- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Aslında bu kadar saf değildi. Güzel bir ünv de okudu. Şu an iyi biryerde Çalışıyor. Çok daha elit insanlarla karşılaşma ihtimali var. Ama gözü kör olmuş Gibi.Yani gercekten saf heralde birsey diyemiyorum birde herkesin hayatta basiretinin baglandigi bir zaman vardir belki o zamanlaridir
Bir onceki yorumuma istinadende cocuk mevzusunda sunu demek istedim kadin evlenirse nafakasi kesilecek eski esten birtek cocuklarina harclik nafaka gelir onuda cocuga degil kendine harcayacak
O noktada diyecekki hadi evlendik istedin bende var iki sende var 1 buyur gecindir onun icin hangi cesaretle bir tane daha cocuk istiyor dedim delimi dedim
Ha siz cok uc ucuz bir sehrin kasabasinda oturup yasiyorsaniz ekme bicme aracisiz ucuza edinme vs varsa bilemem herkes kendi sehrine gore bakiyor mesela ben istanbuldayim kiytirik beyaz lahanaya 10 tl verdim bgn o yuzden 3 ustune 4. Cocuk acayip geldi bana
Kardesiniz cok boslukta kalmis aile istemis guleryuzlu ilgili birini istemis tek basina evlatla ugrasmis bunalmis gozu birsey gormuyor
Kadininda evlenmeye niyetinin olmadigini uyumlu bir cinsel partner buldugunu bunu yasamak istedigini o surectede biraz masraf yikma birseyler edinme derdinde oldugunu dusunuyorum (hala icimde dolandiricimi acabasi var o ayri)
Kardesinize ihtimaliniz varsa arayin tarayin girisken olun siz birini bulun tanistirin kadini aninda birakir yokluktan boyle Adam Allahin emrini istiyor kotu birsey istemiyor aile kurmak isteyen evlilik isteyende evine duskun olur yurutur sabreder heralde cokmu sikintili bir tip bir uyeye basini yakamam yazmissiniz
Siz yardimci olun
Simdilik onada evlilik muhabbetine girmeden iliskisini devam ettirmek istiosa ettirmesini aklina sokun zamanla kendi bazi seyleri gorur evi falan varsa satilamaz devredilemez sarti koyun ufakligada ilerde babasinin evlenebilecegini yeni bir aileye bakisini vs ara ara sohbetlerle yoklayin derim cocuklarin ne yapacagi belli olmuyor ilerde hersey yolun gorer cocuktan kabak gibi kalir ortada
Size baska bir onerim yok aklima gelmedi yine inatla celladima yuruycem diyosa arkadan poposuna bir tekmede siz vurun daha hizli yurusun mesafeyi hizli alsin bari
Fena kaşınıyor hem deKardesine kazık atmak icin bir bucuk senedir ilişki degilde iknaya uğraşıyor sanirim.yazık eder oğluna kendi oğlunu kadinin kizlarina mi ezdirecek.kadin aynı eve girmeden daha böyle.kardeşiniz kaş iniyor mu?
Kadının söylediklerinde emin olmak için kadının eski Kocasını bulmayı bile düşündü.Tamam işte ne olduğu kim olduğu belli değil geçirdiği evlilik bile hayali olabilir her gün evlilik vaadiyle dolandırılmış adamlar televizyonda kadınları arıyor izletin neler dönüyor belki aklı başına gelir koskoca adam çocuğu var yazık
Evet öylelerine nasıl oluyorsa fena inanıyorlar.Ben birini gördüm acındırıp para yatırttırıp başkasına çektiriyordu yani evlilik Yok birşey yok kardeşiniz ne alacaksa kendi çocuklarına alsın
Şubedeyken de bizim gişe memuru beni çağırdı bir amca 1962 Doğumlu para transferi yapacak jozefin hanım ekranıma onay verirmisiniz dedi bana göstermek için amca watsap ı açık bir kadın resmî var ben diyip 25 siz diyin 27 yaşlarında profil resmi
Adı aşkım çok acil şu hesaba yolla aşkım yazmış kalpler vs
Yani yetişkin kişi kime yolluyorsun amca diyemiyorsun ona inanır bize kızar
Maddi durumu çok çok iyi değil aslında. Evlense 5 Kişiyi geçindirecek durumu yok.Hem karnim doysun hem pastam dursun doyor yani kadin kardeşinin maddi durumu ii oldugu surece o kadin yakasindan düşmez
Kesinlikle öyle menfaat insana herseyi yaptırıyor.Kardeşiniz yapabiliyorsa duygularını kontrol etsin ve inanmasin herseye . Biraz farklı olacak ama benim de bir arkadaşımı sanaldan tanıştığı bir adam kandirmisti. Kadinim demeler, evlenme istekleri falan. Arkadaşım da yaşı büyük yani, ikisi de hayatı gormus kişiler, inandi bu adama. Şehrine kadar gitti, paralar harcadı. Sonra adam terk etti. Hiç umursamadi bile. Arkadaşım üzüntüsünu yasadi haftalarca. Diyeceğim o ki para ve cinsellik insanı yalana iten çok guclu şeyler. Abiniz arsa almasın. Alacak param yok vs desin. Bu konuyu kapatsın.
