- 5 Eylül 2018
- 6.515
- 7.444
- 83
- Konu Sahibi legendary1
Olabilir diyorsun hala ne diyim @iliskikocubal instagram takip et onun sayesinde kurtuldumEvet bak ceptelik olabilir valla benim de ramak kaldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir diyorsun hala ne diyim @iliskikocubal instagram takip et onun sayesinde kurtuldumEvet bak ceptelik olabilir valla benim de ramak kaldı
Evet biliyorum onu teşekkürlerOlabilir diyorsun hala ne diyim @iliskikocubal instagram takip et onun sayesinde kurtuldum
Yani betimlediğiniz tablo ilişkinizle değil adamın karakteriyle alakalı daha çok. Bir kere sorun ne olursa ne kadar saçma absürd olursa olsun yapıcı bir diyalogda karşı tarafın sizi en azından dinleyip doğru ve yanlış tarafları kendine göre size açıklaması lazım. Bununla beraber her tartışmada bitsin demek benim kafamda zaten bitti uzatmaları oynuyoruz demek ya da ben hayatta daha ne istediğimi bilmiyorum demek. İkisi de sizin için faydalı değil. Ayrıca sürekli kavga çıkarmak birsevgiliye ilgi göstermemek ilgi istendiğinde küsmek vs bunlar çok olgunlaşamış davranışlar. Siz ilişkiyi kendi kendinize yaşıyorsunuz. Karşı taraf kendi rolünü kabullenmeden de tek başına çözemezsiniz.Merhabalar öncelikle benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlarım öncelikli yorum yaparsa benim derdime daha faydalı olur yada iyi iletişim becerisine sahip arkadaşlar...Arkadaşlar erkek arkadaşımla 5 senelik Bi ilişkim var çoğunlukla iyi anlaşıyoruz çünkü benim kafa yapımda ve hayat görüşüne sahip biri gel gelelim Bi kaç özelliği var ki beni delirtiyo ve bunların üstünden kaç senedir gelemiyorum ben gibi olan varsa cevaplarda çözebildiyse aşırı mutlu olurum.iyi özellikleri çok daha fazla kötülere göre onları burada saymayacağım bu yüzden devam ettiriyorum.
1-birazcık daha ilgili olur musun dediğimde biraz da sen konu aç sen şöyle yapalım dediğimde tatlı dille de konuşsam mutlaka kavga çıkarıyor (kendisi çok yoğun çalışıyor eve ölü şekilde geliyor ama azıcık da olsa farklı Bi muhabbet beş on dk ilgi beklemek benim de hakkım değil mi çünkü gün içinde de konuşamıyoruz hele nöbetçi olunca iki gün )
2-ufacık Bi şeyde bitsin olmuyor sözü var (sakinden sorduğumda sinirden öyle çıkıyor ciddi söylemiyorum diyor)
3-ben ona Bi sorunumuzu ifade ettiğimde hemen benim kavga çıkarmak istediğimi ifade ediyor (yeminle alakası yok sadcee beni anlaması bekliyorum ve derdimi çok güzel sakince ifade ediyorum )
4-ufacık şeyde ani sinir patlaması yaşıyor ve küs dursa aylarca durabilir (bende Bi insana küs kalamam nefesim daralır mutlaka çözmeye çalışırım bu konuda beni aşırı derecede sömürdü)
Yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim
Mucize doktor 5.bolum diye iğrenç bir espri yapasim geldi bunaHangi bölümde asistan ?
