• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu erkek arkadaşım

ohooo ama siz evlenecekseniz bunlara alisin. 😂

eve gelir o gun hastasina beklemedigi bir sey olmustur morali bozuk olur, hasta yakini ters bir sey soylemistir cani sikilir, belki o an hastaya tam teshis koyamamistir kafasi orada kalir, asistanken hocalardan surekli firca yer vs. bunlarin hicbiri olmasa bile en az 36 saat nobet cidden insan ustu bir is. doktorluk maalesef boyle. babam 50 yillik doktor hala evde bir hali bir halini tutmaz, aklinin yarisi hep hastanede kalir. ailesi de maalesef ikinci plandadir. 🤷🏻‍♀️

ama ben bunlari ilgisizlik icin soyluyorum, diger kaba davranislarin savunmasi doktorluk olamaz.
Ya çocuğa ben de ilgili alakalı davranınca oda bana ilgili alakalı güzel davranıyor ama böyle bir derdimi anlatayım bir sıkıntımı anlatayım ya da özellikle hani kendi derdimi değilde ikimizle olan bir şeyi sıkıntıyı paylaştığım zaman ya bunu hani ben hoşlanmıyorum böyle yapma ya da işte şu konuda seninle sıkıntı yaşıyorum buna dikkat et dediğim zaman deliriyor resmen ya ben güzel bir dille söylüyorum ama ona rağmen böyle çekemiyor yani hani böyle katlanamıyor hiçbir şeye tahammül gösteremiyor ondan sonra da ben güzelce söyledigim halde o bana o şekilde yaklaşınca ben de sinirleniyorum sonra olay büyüyor

Sizin işiniz de ağırmış gerçekten asistanlık da çok zor ya ben bilmiyorum bazen fazla mı ilgi bekliyorum bi türlü anlayamıyorum normali nedir diye ayrılma lafını sürekli o geçiriyor yapma etme laçkalaşıyor bende diyorum yaptırmayın demişsiniz ya ah. Keşke bi çözümünü bulsam
en kesin çözümü sakin bir zamanda "ayrılmak" sözünü geçirdiğinde geri dönüşü olmayacağını anlatmak. yani başka yolu yok. sinirlendim, sinirle söyledim ilişkilerde bir bahane değildir. sinirlenip aklınıza gelecek tüm küfürleri edin bakalım, sonra da sinirle söyledim deyin affı olacak mı..

Scrubs dizisini hatirliyormusunuz veya taniyormusunuz bilmiyorum, ama orda bir bölüm vardi (the monster bölüm adi galiba). Ordada hastanenin bütün hayati (özel hayati dahil) nasil etkiledigini anlatiyorlardi. Saglik sektörü cok zor, heleki pandemi basladigindan bu yana tam felaket. Herkes zaten stresli, gergin, bir ton insanla ugrasiyorsun. Bilmiyorum doktor esi olmak da sabir istiyor. Simdi profesyonel destek almasini önersem ona da zamani yoktur muhtemelen. Bu aralar belki bazi konularda cok fazla beklentiyw girmemek lazim. Her zaman böyle degildi sanirim
Ya ilgi olayı gerçekten asistanlığa başladığından beri daha da azaldı ama önceden o kadar değildi tabi bir de beş sene olduğu için artık ilişkide monotonluk da başladı Buda bana çok rahatsızlık veriyor sanırım o yüzden daha da fazla ilgi bekliyorum bir de benim bir işim gücüm yok sürekli evdeyim o da bana çok rahatsızlık veriyor ama emin olun gerçekten üst derece anlayışlı biriyim sadece benim beklentim akşama kadar beklediğim için sadece akşam birazcık böyle farklı konulardan bahsetmek ama dediğiniz gibi Pandemiden beri daha da çıldırdılar yani doktorlar da haklı ona da bir şey demiyorum ama sıfır beklenti içinde de bi türlü olamıyorum

en kesin çözümü sakin bir zamanda "ayrılmak" sözünü geçirdiğinde geri dönüşü olmayacağını anlatmak. yani başka yolu yok. sinirlendim, sinirle söyledim ilişkilerde bir bahane değildir. sinirlenip aklınıza gelecek tüm küfürleri edin bakalım, sonra da sinirle söyledim deyin affı olacak mı..
Haklısınız deneyeceğim teşekkürler 🙏🏻

iyi de hastaneyle ilgili ne anlatsin? istemez ki dogal olarak.

bir de bu “konu ac” durumu tam olarak nasil oluyor? yani sevgilinizle konusacak konu mu bitiyor, yoksa konusacak ortak bir seyler mi ariyorsunuz? cidden merak ettim. flort doneminde cok konusma olur mesela cunku birbirini tanirsin. en sevdigin renk ne, en sevdigin yemek ne, bak bu benim kucuklugum bilmem ne bir suru seyden laf acilir. ama 5 yillik iliskide olmaz ki artik oyle hele de yuz yuze degilken.

