Konu eşim için 🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tatlikavun

Kova Burcu kadını ♒️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
1.403
2.167
63
Kızlar eşimin işleri hiç yolunda gitmiyor nasıl desem bi şanssızlık var üstünde uğursuzluk mu derler ne derler bilemedim neyse işte bugün arabamızı satıcaktık araba bozuldu daha önce de oluyordu ama ufak tefek arızaları olmuştu bugün resmen satamadı arabayı çalışmadı ailesinden yana da pek bi şansı yok o konuları girmeyeyim kendisi söylüyor ben demiyorum işe girdi maaşını yükselticez dediler usta başı kale bile almadı bitcoin aldı ilk iki gün güzel para kazandı sonra tabi düşüşler oldu borsa işine girdi orda da kaybetti ben bu şansızlıkla ne yapacağım diyip duruyor bende sabret Allah’a dua edelim falan gibi şeyler söylüyorum her gece yatmadan duamı ediyorum içimden diyor cuma namazlarınada gider ne yapmalıyız hangi dua bize iyi gelir kötü şansızlıklardan 🙏

Bazi insanlar negatif enerjileri mıknatıs çeker gibi üstüne çeker.Bunun sebebinin de sürekli olumsuz düşünmek olduğunu sanıyorum.Ben yaparım başarırım özgüveni olmalı.Pek tuttuğunu koparan biri değil sanırım eşiniz.He birde caiz olmayan paradan hayır gelmez boşuna bitcoin oynamasın eşiniz.

Son düzenleme:
Ben enerji olayına inanırım , olumsuz kötü düşünürsen kötü gelir hep...kötüyü çağırmamak lazim..insan isek başımıza herşey gelebilir bu saydıklarıniz uç şeyler değil sağlıklı olduktan sonra herşey halledilir bence olumsuz negatif enerjiyi atın üzerinizden..güzel olacak herşey diyin güzel olur herşey, hani derler ya evrene olumlu mesaj gonderin diye cidden öyle neyi cagirirsaniz o gelir

Yolunda giden şeylerde vardır, mesela onu düşünen bir eşi var, sağlığından bahsetmemişsiniz demek ki sağlıklı... bunlar şu süreçte herkesin yaşadığı problemler. Bence algıda bir sorun var, bunu düzeltin :) bakış açısı her şeydir.

anlamadan borsaya bitcoine girerse tabi kaybeder

Bozuk arabayı satmaya kalkarsa tabi satamaz

Bu şanssızlık değil ki
Araba bozuk falan değildi bozuk olsa satışını yapmaya kalkışmaz bakımlarını yaptırmıştık kısa bi süre önce bitcoin ve borsa işlerinden de baya Araştırma yaptı bilgisi vardı yani

Yolunda giden şeylerde vardır, mesela onu düşünen bir eşi var, sağlığından bahsetmemişsiniz demek ki sağlıklı... bunlar şu süreçte herkesin yaşadığı problemler. Bence algıda bir sorun var, bunu düzeltin :) bakış açısı her şeydir.
Haklısın

anlamadan borsaya bitcoine girerse tabi kaybeder

Bozuk arabayı satmaya kalkarsa tabi satamaz

Bu şanssızlık değil ki
Aynen katılıyorum...zaten dar olan geliri coinle borsayla heba etmiş yazık. Coin ya da borsa dar gelire yönelik bir durum değil. Gözden çıkarılmış bir para olması lazım bana göre. Ayrica araba bozukken satilsaydi alan kişide bozulacaktı bu sefer. Allah alan kişiyi korudu belkide.

Ben enerji olayına inanırım , olumsuz kötü düşünürsen kötü gelir hep...kötüyü çağırmamak lazim..insan isek başımıza herşey gelebilir bu saydıklarıniz uç şeyler değil sağlıklı olduktan sonra herşey halledilir bence olumsuz negatif enerjiyi atın üzerinizden..güzel olacak herşey diyin güzel olur herşey, hani derler ya evrene olumlu mesaj gonderin diye cidden öyle neyi cagirirsaniz o gelir
Evet okudum bu dediklerizi bi kaç yerde

Anlayan daha çok kaybediyo borsada ama yine de sen bilirsin 🤣
onlar anladığını sanıyordur

Benim arkadasım bizzat borsaya ilgi duyduğu için AÖF de ilgili bir bölüm okudu. Ve uzun vadeli hisse senetleri alıyor karlar elde ettiğini söyledi.

Konu sahibi için demiyorum ama bu tarz risklere giren Kişiler genelde emek etmeden kazanmanın Peşinde olup bilmeden elindeki ufak birikimlerden de oluyorlar.

Ama tabi ki yargılamıyorum gelir seviyesi çok düşük bir ülkede yaşıyoruz. İnsanlar 11-12 saat çalışıp komik komik rakamlar alıyorlar. Bu tür şeylere girmeleri çok normal.

Aynen katılıyorum...zaten dar olan geliri coinle borsayla heba etmiş yazık. Coin ya da borsa dar gelire yönelik bir durum değil. Gözden çıkarılmış bir para olması lazım bana göre. Ayrica araba bozukken satilsaydi alan kişide bozulacaktı bu sefer. Allah alan kişiyi korudu belkide.
Ya öyle çok bi kaybı yok aslında alan kişide arabayı çok istiyor

Bir ara biz de bir iki araba çevirelim dedik, zarar ettik.
Borsaya girdik, az da olsa bi zarara uğradık.
Arabamızı sattık parasıyla altın aldık, altın düştü.
Eşim şanssız olduğunu düşündü ama bana göre bilmediğimiz konulardı , beceremedik. 🤷‍♀️
Şanssız olduğunuzu düşünmeyin bu size şanssızlığı daha çok çeker.
Vardır bir hayır diyip geçmek lazım bazen..

onlar anladığını sanıyordur

Benim arkadasım bizzat borsaya ilgi duyduğu için AÖF de ilgili bir bölüm okudu. Ve uzun vadeli hisse senetleri alıyor karlar elde ettiğini söyledi.

Konu sahibi için demiyorum ama bu tarz risklere giren Kişiler genelde emek etmeden kazanmanın Peşinde olup bilmeden elindeki ufak birikimlerden de oluyorlar.

Ama tabi ki yargılamıyorum gelir seviyesi çok düşük bir ülkede yaşıyoruz. İnsanlar 11-12 saat çalışıp komik komik rakamlar alıyorlar. Bu tür şeylere girmeleri çok normal.
AÖF ile bilgi sahibi mi oldu? Peki.

Bir ara biz de bir iki araba çevirelim dedik, zarar ettik.
Borsaya girdik, az da olsa bi zarara uğradık.
Arabamızı sattık parasıyla altın aldık, altın düştü.
Eşim şanssız olduğunu düşündü ama bana göre bilmediğimiz konulardı , beceremedik. 🤷‍♀️
Şanssız olduğunuzu düşünmeyin bu size şanssızlığı daha çok çeker.
Vardır bir hayır diyip geçmek lazım bazen..
Bu yazdığın aynısını eşime söyledim şaşırdı sadece kendisinin başına gelmediğini duyunca heralde artık olumsuz düşünmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X