Sizin sunnetse eşi gelir ama onun sunnetiyse sadece eşiniz gitsin bitsinYanyanayız mecbur görüyoruz birbirimizi ama suan zaten konuşmuyoruz bide çocuğun sünneti var pazar günü![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin sunnetse eşi gelir ama onun sunnetiyse sadece eşiniz gitsin bitsinYanyanayız mecbur görüyoruz birbirimizi ama suan zaten konuşmuyoruz bide çocuğun sünneti var pazar günü![]()
Evet canım onun sünneti doğru diyorsun Allah herkesi hayırlı insanlarla karsılastırsınSizin sunnetse eşi gelir ama onun sunnetiyse sadece eşiniz gitsin bitsin
Benim elti olmasın oEvet canım o biraz çok biliyor kocası bile korkuyor![]()
Hahahah aynı benimkibüyük eltim çok fena herşeye surat asar sinir hastası derler ya ayni öyle çocuğa kızsın surat asar
Ya iste sizde karsilik vermeye baslamissiniz kadin zaten anlasilan bir kiskanclik duygusu var sizde sinirlenince o da tepki veriyor. Vallahi en iyisi kendinizide cocugunuzu da uzak tutun biraz uzak buyusun gerekirse kapi onunde oynatmayin kizenleriylede aile buyuklerinin evinde sadece bir araya gelsin. Gerekirse cocugunuzu uzakta bir yerde kendiniz goturup oynatin. Egitim cok onemli ablaminda oglu var hic cikmaz disari 5 yasinda 2 yil ozel anaokula gitti ama hangi cocuktan ne gorup ne duyarsa yapar. Bazen soyledigi bazi seylere biz bile sasiriyoruz evin icinde hic konuslmayan birseyi bile soyleyebiliyor. Oyuzden eltinize uzulmeyin takmayin kendi evinize cocugunuza bakin. İssiz kadinin derdi yok demekki sizleri dert etmis.Aynen. Canım Yok ben sana bişey demiyorum yanlış anlama ama İnan çok şeyler yaşadım hep sustum en sonun da bende patladım hep sinirli sus sus böyle oldu işte hayırlısı olsun![]()
Teşekkür ederim canımYa iste sizde karsilik vermeye baslamissiniz kadin zaten anlasilan bir kiskanclik duygusu var sizde sinirlenince o da tepki veriyor. Vallahi en iyisi kendinizide cocugunuzu da uzak tutun biraz uzak buyusun gerekirse kapi onunde oynatmayin kizenleriylede aile buyuklerinin evinde sadece bir araya gelsin. Gerekirse cocugunuzu uzakta bir yerde kendiniz goturup oynatin. Egitim cok onemli ablaminda oglu var hic cikmaz disari 5 yasinda 2 yil ozel anaokula gitti ama hangi cocuktan ne gorup ne duyarsa yapar. Bazen soyledigi bazi seylere biz bile sasiriyoruz evin icinde hic konuslmayan birseyi bile soyleyebiliyor. Oyuzden eltinize uzulmeyin takmayin kendi evinize cocugunuza bakin. İssiz kadinin derdi yok demekki sizleri dert etmis.
Hadi ya senin ki de mi öyle Allah sabır versin ozamanBenim elti olmasın o![]()
Yanyanayız maalesefHahahah aynı benimkiaynı apartmanda mısınız Allah sabır versinn
Artık benim için anlam ifade etmiyor o varsa ben olmuyorum ortamdaHadi ya senin ki de mi öyle Allah sabır versin ozaman![]()
Doğrudur bende öyle yaparım sanırım artıkArtık benim için anlam ifade etmiyor o varsa ben olmuyorum ortamda
kafam rahat misler gibiyim![]()
Ahhahahahaeltim yok ama olsaydı da hiiiiç umrumda olmazdı suratını mı asmış k.çını mı açmış.