Galiba sosyal becerileri gelişmiyor konusunda haklısınız bence de öyle iletişim kurmayı beceremiyor iyi zamanlarda ise çok iyi anlaşıyoruz anlayamıyorum bende bu nasıl oluyor iyiken çok iyi ama laf sorunlara sıkıntılara gelince hemen kaçma içine kapanma eğilimi var dert taşa konuşmak istemiyot işin tuhafı mesela bana hiç dert yandığını da çok nadir hatırlarım sorun kendi sıkıntı derdi olunca da paylaşmıyor ben orda yeterince çekiyorum normal hayatımda dert duymak istemiyorum diyoDoktor erkeklerin coooook buyuk bir kismi immature ve simarik oluyor. Surekli hastanede olduklarindan sosyal becerileri gelismiyor. Bence hareketleri cok ozensiz, sen de onunla ayni frekansta degil gibisin.
vallaha bizim de sonumuz ayrılık olacak galiba öyle gözüküyorBöyle bir erkek arkadaşım vardi onca güzel yönüne rağmen katlanamadım ve ayrılıp kurtuldum. Niye sizi deli etmesine izin veriyorsunuz ki ?
Aynen öyle ben elimden gelenin fazlası sorumluluğu alıyorum hatta onunkini de alıyorum eee o ne yapıyor normal zamanda iyi biri cidden sevdiğini gösteriyor ama ne zaman desem biraz daha ilgili olsan akşam film izleyelim desen diyorum oda diyor ki sen de o zaman ağzında sen yap o zaman et o Zaman iyi de bende hadi şunu yapalım diyen birine ihityacı. Var dışarı çıkıyorduk mesela arabaya oturduğum an nereye gitmek istersin yıllardır böyle abi bi kez de sen bi yer bul seni buraya götüreceğim de bunu yaparak çok iyi bişey yaptığını sanıyor söylediğimde senin canının istediği olsun diye öyle söylüyorum diyo gene yaranamıyorum diyo çok enteresan. BiriYani betimlediğiniz tablo ilişkinizle değil adamın karakteriyle alakalı daha çok. Bir kere sorun ne olursa ne kadar saçma absürd olursa olsun yapıcı bir diyalogda karşı tarafın sizi en azından dinleyip doğru ve yanlış tarafları kendine göre size açıklaması lazım. Bununla beraber her tartışmada bitsin demek benim kafamda zaten bitti uzatmaları oynuyoruz demek ya da ben hayatta daha ne istediğimi bilmiyorum demek. İkisi de sizin için faydalı değil. Ayrıca sürekli kavga çıkarmak birsevgiliye ilgi göstermemek ilgi istendiğinde küsmek vs bunlar çok olgunlaşamış davranışlar. Siz ilişkiyi kendi kendinize yaşıyorsunuz. Karşı taraf kendi rolünü kabullenmeden de tek başına çözemezsiniz.
Ben maalesef iş bulamıyorum bi türlü deli gibi istediğim halde zatem biraz da ilgi ihtiyacım o yüzen artıyor sanırımSiz çalışmıyorum demişsiniz ya şimdilik mi böyle herkes çalışacak diye bir kural yok tabi ki ama
Aynen sizde haklısınız gerçekten ya aramız iyiken ilgileniyor aslında hani hiç ilgisiz değik ama bana yetmiyor ben işsiz olduğum için sanırım beş yıl gerçekten çok uzun kimse bu kadar uzatmasın gerçekten bişeyler çok laçka oluyorhadi diğer maddeler neyse de adama ciddi ciddi birazcık daha ilgili olur musun? diyor musunuz sahiden?
hani sizin bunu demenizle ilgili olacaksa o ilgiden ne hayır gelir bilemedim.
hem 5 yıl çok uzun değil mi, çekilmez bence bu adam. eminim genç ve güzel bir kadınsınızdır, salın ipini gitsin. yani ilgi dileneceğiniz bir ilişkide olmaktansa yalnız olmak bin kat daha iyi.
Sizde mesaj yaz butonu yok siz bana yazınAynısını birebir yaşadım, özelden yazabilirsin, konuyu sabote etmiim
Normal zamanlarda iyi anlaşıyoruz ama ben bi sorundan sıkıntıdan bahsedince hemen gemiler yakılıyor güzellikle konuşalım anlaşalım sorunu çözelim gibi bi becerisi yok hemen kaçma eğilimindeanlaşamadığınızı hissettim ben bu şartlarda ilişki sürdürmek zor değil mi bırakman lazım bence