benim sevgilim su an inanilmaz yogun calisiyor, cok onemli bir proje yurutuyor ve cok stresli. ama eve geldiginde ben onu hadi benimle konus diye darlamiyorum. bazen durduk yerde kendisi bir seyler anlatmaya basliyor, bugun x kisiyle konustum boyle dedi, soyle komik bir sey oldu vs. bazen de hicbir sey konusmadan direkt gelip naber naptin diyip yatiyor. ayni evin icinde bazen gunaydin ve ne yiyelim haric bir sey konusmadigimiz bile oluyor cunku yogun o. ilgi goster demem yani elinde imkan olsa gosterir bilirim. siz sevgilinizin vakti oldugunu ama size bilerek ilgi gostermedigini mi dusunuyorsunuz?

bu arada sizin cozum bulabileceginiz tek konu bu maalesef bence, digerlerine bir sey yapamazsiniz. adamin oluru bu yani bence 5 yildir. kaba biri.
Evet açıkçası konuşacak konularımız bitti gibi yani dediğiniz gibi flört dönemi gibi bi konuşma mı bekliyorum bilmiyorum Gerçekten normal zamanda kaba biri değil ama sanki böyle sorun kotasını doldurmuş hiçbir şekilde başka çevresinde sorun duymak istemiyor hep böyle pozitif konuşmalar huzurlu olmak istiyor

ben en çok işini sevip sevmediğini merak ettim, içinde bulunduğu hayattan ne kadar memnun acaba? sadece yoğunluk anlamında demiyorum, olmak istediği kariyerin mi içinde? çünkü öyle olmayınca her şey daha çok batıyor insana, daha alıngan, daha agresif oluyor ayrıca ve işi işte bırakma olayını pek yapabildiğini göremedim bu insanların. o nedenle bu dönem geçse de o işini sevmiyorsa değişen bir şey olmaz, belki zamanı daha çok kendisine kalınca biraz törpüler, o da fark edip çabalarsa bunun için.

işini seviyor ama bu sorunlar aşırı yorulmasından ileri geliyorsa, burda sizin sabırlı olup sorun yapmamanız gerekiyor bu süreç geçene kadar.

yalnız küsme ve barışmama huyu güzel bir şey değil. benim eşim de sorunları konuşmayı sevmez, görmezden gelmeyi tercih eder, genelde de küçük şeyler olur aramızda ama ben hep çözme taraftarıyımdır, konuşalım anlayalım birbirimizi diye düşünürüm, o hiç olmamış gibi davranır, sevgiliyken bir defasında yaptı bunu yine ve ben de aldım karşıma konuştum, bu şekilde bir ilişki istemediğimi ve yapamayacağımı söyledim (gerçekten de öyleydi, benim için konuşabilmek, anlaşılmak çok önemli, dertlere takılmayalım deyip yok sayamam birbirimizi anlamadan) o günden sonra dikkat etti ve fark etmeyip aynı şekilde davrandığında hatırlatıyorum ve konuşup çözüme bağlıyoruz sorunlarımızı.

belki ciddi bir konuşma yapmak sizin de anlaşılmanızı sağlayabilir.

edit** en ufak sorunda olmuyor ayrılamam dediği maddeyi atlamışım, onu ne olursa olsun bırakması lazım, basit bir cümle değil o.

Ya ilgi olayı gerçekten asistanlığa başladığından beri daha da azaldı ama önceden o kadar değildi tabi bir de beş sene olduğu için artık ilişkide monotonluk da başladı Buda bana çok rahatsızlık veriyor sanırım o yüzden daha da fazla ilgi bekliyorum bir de benim bir işim gücüm yok sürekli evdeyim o da bana çok rahatsızlık veriyor ama emin olun gerçekten üst derece anlayışlı biriyim sadece benim beklentim akşama kadar beklediğim için sadece akşam birazcık böyle farklı konulardan bahsetmek ama dediğiniz gibi Pandemiden beri daha da çıldırdılar yani doktorlar da haklı ona da bir şey demiyorum ama sıfır beklenti içinde de bi türlü olamıyorum

Sifir beklenti demiyelim de. Simdi sende su anda evde oldugun icin biraz da monotonluktan dertlisindir simdi. Su anda beklentiler örtüsmüyor o yüzden tüm bunlar. O zaten stresli zaten kendine yetemiyor muhtemelen ve sizde hakli olarak sevdiğiniz insandan ilgi bekliyorsunuz. Ilk yapmaniz sey su her kavgada "bitsin" durumunu ortadan kaldirmak. Stresi anliyorum ama iliski cocuk oyuncagi veya stres topu malzemesi asla olamaz. Ona bu konuda bir ayar vermek sart. Ayriligi agzinda sakiz yapan o ayriligi er gec getirir. Kendinde baska stres atma yöntemleri bulsun. Cünkü dedigim gibi asistanlik bitse ondan sonra uzmanlik basliyor. Bu ilsikiyi saglam yürütmek istiyorsa ileriye dönük sizinle ortak bir nokta bulacak. Yok bu tutumu hep sürdürmeye devam edecekse o zaman sizde bunu istiyormusunuz iyice düsünün.

