Araştırıp öğrenmek isteyen insan bir şekilde öğrenir. Kadını bıraktığı muhiti, kadının yaşadığı evi falan biliyorsunuz. Kadını bıraktıktan sonra takip etsin kardeşiniz, yaşadığı evi bulsun. Komşuya, bakkala falan sorsun. Yurdum insanı meraklıdır hele de dul, çocuklu ve alımlı kadınları takip etmeye bayılırlar. Sorsun eve kimler girip çıkıyormuş. Eski eş ne alemde? Araştırsın, kılık değiştirip gezinsin mahallede. instagramda kadının arkadaşlarını incelesin, fotolarına çok yorum yapan, beğeni yapan yakın arkadaşlarını bulsun fotoğraflarını incelesin, ortamlarına baksın.
Ayrıca size neden bu kadının fotosunu dahi göstermemiş kardeşiniz? Kesin böyle biri var dimi ruhi falan değil yani eminsin?
Diğer konularla ilgili bana kadın çok suçlu gelmedi. Bize doğru gelir veya gelmez. Kadın hukuki hakkını kullanarak eski eşinin ona sağladığı imkanlarla gayet güzel yaşıyor ve düzeni bozulsun istemiyor. Zaten bunu açıkça da söylemiş. Cinsel tatminini de kardeşinizle sağlıyor. Arsa mevzusunda kadına dolandırıcı denmiş ama şuan sizden daha lüks koşullarda yaşayan o. Kardeşinizin ortak ol demesini bence ezikçe bulmuş ve ona tepki göstermiş gibi geldi bana. Çünkü durumu iyi ve 1.5 yıldır zaten herhangi bir talebi olmamış.
Kardeşiniz de cinsellik arıyor ve ten uyumları varsa karşılıklı kazan-kazan durumu var. Ama evlilik hayali kuruyorsa kardeşiniz kendini bu kadına kullandırmadan ayrılsın. Zira bu mantaliteye sahip bir kadınla asla hayalini kurduğu bir evliliği yaşayamaz, kadın aşkından ölüyorum hadi gel evlenelim dese dahi mutsuz olurlar.