Konu erkek kardeşim

muhtemelen evlenirse nafakası ya kesilecektir ya da azalacaktır. hatta adam şart koşmuş bile olabilir evi geri almakla...

uzak dursun biraz gözünü açsın ne sıfatla o arsayı ona alacak mesela?

muhtemelen evlenirse nafakası ya kesilecektir ya da azalacaktır. hatta adam şart koşmuş bile olabilir evi geri almakla...

uzak dursun biraz gözünü açsın ne sıfatla o arsayı ona alacak mesela?
Arsa konusunda zaten kadın sen beni sevmemişsin demeye Başlamış.

acaba diyorum bıraksa da kardeşi kendi mi yaşayıp görse.
benimde bir onceki yorumum o yondeydi birakin kendi dussun dusecekse 38 yasindaki adami bekleyemezsiniz koruyamazsiniz diye ama aralari okumamistim ara ara baktim 9yasinda oglunun elinde bir baba var anne sikintili gorusmuyormus konu sahibi acik acik yazmamis ama saniyorum anne sinir hastasi veya psikolojik sikintili falan oglanda Simdi bir baba var sahip cikmayinca ondanda olmak var ne bilim ben cocuga uzuldum insan onun icin mudahale etmek durumunda hisseder yoksa biraksin ne hali varsa gorsun
Elinde avucunda bise varsa yarin yedirip cocugun rizkinada sebep olmak ta var zor yani

Yani gercekten saf heralde birsey diyemiyorum birde herkesin hayatta basiretinin baglandigi bir zaman vardir belki o zamanlaridir
Bir onceki yorumuma istinadende cocuk mevzusunda sunu demek istedim kadin evlenirse nafakasi kesilecek eski esten birtek cocuklarina harclik nafaka gelir onuda cocuga degil kendine harcayacak
O noktada diyecekki hadi evlendik istedin bende var iki sende var 1 buyur gecindir onun icin hangi cesaretle bir tane daha cocuk istiyor dedim delimi dedim

Ha siz cok uc ucuz bir sehrin kasabasinda oturup yasiyorsaniz ekme bicme aracisiz ucuza edinme vs varsa bilemem herkes kendi sehrine gore bakiyor mesela ben istanbuldayim kiytirik beyaz lahanaya 10 tl verdim bgn o yuzden 3 ustune 4. Cocuk acayip geldi bana

Kardesiniz cok boslukta kalmis aile istemis guleryuzlu ilgili birini istemis tek basina evlatla ugrasmis bunalmis gozu birsey gormuyor
Kadininda evlenmeye niyetinin olmadigini uyumlu bir cinsel partner buldugunu bunu yasamak istedigini o surectede biraz masraf yikma birseyler edinme derdinde oldugunu dusunuyorum (hala icimde dolandiricimi acabasi var o ayri)
Kardesinize ihtimaliniz varsa arayin tarayin girisken olun siz birini bulun tanistirin kadini aninda birakir yokluktan boyle Adam Allahin emrini istiyor kotu birsey istemiyor aile kurmak isteyen evlilik isteyende evine duskun olur yurutur sabreder heralde cokmu sikintili bir tip bir uyeye basini yakamam yazmissiniz
Siz yardimci olun

Simdilik onada evlilik muhabbetine girmeden iliskisini devam ettirmek istiosa ettirmesini aklina sokun zamanla kendi bazi seyleri gorur evi falan varsa satilamaz devredilemez sarti koyun ufakligada ilerde babasinin evlenebilecegini yeni bir aileye bakisini vs ara ara sohbetlerle yoklayin derim cocuklarin ne yapacagi belli olmuyor ilerde hersey yolun gorer cocuktan kabak gibi kalir ortada

Size baska bir onerim yok aklima gelmedi yine inatla celladima yuruycem diyosa arkadan poposuna bir tekmede siz vurun daha hizli yurusun mesafeyi hizli alsin bari

Kardesine kazık atmak icin bir bucuk senedir ilişki degilde iknaya uğraşıyor sanirim.yazık eder oğluna kendi oğlunu kadinin kizlarina mi ezdirecek.kadin aynı eve girmeden daha böyle.kardeşiniz kaş iniyor mu?