Bu anlattığınıza göre çok da anlaşıyor gibi görünmüyorsunuz. Adamın sinirsel sorunları var. Bir de hayatındaki bütün olumsuzlukların hırsını sizden çıkarıyor.Daha evli bile değilken bunları size yaşayabilen adamla evlenmeyin bence
İşte bunlar onun durduk yere bana sataşmasıyla olmuyor ben negatif bi konu konuşurken oluyor yoksa durduk yere bana hiç karışmaz etmez saygı duyar ama ne zaman olumsuz bişey duysun hemen değişiyor

Madem öyle gitmeye başlasın derim. Yani yani bu mesleği sonsuza kadar yapacak bu adam, hep böyle mi yaşayacak? Tüm sağlıkçılar çok çok stresli işler yapıyorlar ama bunu gelip senden çıkaramaz, seni stres topu yapamaz. Gitsin madem destek alsın, kaba davranışlarına devam ederse ben stres topun değilim dersin.
Hep diyorum tam tersi benim ne halde olduğumu biliyorsun bana olumsuz konular açıyorsun kavga çıkarmak istiyorsun diye esas o bana diyo stres topun değilim diye 🥺

ben en çok işini sevip sevmediğini merak ettim, içinde bulunduğu hayattan ne kadar memnun acaba? sadece yoğunluk anlamında demiyorum, olmak istediği kariyerin mi içinde? çünkü öyle olmayınca her şey daha çok batıyor insana, daha alıngan, daha agresif oluyor ayrıca ve işi işte bırakma olayını pek yapabildiğini göremedim bu insanların. o nedenle bu dönem geçse de o işini sevmiyorsa değişen bir şey olmaz, belki zamanı daha çok kendisine kalınca biraz törpüler, o da fark edip çabalarsa bunun için.

işini seviyor ama bu sorunlar aşırı yorulmasından ileri geliyorsa, burda sizin sabırlı olup sorun yapmamanız gerekiyor bu süreç geçene kadar.

yalnız küsme ve barışmama huyu güzel bir şey değil. benim eşim de sorunları konuşmayı sevmez, görmezden gelmeyi tercih eder, genelde de küçük şeyler olur aramızda ama ben hep çözme taraftarıyımdır, konuşalım anlayalım birbirimizi diye düşünürüm, o hiç olmamış gibi davranır, sevgiliyken bir defasında yaptı bunu yine ve ben de aldım karşıma konuştum, bu şekilde bir ilişki istemediğimi ve yapamayacağımı söyledim (gerçekten de öyleydi, benim için konuşabilmek, anlaşılmak çok önemli, dertlere takılmayalım deyip yok sayamam birbirimizi anlamadan) o günden sonra dikkat etti ve fark etmeyip aynı şekilde davrandığında hatırlatıyorum ve konuşup çözüme bağlıyoruz sorunlarımızı.

belki ciddi bir konuşma yapmak sizin de anlaşılmanızı sağlayabilir.

edit** en ufak sorunda olmuyor ayrılamam dediği maddeyi atlamışım, onu ne olursa olsun bırakması lazım, basit bir cümle değil o.
Tam olarak. Beni anlatmışsınız benim sevgilim de sorun konuşmayı kesinlikle sevmiyor görmezden gelmeyi tercih ediyor kaçıyor yani direkt Ben de tam tersi sizin gibi konuşma anlaşma hemen çözme taraftarıyım asla mesela karşı tarafta ilımlı bir davranış gördüğüm zaman uzatmam ama ona rağmen konuşmaya dahi tahammül edemiyor ben sorunu Konuşmak istediğimde kavga çıkartmaya çalıştığını düşünüyor böylelikle de huzurumuzu bozdun sen benim bu halimi gördüğün halde nasıl huzur bozarsın diyor ve anlayışsız olduğumla kalıyorum bu arada işini seviyor ama hocalarından dehşet ağır bi baskı ve hakaret duyuyor