Sevgi de para lafı bu kadar geçmez, seven sevdiğini böyle bir mecburiyete sokmak bir yana, aklına bile gelmez bu durumlar kolay kolay. Bunun da evlenmiş olmakla, nafakaya falan alakası yok maalesef.
Hala daha kız Arkadaşımın menfaatçı biri OLdupunu düşünmüyorum sözleriyle Davranışları çelişiyor sadece dedi.Ordan belli zaten kadın daha nasıl açık edebilir kendini. Kardeşinizin gözü bu kadar kör olmasın lütfen sonuçta internet ortamı binbir türlü insan var. Bu kadın da kimliğini gayet açık etmiş. Seven insan neyi önemser sizce yani
Telefon e mail vs de var sadece hesaptan konuşmuyor ki görüşüyor hatta herseyi yaşıyorlar.Ev beğenilir araba beğenilir. Arsa beğenmek? fazlasiyla ilginç değil mi sizce de. Tv haberler bangir bangir bağiriyor. Her taraf dolandirici kayniyor. Ve bunlarin genele yakini sosyal medya üzerinden taniştigini söylüyor. Hesabini kapatsin abiniz ve bir daha ne gorsun ne konuşsun. Kaybolsun. Yoksa bence farkli şekillerde kaybolacak gibi ..aman dikkat!
Evet konuştum.Durumlar nedir kardesinizle konustunuz mu? Cidden tehlikeli bu kadin bi okadarda uyanik diyorum
E yapacak birsey kalmamis siz yegen icin savasi veriyorsunuz ama sonucta onunda bir babasi var madem inatla magdur edecek maddiyi gectim manen edecek belliki birakin artik evlattan olacak olanda o iliskisini bozacak ilerde genc oldugunda cefasini cekecek olanda o kendine edecek olanda o herkes secimlerine gore yasarAslında bu kadar saf değildi. Güzel bir ünv de okudu. Şu an iyi biryerde Çalışıyor. Çok daha elit insanlarla karşılaşma ihtimali var. Ama gözü kör olmuş Gibi.
2. Çocuk sahibi olma fikri yeniden evlenmek istiyor ya evliliğinin bi süsü olarak tekrar aile olmak çocuk sahibi olmak istiyor. Karı koca çalışsalar bir Kebdi oğlu var yeniden bir çocuğu daha olsa geçinirler istanbulda.
Genel olarak bir çocuğu daha olsun istiyor.
Evet büyük bir boşlukta kalmış aile özlemi çekiyor. Kadını tam tanımadığı için de çok gizemli büküyor. Kadın Süslü cümlelerle kendini bi anlatıyormuş ki kardeşim Dünya'da böyle kadınlarda var mı vs diyorum ama Davranışları bazen çelişiyor onu sorup Söylediklerini teyit ettirebileceğim kimse de yok diyor. Hatta bir ara eski Kocasını bulup ona sormayı bile düşünmüş.
Kadının düşüncesi benimde Anladığım kadarıyla nafakam gitmesin Çocuklarım zaten Yanımda uyumlu da bi partner buldum iş tamam der gibi gibi.
