Konu erkek kardeşim

Gelişme var !!!

Kadın bu seferde üstüne çok altın takılmış gelin fotosu atmış kiloyla altın istiyorum Demiş.
Çocuğunun rızkını ne oldupu belirsiz birine mi yedireceksin dedim.

Şaka mı yapıyor gerçek mi onun kafa yapısını Öğrenmek istiyorum dedi.

Anlattıklarının hayal ürünü OLdupunu sanmıyorum.
Bir ara eski Eşiyle görüşüp bulup Konuşmayı vs düşündü kardeşim.

Ben bir onceki uyenin Lacrymose yazdiklarina katiliyorum
İsteyen ogrenir basit bir internet profilini stalklayarak bile nelere nelere ulasiyoruz mahallesini sorsa sorustursa dr ogrense arastirsa az cok ondan bile biselere ulasir sizin kardesiniz aslinda cozmus az cok tahminleri var yuzeye cikartmak isine gelmiyor hepsi bu birde bana klkip bir erkegin kiz arkadasi ile olan herseyi boyle kardesle konusmasida cok saglikli gelmiyor cinsel beraberiz tenha yerlerde bulusuruz beni asla ailesiyle tanistirmadi falan ne bileyim zamaninda evlenmis cocuk sahibi baba olmus bir erkek icin biraz cig kaliyor sanki kiz kardese anlatmasi bu kafar takmasi erkek sonucta cinsellik varmis yasar gecerim gittigi yere kadar der cogu erkegin dusunce yapisida bu yonde oluyor
bence ya anlatmadigi seylerde var yada karsilikli birbirlerini bulmuslar cocukta onun cocugu kaptiracak bir rizki varsa kendi bilir yipratmayin kendinizi

Bu işin olmayacağı belli. Allah insanlara tüm canlılardan farklı olarak düşünme yetisi vermiş, kardeşiniz bunu kullanamıyorsa bu sizin probleminiz değil kaldı ki bu insan belli bir yaşa gelmiş artık. Bence siz de bırakın ne hali varsa görsün. Siz de kardeşinizin tutkusuyla bu kadar ilgileneceğinize “ne halin varsa gör, madem akıllanmayacaksın başına geleceklere zerre üzülme sonra” de ve yeğeninize gerekli özeni gösterin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…