Sifir beklenti demiyelim de. Simdi sende su anda evde oldugun icin biraz da monotonluktan dertlisindir simdi. Su anda beklentiler örtüsmüyor o yüzden tüm bunlar. O zaten stresli zaten kendine yetemiyor muhtemelen ve sizde hakli olarak sevdiğiniz insandan ilgi bekliyorsunuz. Ilk yapmaniz sey su her kavgada "bitsin" durumunu ortadan kaldirmak. Stresi anliyorum ama iliski cocuk oyuncagi veya stres topu malzemesi asla olamaz. Ona bu konuda bir ayar vermek sart. Ayriligi agzinda sakiz yapan o ayriligi er gec getirir. Kendinde baska stres atma yöntemleri bulsun. Cünkü dedigim gibi asistanlik bitse ondan sonra uzmanlik basliyor. Bu ilsikiyi saglam yürütmek istiyorsa ileriye dönük sizinle ortak bir nokta bulacak. Yok bu tutumu hep sürdürmeye devam edecekse o zaman sizde bunu istiyormusunuz iyice düsünün.
Çok teşekkür ederim mantıklı tavsiyeleriniz için hepsini dikkate alacağım artık ona iletişim konusunda nasıl ulaşırım bilmiyorum ama bir şekilde bu sorunların çözülmesi lazım zaten bu şekilde devam ederse ben onunla evlenemem yani bana evlilik konusunu açıyor ama ben istemiyorum sürekli erteliyorum çünkü bu sorunları bile bile evlenmek istemiyorum

Çok teşekkür ederim mantıklı tavsiyeleriniz için hepsini dikkate alacağım artık ona iletişim konusunda nasıl ulaşırım bilmiyorum ama bir şekilde bu sorunların çözülmesi lazım zaten bu şekilde devam ederse ben onunla evlenemem yani bana evlilik konusunu açıyor ama ben istemiyorum sürekli erteliyorum çünkü bu sorunları bile bile evlenmek istemiyorum

Iletisim kurmaya devam edin. Siz sorun yaratmak pesinde degilsiniz, ama adam her dediginizi öyle anliyor. Halbuki ortada bir sorun varsa, konusulur, halledilir, kapatilir tamam. Yok herseyi arkaya atip, sorunlardan kacsa asil büyüyor. Ve erkek arkadasiniz sunu da anlamali: Evlenmek cok kolay..sak diye evleniyorsun istesen. Ama o evliligi saglam yürütmek iki tarafin da gayretini ister. Biz simdi 6 senedir evliyiz. Iki evladimiz var, ama en stresli zamanlarimizda bile günde sadece 10 dakika da olsa sadece birbirimize zaman ayiririz. Bu bazen "gel sohbet edelim" diye ikimizin full kiyafetle koltukta uyuya kalmamizla bitiyordu, ama en azindan yan yana uyuya kaliyorduk. Önemli olan kisitli zamani bile birbirine dönük gecirmek.insallah bu sürecleri atlatirsiniz.

Iletisim kurmaya devam edin. Siz sorun yaratmak pesinde degilsiniz, ama adam her dediginizi öyle anliyor. Halbuki ortada bir sorun varsa, konusulur, halledilir, kapatilir tamam. Yok herseyi arkaya atip, sorunlardan kacsa asil büyüyor. Ve erkek arkadasiniz sunu da anlamali: Evlenmek cok kolay..sak diye evleniyorsun istesen. Ama o evliligi saglam yürütmek iki tarafin da gayretini ister. Biz simdi 6 senedir evliyiz. Iki evladimiz var, ama en stresli zamanlarimizda bile günde sadece 10 dakika da olsa sadece birbirimize zaman ayiririz. Bu bazen "gel sohbet edelim" diye ikimizin full kiyafetle koltukta uyuya kalmamizla bitiyordu, ama en azindan yan yana uyuya kaliyorduk. Önemli olan kisitli zamani bile birbirine dönük gecirmek.insallah bu sürecleri atlatirsiniz.
İnş emin olun bende sakince çözülsün kapansın taraftarıyım ama artık öyle biri olmuşum ki gözünde durup dururken canım kavga istiyormuş ☹️ İnş atlatırız yeni mezun olduğundan beri onla beraberim tus dönemini de atlattık beraber o benim için bu kadar savaşmazdı gibi de geliyor bilemiyorum karışık duygular içindeyim 1.5 senesi kaldı ama tükendik bittik

CEPTESİN. Büyük ihtimal emeklerin 5 sene vb. Bitirmek istemiyorsun ben 4 senelik ilişkimi bu yüzden sürdürdüm ve geçen sene ayrıldım iyiki de ayrıldım kimse unutulmaz değil

CEPTESİN. Büyük ihtimal emeklerin 5 sene vb. Bitirmek istemiyorsun ben 4 senelik ilişkimi bu yüzden sürdürdüm ve geçen sene ayrıldım iyiki de ayrıldım kimse unutulmaz değil
Evet bak ceptelik olabilir valla benim de ramak kaldı

Back
X