Konu erkek kardeşim

Aslında bu kadar saf değildi. Güzel bir ünv de okudu. Şu an iyi biryerde Çalışıyor. Çok daha elit insanlarla karşılaşma ihtimali var. Ama gözü kör olmuş Gibi.

2. Çocuk sahibi olma fikri yeniden evlenmek istiyor ya evliliğinin bi süsü olarak tekrar aile olmak çocuk sahibi olmak istiyor. Karı koca çalışsalar bir Kebdi oğlu var yeniden bir çocuğu daha olsa geçinirler istanbulda.
Genel olarak bir çocuğu daha olsun istiyor.

Evet büyük bir boşlukta kalmış aile özlemi çekiyor. Kadını tam tanımadığı için de çok gizemli büküyor. Kadın Süslü cümlelerle kendini bi anlatıyormuş ki kardeşim Dünya'da böyle kadınlarda var mı vs diyorum ama Davranışları bazen çelişiyor onu sorup Söylediklerini teyit ettirebileceğim kimse de yok diyor. Hatta bir ara eski Kocasını bulup ona sormayı bile düşünmüş.

Kadının düşüncesi benimde Anladığım kadarıyla nafakam gitmesin Çocuklarım zaten Yanımda uyumlu da bi partner buldum iş tamam der gibi gibi.

Kardeşime birini bulmayı düşündüm aslında ama daha önce bu kadının dengesiz tavırlar sergilemeye Başladıktan sonra kardeşime ayrılmasını söylemiştim k zaman dinledi beni ayrıldı. Bir daha olmayacak bitti Aklımı basıma alacağım zamanı gelince mantıklı bi insanla Olacağım dedi. 2 hafta sonra biz kız arkadaşımla yeniden birlikteyiz diye geldi.
Şimdi birini bulurum gercekten dürüst birini 2 hafta sonra ben aradığımı bulamadım kız arkadaşımla aldattım derse şaşmam.

O Yüzden kimsenin de Basını yakmak istemiyorum.

Kadının söylediklerinde emin olmak için kadının eski Kocasını bulmayı bile düşündü.

Evet öylelerine nasıl oluyorsa fena inanıyorlar.
Belasını arayan insan buluyor.

Kesinlikle öyle menfaat insana herseyi yaptırıyor.

Hala daha kız Arkadaşımın menfaatçı biri OLdupunu düşünmüyorum sözleriyle Davranışları çelişiyor sadece dedi.

Telefon e mail vs de var sadece hesaptan konuşmuyor ki görüşüyor hatta herseyi yaşıyorlar.

Durumlar nedir kardesinizle konustunuz mu? Cidden tehlikeli bu kadin bi okadarda uyanik diyorum
Evet konuştum.

Kardeşim hala onun menfaatçi biri olduğuna inanmak istemiyor.
Ona göre çok ilgili bi anne kadın gibi de kadın profili çiziyormuş.
Kadın hakkında bilgi alabileceği kimse yokmuş. Söylediklerinin doğru olduğuna nasıl inanacağım diyor. Kadının eski Kocasını bulup ona sormayı bile düşünmüş.

E yapacak birsey kalmamis siz yegen icin savasi veriyorsunuz ama sonucta onunda bir babasi var madem inatla magdur edecek maddiyi gectim manen edecek belliki birakin artik evlattan olacak olanda o iliskisini bozacak ilerde genc oldugunda cefasini cekecek olanda o kendine edecek olanda o herkes secimlerine gore yasar

Kadin madem sosyal medya meraklisi ben kardesinizin yerinde olsam yakisikli boylu poslu yas uygun az gezen tozan bir tanidigimdan rica eder kadinin takip ettigi (acik sayfalar mizah vs)bir kac begeni vs ile kendimi gosterirdim oralardan iki mesafeli yazisirdim atlamadan agir falan belli bir zaman sonrada takip istegi yollardim kardesinize boyle atlayan (ben anlattiginiza kardesinizlede bu yolla tanistigini dusunuyorum) boyle birinede kayitsiz kalmayabilir o noktadan sonrada yazar eder heralde kardesine daha ispat gerekmez geri kalan tek yol bu gibi ama bunu cok sabirla hic acale etmeden ve cok zekice yapmasi yaptirmasi lazim yoksa ayilir oyle shte hesapla falan olacak is degil

Erkeksen alacaksın da geçindireceksin de Demiş

boş konuşmuş hiçbir mecburiyeti yok
hayat müşterek oda çalışıp destek olabilir netice de
arsa çok gerekli ve olmazda olmaz diye birşey değil alma
zorunluluğu hiç yok ben başımı sokacak ev için bile çalışıyorum
borcu ödensin bilmem ne bende bilirim çocuğuma bakıp onla ilgileneyim
sen napıyosan yap istersen 24 saat çalış demesini ama sen boşuna araştırma bence
abin görmesi lazım bunları bakma böyleleri de kıymetli oluyor valla.

