- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Hala daha diyor ki kardeşim Paragöz OLdupunu düşünmüyorum.valla benim kocam takıları kendi üstüne yaptı. ben daha bişi demiyorum.
Arsa konusunda zaten kadın sen beni sevmemişsin demeye Başlamış.muhtemelen evlenirse nafakası ya kesilecektir ya da azalacaktır. hatta adam şart koşmuş bile olabilir evi geri almakla...
uzak dursun biraz gözünü açsın ne sıfatla o arsayı ona alacak mesela?
Arsa konusunda zaten kadın sen beni sevmemişsin demeye Başlamış.
Güvenmiyor. O konuda şüpheleri var.internetten başkalarıyla yazışmadığını nerden biliyor peki kardeşin...
nasıl bu kadar güvenebiliyor...
Güvenmiyor. O konuda şüpheleri var.
Aynen o yolla bağlamış.bu erkekler vallahi saf ya..
kadın cinsellikle bağlamış kendine soyup soğana çevirecek.. ne diyelim kendi düşen ağlamazmış..
benimde bir onceki yorumum o yondeydi birakin kendi dussun dusecekse 38 yasindaki adami bekleyemezsiniz koruyamazsiniz diye ama aralari okumamistim ara ara baktim 9yasinda oglunun elinde bir baba var anne sikintili gorusmuyormus konu sahibi acik acik yazmamis ama saniyorum anne sinir hastasi veya psikolojik sikintili falan oglanda Simdi bir baba var sahip cikmayinca ondanda olmak var ne bilim ben cocuga uzuldum insan onun icin mudahale etmek durumunda hisseder yoksa biraksin ne hali varsa gorsunacaba diyorum bıraksa da kardeşi kendi mi yaşayıp görse.
Yani gercekten saf heralde birsey diyemiyorum birde herkesin hayatta basiretinin baglandigi bir zaman vardir belki o zamanlaridirBir de şöyle bir Şüphe de duyuyor. Acaba benimle bu kadar hızlı olan bir kadın baska erkeklerle de yasamış mıdır aynısını ya da yaşıyor mudur diye düşünüyor. Çünkü kadın devamlı sen benim için özelsin senden başka sevgilim olmadı diyormuş.
Kadını arastırabileceğimiz biryer yok malesef çünkü sanal ortamda tanışmış zaten ortak tanıdığınız vs yok ki sorsun birine.
Tamam işte ne olduğu kim olduğu belli değil geçirdiği evlilik bile hayali olabilir her gün evlilik vaadiyle dolandırılmış adamlar televizyonda kadınları arıyor izletin neler dönüyor belki aklı başına gelir koskoca adam çocuğu var yazıkÇevresini arastırabileceği bi ortam yok ki tanımıyor kimseyi çevresinden instagramda tanışmış.
Ben birini gördüm acındırıp para yatırttırıp başkasına çektiriyordu yani evlilik Yok birşey yok kardeşiniz ne alacaksa kendi çocuklarına alsınHala daha diyor ki kardeşim Paragöz OLdupunu düşünmüyorum.
Hem karnim doysun hem pastam dursun doyor yani kadin kardeşinin maddi durumu ii oldugu surece o kadin yakasindan düşmezKadınla dün aksam konuşmuşlar kadın sonunda ailem evlenirsen nafaka alamazsın eski Eşinden dedi Demiş kadın
Ordan belli zaten kadın daha nasıl açık edebilir kendini. Kardeşinizin gözü bu kadar kör olmasın lütfen sonuçta internet ortamı binbir türlü insan var. Bu kadın da kimliğini gayet açık etmiş. Seven insan neyi önemser sizce yaniArsa konusuyla ilgili olumsuz cevap Alınca sen beni sevmiyorsun demeye Başlamış.
Durumlar nedir kardesinizle konustunuz mu? Cidden tehlikeli bu kadin bi okadarda uyanik diyorumSeninle evlenirsem eski esten gelen nafaka gider. Hoca nikahı yapalım bile Demiş.
Zaten tek üzüntüm bu konuda Yeğenim. Anne Babaların hatasını hep çocuklar çekiyor.benimde bir onceki yorumum o yondeydi birakin kendi dussun dusecekse 38 yasindaki adami bekleyemezsiniz koruyamazsiniz diye ama aralari okumamistim ara ara baktim 9yasinda oglunun elinde bir baba var anne sikintili gorusmuyormus konu sahibi acik acik yazmamis ama saniyorum anne sinir hastasi veya psikolojik sikintili falan oglanda Simdi bir baba var sahip cikmayinca ondanda olmak var ne bilim ben cocuga uzuldum insan onun icin mudahale etmek durumunda hisseder yoksa biraksin ne hali varsa gorsun
Elinde avucunda bise varsa yarin yedirip cocugun rizkinada sebep olmak ta var zor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?