Konu eltim 😭

Aynen. Canım Yok ben sana bişey demiyorum yanlış anlama ama İnan çok şeyler yaşadım hep sustum en sonun da bende patladım hep sinirli sus sus böyle oldu işte hayırlısı olsun 😒
Ya iste sizde karsilik vermeye baslamissiniz kadin zaten anlasilan bir kiskanclik duygusu var sizde sinirlenince o da tepki veriyor. Vallahi en iyisi kendinizide cocugunuzu da uzak tutun biraz uzak buyusun gerekirse kapi onunde oynatmayin kizenleriylede aile buyuklerinin evinde sadece bir araya gelsin. Gerekirse cocugunuzu uzakta bir yerde kendiniz goturup oynatin. Egitim cok onemli ablaminda oglu var hic cikmaz disari 5 yasinda 2 yil ozel anaokula gitti ama hangi cocuktan ne gorup ne duyarsa yapar. Bazen soyledigi bazi seylere biz bile sasiriyoruz evin icinde hic konuslmayan birseyi bile soyleyebiliyor. Oyuzden eltinize uzulmeyin takmayin kendi evinize cocugunuza bakin. İssiz kadinin derdi yok demekki sizleri dert etmis.

Ya iste sizde karsilik vermeye baslamissiniz kadin zaten anlasilan bir kiskanclik duygusu var sizde sinirlenince o da tepki veriyor. Vallahi en iyisi kendinizide cocugunuzu da uzak tutun biraz uzak buyusun gerekirse kapi onunde oynatmayin kizenleriylede aile buyuklerinin evinde sadece bir araya gelsin. Gerekirse cocugunuzu uzakta bir yerde kendiniz goturup oynatin. Egitim cok onemli ablaminda oglu var hic cikmaz disari 5 yasinda 2 yil ozel anaokula gitti ama hangi cocuktan ne gorup ne duyarsa yapar. Bazen soyledigi bazi seylere biz bile sasiriyoruz evin icinde hic konuslmayan birseyi bile soyleyebiliyor. Oyuzden eltinize uzulmeyin takmayin kendi evinize cocugunuza bakin. İssiz kadinin derdi yok demekki sizleri dert etmis.
Teşekkür ederim canım 😍

kendınızı ezdırmeyıp lafınızı soylemıssınız eltınızın sinirleri epey bozuk pey normal degıl oyuzden yav he he deyıp gecın cıddıye almayın derım
boyle ınsanlar genelde komplekslı olurlar hep kendılerını gostermeye calısırlar onları cıddıye almamak yokmus gıbı davranmak en kudurdukları sey olur umursamayın gerektıgınde boyle lafınızı soylersınız bosverın

eltim yok ama olsaydı da hiiiiç umrumda olmazdı suratını mı asmış k.çını mı açmış.
asar asar oturur, ister duvarını yumruklasın ister saçını başını yolsun. kaparım kapımı, görmem duymam keyfime bakarım. eşimin ailesinin gözünde de o manyak ben normal olurum zaten.

Hemen hemen benzer olayları yaşamışız:) uzak durdum konuşmuyorum artık üzerimden bir yük kalktı inanki:KK70:

Back
X