Çevresini arastırabileceği bi ortam yok ki tanımıyor kimseyi çevresinden instagramda tanışmış.
Tamam işte ne olduğu kim olduğu belli değil geçirdiği evlilik bile hayali olabilir her gün evlilik vaadiyle dolandırılmış adamlar televizyonda kadınları arıyor izletin neler dönüyor belki aklı başına gelir koskoca adam çocuğu var yazık

Hala daha diyor ki kardeşim Paragöz OLdupunu düşünmüyorum.
Ben birini gördüm acındırıp para yatırttırıp başkasına çektiriyordu yani evlilik Yok birşey yok kardeşiniz ne alacaksa kendi çocuklarına alsın
Şubedeyken de bizim gişe memuru beni çağırdı bir amca 1962 Doğumlu para transferi yapacak jozefin hanım ekranıma onay verirmisiniz dedi bana göstermek için amca watsap ı açık bir kadın resmî var ben diyip 25 siz diyin 27 yaşlarında profil resmi
Adı aşkım çok acil şu hesaba yolla aşkım yazmış kalpler vs
Yani yetişkin kişi kime yolluyorsun amca diyemiyorsun ona inanır bize kızar

Kardeşiniz yapabiliyorsa duygularını kontrol etsin ve inanmasin herseye . Biraz farklı olacak ama benim de bir arkadaşımı sanaldan tanıştığı bir adam kandirmisti. Kadinim demeler, evlenme istekleri falan. Arkadaşım da yaşı büyük yani, ikisi de hayatı gormus kişiler, inandi bu adama. Şehrine kadar gitti, paralar harcadı. Sonra adam terk etti. Hiç umursamadi bile. Arkadaşım üzüntüsünu yasadi haftalarca. Diyeceğim o ki para ve cinsellik insanı yalana iten çok guclu şeyler. Abiniz arsa almasın. Alacak param yok vs desin. Bu konuyu kapatsın.

Sevgi de para lafı bu kadar geçmez, seven sevdiğini böyle bir mecburiyete sokmak bir yana, aklına bile gelmez bu durumlar kolay kolay. Bunun da evlenmiş olmakla, nafakaya falan alakası yok maalesef.

Arsa konusuyla ilgili olumsuz cevap Alınca sen beni sevmiyorsun demeye Başlamış.
Ordan belli zaten kadın daha nasıl açık edebilir kendini. Kardeşinizin gözü bu kadar kör olmasın lütfen sonuçta internet ortamı binbir türlü insan var. Bu kadın da kimliğini gayet açık etmiş. Seven insan neyi önemser sizce yani

Ev beğenilir araba beğenilir. Arsa beğenmek? fazlasiyla ilginç değil mi sizce de. Tv haberler bangir bangir bağiriyor. Her taraf dolandirici kayniyor. Ve bunlarin genele yakini sosyal medya üzerinden taniştigini söylüyor. Hesabini kapatsin abiniz ve bir daha ne gorsun ne konuşsun. Kaybolsun. Yoksa bence farkli şekillerde kaybolacak gibi ..aman dikkat!

Zaten tek üzüntüm bu konuda Yeğenim. Anne Babaların hatasını hep çocuklar çekiyor.
Kardeşime Anlıyorum gençsin yeniden sevmek sevilmek istiyorsun ama evladını ihmal etme onu kaybedersen Herşeyi kaybedersin dedim.
Verdiği cevap
" ben onunla zaten ilgileniyorum kız arkadasım da ilgilen oğlunu ihmal etme hatta soruyor oğlunla ilgilendin mi vs diye " oldu.
Kadın güyya o konuda çok hassasmış.
Bir anne olarak en çok çocuklarla ilgilenilmesi gerektiğini düşünüyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…