Kardeşime birini bulmayı düşündüm aslında ama daha önce bu kadının dengesiz tavırlar sergilemeye Başladıktan sonra kardeşime ayrılmasını söylemiştim k zaman dinledi beni ayrıldı. Bir daha olmayacak bitti Aklımı basıma alacağım zamanı gelince mantıklı bi insanla Olacağım dedi. 2 hafta sonra biz kız arkadaşımla yeniden birlikteyiz diye geldi.
Şimdi birini bulurum gercekten dürüst birini 2 hafta sonra ben aradığımı bulamadım kız arkadaşımla aldattım derse şaşmam.
O Yüzden kimsenin de Basını yakmak istemiyorum.
Erkeksen alacaksın da geçindireceksin de Demiş
Öyle bşy yapmaz. O kadının da işine gelmez.umarim kadin kardesinizden hamile kalmaz o zaman isiniz cok zor
boş konuşmuş hiçbir mecburiyeti yok
hayat müşterek oda çalışıp destek olabilir netice de
arsa çok gerekli ve olmazda olmaz diye birşey değil alma
zorunluluğu hiç yok ben başımı sokacak ev için bile çalışıyorum
borcu ödensin bilmem ne bende bilirim çocuğuma bakıp onla ilgileneyim
sen napıyosan yap istersen 24 saat çalış demesini ama sen boşuna araştırma bence
abin görmesi lazım bunları bakma böyleleri de kıymetli oluyor valla.
E yapacak birsey kalmamis siz yegen icin savasi veriyorsunuz ama sonucta onunda bir babasi var madem inatla magdur edecek maddiyi gectim manen edecek belliki birakin artik evlattan olacak olanda o iliskisini bozacak ilerde genc oldugunda cefasini cekecek olanda o kendine edecek olanda o herkes secimlerine gore yasar
Kadin madem sosyal medya meraklisi ben kardesinizin yerinde olsam yakisikli boylu poslu yas uygun az gezen tozan bir tanidigimdan rica eder kadinin takip ettigi (acik sayfalar mizah vs)bir kac begeni vs ile kendimi gosterirdim oralardan iki mesafeli yazisirdim atlamadan agir falan belli bir zaman sonrada takip istegi yollardim kardesinize boyle atlayan (ben anlattiginiza kardesinizlede bu yolla tanistigini dusunuyorum) boyle birinede kayitsiz kalmayabilir o noktadan sonrada yazar eder heralde kardesine daha ispat gerekmez geri kalan tek yol bu gibi ama bunu cok sabirla hic acale etmeden ve cok zekice yapmasi yaptirmasi lazim yoksa ayilir oyle shte hesapla falan olacak is degil
Olumsuz cevap Alınca da küsmüş kardeşime bu aradaDaha fol yok yumurta yok arsa alma meselesi nereden çıktı ? Evli olsalar anlaşılır bir durumda ne belli belki dolandırıcı kadın ? Güvenilir biri gibi gelmedi ama hayırlısı tabi.
Kardeşiniz bir kere olumsuz bir evlilik yaşamış ki boşanmış. İkincisi için ince eleyip sık dokumalı. Ama anlattığınız profildeki insan hiç olumlu biri gibi durmuyor. Yani bir insan arsa falan konularını geç, daha evli olmadığı insanla bu denli para muhabbetine girmeye bile çekinir. Ara ara okudum sayfaları , sanırım alkol problemi de var çok emin olmamakla birlikte. Bu sürekli bir şekilde oluyorsa eğer sorun olabilir. İyice düşünülmesi gerekiyor bence.Olumsuz cevap Alınca da küsmüş kardeşime bu arada
Evet haftada 2-3 kez alkol alıyormuş.Kardeşiniz bir kere olumsuz bir evlilik yaşamış ki boşanmış. İkincisi için ince eleyip sık dokumalı. Ama anlattığınız profildeki insan hiç olumlu biri gibi durmuyor. Yani bir insan arsa falan konularını geç, daha evli olmadığı insanla bu denli para muhabbetine girmeye bile çekinir. Ara ara okudum sayfaları , sanırım alkol problemi de var çok emin olmamakla birlikte. Bu sürekli bir şekilde oluyorsa eğer sorun olabilir. İyice düşünülmesi gerekiyor bence.
Çevresini arastırabileceği bi ortam yok ki tanımıyor kimseyi çevresinden instagramda tanışmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?