Evet öyle bi değerli oluyor ki hem de

Mesela diyormuş ki kadın eski eşim benden ayrılmak istemedi ben ayrıldım şimdi açık kapı bulsa gene gelir beni ister vs vs.

Galiba alttan alta ben kıymetliyim Mesajı vermeye Çalışıyor

Evet bunu yapabilir ben bir Söyleyeyim.
Zaten kadının anlattığı şeylerle Davranışları çeliştiğinde kardeşim bazı sorular soruyormuş kadın hemen sen bana inanmadın mı gibisinden alınıp küsüyormuş falan.

Bir de devamlı eski eşim halam benim Peşimde fırsat bulsa yine bana döner evlendi ama yine beni seviyor ben istesem o beni hemen yine evlenir falan diyormuş.

Eski eşi de kendi özel muayenehanesi olan bir Dr.
Meslek sahibi biri yani kadın meslek sahibi vs değil.

Daha fol yok yumurta yok arsa alma meselesi nereden çıktı ? Evli olsalar anlaşılır bir durumda ne belli belki dolandırıcı kadın ? Güvenilir biri gibi gelmedi ama hayırlısı tabi.

Olumsuz cevap Alınca da küsmüş kardeşime bu arada
Kardeşiniz bir kere olumsuz bir evlilik yaşamış ki boşanmış. İkincisi için ince eleyip sık dokumalı. Ama anlattığınız profildeki insan hiç olumlu biri gibi durmuyor. Yani bir insan arsa falan konularını geç, daha evli olmadığı insanla bu denli para muhabbetine girmeye bile çekinir. Ara ara okudum sayfaları , sanırım alkol problemi de var çok emin olmamakla birlikte. Bu sürekli bir şekilde oluyorsa eğer sorun olabilir. İyice düşünülmesi gerekiyor bence.

Evet haftada 2-3 kez alkol alıyormuş.

Kardeşim ev hayalleri evlilik hayalleri kuruyor ve planlar yapıyor ama kadın benden bşy bekleme ben bu yastan sonra yükümü hafifletecek biri Lazım ağırlaştıracak biri değil. Varsa Gücün evleniriz yoksa da böyle yaşamaya devam ederiz Demiş.

Çevresini arastırabileceği bi ortam yok ki tanımıyor kimseyi çevresinden instagramda tanışmış.

Araştırıp öğrenmek isteyen insan bir şekilde öğrenir. Kadını bıraktığı muhiti, kadının yaşadığı evi falan biliyorsunuz. Kadını bıraktıktan sonra takip etsin kardeşiniz, yaşadığı evi bulsun. Komşuya, bakkala falan sorsun. Yurdum insanı meraklıdır hele de dul, çocuklu ve alımlı kadınları takip etmeye bayılırlar. Sorsun eve kimler girip çıkıyormuş. Eski eş ne alemde? Araştırsın, kılık değiştirip gezinsin mahallede. instagramda kadının arkadaşlarını incelesin, fotolarına çok yorum yapan, beğeni yapan yakın arkadaşlarını bulsun fotoğraflarını incelesin, ortamlarına baksın.
Ayrıca size neden bu kadının fotosunu dahi göstermemiş kardeşiniz? Kesin böyle biri var dimi ruhi falan değil yani eminsin?

Diğer konularla ilgili bana kadın çok suçlu gelmedi. Bize doğru gelir veya gelmez. Kadın hukuki hakkını kullanarak eski eşinin ona sağladığı imkanlarla gayet güzel yaşıyor ve düzeni bozulsun istemiyor. Zaten bunu açıkça da söylemiş. Cinsel tatminini de kardeşinizle sağlıyor. Arsa mevzusunda kadına dolandırıcı denmiş ama şuan sizden daha lüks koşullarda yaşayan o. Kardeşinizin ortak ol demesini bence ezikçe bulmuş ve ona tepki göstermiş gibi geldi bana. Çünkü durumu iyi ve 1.5 yıldır zaten herhangi bir talebi olmamış.
Kardeşiniz de cinsellik arıyor ve ten uyumları varsa karşılıklı kazan-kazan durumu var. Ama evlilik hayali kuruyorsa kardeşiniz kendini bu kadına kullandırmadan ayrılsın. Zira bu mantaliteye sahip bir kadınla asla hayalini kurduğu bir evliliği yaşayamaz, kadın aşkından ölüyorum hadi gel evlenelim dese dahi mutsuz olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…