetteği için yaşadığı çok normal. Yaşlandıkça ölüme yaklaştığınıda bilir tabi herkes. O doktoru beğenmediyse başka bi doktora daha götürün. Kesinlikle psikolojik yaşadıkları.
Yakında abisini kaybetteği için yaşadığı çok normal. Yaşlandıkça ölüme yaklaştığınıda bilir tabi herkes. O doktoru beğenmediyse başka bi doktora daha götürün. Kesinlikle psikolojik yaşadıkları.
Başka bir doktora götürsekte istemez teklif ettim istemedi
İlaçlarıda doğru düzgün içmemiş zaten teyze söyledi
Babamla götürmüştük o doktorada iyi bir doktor zaten
İkna etmemiz lazım bir şekilde ama çok inat üzülüyorum valla bakışları falan durgunlaştı adam iyice
Evet ölüm korkusu baya arttı
Başı ağrıyor öleceğim ben bacağı ağrıyor öleceğim kolu ağrıyor öleceğim hep böyle
Hep aynı şeyleri anlatıyor birde.. bazen iyi oluyor bazen küsüyor kendi kendine barışıyor:)
Yalnız bırakmamaya çalışıyoruz her hafta pazar yemek yaptırıp dedemlere gidiyoruz ama iyi olmuyor bi türlü
Su bir gercek ki 65 yasindan sonra yaslilar yavas yavas bebeklesmeye basliyor .dedeniz 80 yasinda ama 1ayda en fazla 1 hafta hani 80 yas olgunlugu gösterebilir. Onu 5-10 yaşındaki bir çocukla bir tutmalisiniz. O yaslardaki birini nasil ikna ediyorsaniz oyle ikna etmelisiniz bence bu yaslardaki herkes nazli yani
Bizim 90lık bir nene sabah akşam Allahım al canımı diye dua ediyordu. Bigün torunu kekik suyu içmesi için getirince; içmem benim kızım bunu içtiği için ölmüştü dedi. Hergün ölmek için dua eden nine.. ee can tatlı. . Ben şimdi hep diyorum Allahım o kadar yaşlanmayım diye ama o günler gelince nolur bilmem.
Su bir gercek ki 65 yasindan sonra yaslilar yavas yavas bebeklesmeye basliyor .dedeniz 80 yasinda ama 1ayda en fazla 1 hafta hani 80 yas olgunlugu gösterebilir. Onu 5-10 yaşındaki bir çocukla bir tutmalisiniz. O yaslardaki birini nasil ikna ediyorsaniz oyle ikna etmelisiniz bence bu yaslardaki herkes nazli yani
Çok doğru söylediniz
İnatlaşma halinde sürekli birde diyorum ya kendi kendine kızıyor küsüyor bana birşey demediğim yapmadığım halde
İlgi istiyor sanırım ama hepimiz gösteriyoruz gereken ilgiyi