- Konu Sahibi Tatlikavun
Bitcoin borsa risk zaten gaza gelirim diye hiç bakmıyorum girsem kaybetsem şanssızlık olmaz zaten belli kaybedecegim özel sektör de öyle zam yapmak istemezler adamına göre muame olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
galiba gebesiniz,sizi üzmek istemem ama dürüst olmak gerekirse tüm bu yazdıklarınız zaten öngörülebilen şeylermiş.neyse işte bugün arabamızı satıcaktık araba bozuldu daha önce de oluyordu ama ufak tefek arızaları olmuştu bugün resmen satamadı arabayı
yine özür dileyerek söylüyorum,maaşı usta başı mı veriyor? iş verenle işçi arasında değil mi bu muhabbet?maaşını yükselticez dediler usta başı kale bile almadı bitcoin aldı ilk iki gün güzel para kazandı sonra tabi düşüşler oldu borsa işine girdi orda da kaybetti
Birincisi duanın gücüne inanlardanım ikincisi sağdan soldan duydukları ile değil bilgisi olduğu için girdi sadece çevresinde kazanan insanlardan taktik aldı üçüncüsü araba sıkıntılı değildi sıkıntılı olsa zaten satmam kimsenin hakkına girmek istemem her arabada arıza olur ufak tefek bizimde o tip sıkıntımız oldu araban yana satmadan önce tüm bakımlarını yaptırdık dedim olacak ya hani bi aksilik çıkacak illaki bi iş yaparken hani her işte olduğu gibi birşey yaparsın yada uğraşırsın illaki bi engel çıkar bundan bahsetmek istemiştim arabayı elden çıkarmak için satmıyoruz ihtiyacımız var o sebebten dolayı satıyoruz bi yorum yapmadan önce sordunuz mu arabanın ne gibi sıkıntısı var diye öyle büyük bi arıza yapsa zaten alıca satılmaz iş yerine gelince evet dediğiniz gibi çoğu yerler dediğini uygulamıyor ama biz tanıdık vasıtası ile olunca güvendik oda güvenilir birisi olduğu için inandık cumaya gitti dediysem Oda Allah la onun arasında son olarak bilmediğimiz işe girmeye çalışmadık eğer bilmiyor olsak kar yapmazdık ama tabi kaybettiğimiz de oldu bozuk olan arabayı sağlam gösterip satmaya çalışılmadı tüm bakımları yapıldıBunun duayla ne ilgisi var?
-Yatırım bilgi ister, eşiniz borsada teknik analiz bilerek mi yatırım yaptı yoksa sağdan soldan duyduklarıyla mı? Keza cripto paralar da öyle.
-Araba sıkıntılıymış zaten belli ki, elden çıkarmaya çalışırken elde patlamış.
-İş yerleri de sözde söylediklerini genellikle yapmaz zaten. Sözleşmede yazmıyorsa birşey beklemek mucize.
Yani öyle cumaya gitmekle, duanı etmekle düzelecek birşey yok. Bilmeden yatırım yapmayın, özel sektörde verilen sözlere kanmayın, bozuk arabayı sağlam gösterip satmaya çalışmayın yeter.
Eşim borsa nin kurdudur ama geçenlerde borsa tepe-taklak olunca malum gorevden alınma sürecinde zarara uğradık daha çok yenilerde az toparladik sayilir ki borsa işi cidden kolay degil sabırlı olmak ve işi bilmek şart gerçekten
Merhaba eşim inşaat işinde değil gemi Tersanesinde çalışıyor asgari ücretten biraz fazla alıyordu yaptığı işi patronu çok beğenmişti eşimide yükselteceklerini söylemişlerdi haliyle maaşını yükselteceğini söyleyeceği zaman usta başlarına söylenirmiş iş yerinde öyle oluyormuş Çünki evet herkesin başına gelebilen durumlar ben merak ettim sordum tek sıkıntının bizde olmadığını öğrendim bu arada hamile olduğum henüz belli değil :) coin işleri ne gelecek olursak kısa günün karları bize katkı sağlamıştı bi ara ama tabi düşüşler olunca işler sandığımız gibi gitmedi zaten bir iki kere oynadı sonra oynamadı sıkıntılı olan kim varsa herkes feraha çıksıngaliba gebesiniz,sizi üzmek istemem ama dürüst olmak gerekirse tüm bu yazdıklarınız zaten öngörülebilen şeylermiş.
şöyle ki zaten sürekli arızalanan bir arabayı tamamen çalışır hale getirmeden,arızasını kökünden gidermeden satmak olmaz ki zaten. eğer arızalara geçici çözüm sağlayıp,o günü kurtarıyorsanız sadece, yine herhangi bir zamanda arızalanma ihtimali çok yüksek.
mesela enfeksiyonu olan birinin ateşi çıktığında ateş düşürücü ile o an semptomalarını rahatlatıp,antibiyotik kullanmadan o enfeksiyonla yoluna devam etmesiyle aynı şey. enfeksiyonu kurutursanız ne ateş çıkar ne başka bir şey, araba da öyle,arızayı kökten halletmezseniz illa ki tekrarlanacaktır?
yine özür dileyerek söylüyorum,maaşı usta başı mı veriyor? iş verenle işçi arasında değil mi bu muhabbet?
bir de anladığım kadarıyla inşaatta çalışıyor eşiniz, yani asgari ücret veya o civarda bir kazancı var diye düşünüyorum,ülke ekonomisinin ortada olduğu bu dönemde,borsa,bitcoin vb işine girilir mi hiç? hele ki geliriniz size ancak yetiyorsa?
bunlar zaten olabilecek şeyler bence,o yüzden ekonominizi tam olarak düzeltmeden bu tarz borsa,bitcoin vb işlerine girmemelisiniz,çünkü evet kazanma ihtimali insana hoş geliyor ama zaten elde bulunan azıcık parayla giriyorsunuz bu işe,onu kaybetme ihtimaliniz de elbette olacak,nasıl ki kazanmak varsa bu oyunların doğasında,kaybetmek de var.
kaybederseniz sizi zora sokacak durumda ise ekonominiz, en azından biraz daha toparlanana kadar bu şans işlerine girmeyin derim .
inşallah ferahlarsınız en kısa zamanda :)
Bizimkisi eften püften miBen başıma gelenlere peygamberim bile anne baba eş evlat imtihanı gördüğü bir dunyada herşeyin iyisi banami verilecek herkesin başına gelebilir deyip elimde olana sarılıyorum eften puften değil gerçekten sanszliklar yaşadım
Evrene olumlu mesaj atalimKızlar eşimin işleri hiç yolunda gitmiyor nasıl desem bi şanssızlık var üstünde uğursuzluk mu derler ne derler bilemedim neyse işte bugün arabamızı satıcaktık araba bozuldu daha önce de oluyordu ama ufak tefek arızaları olmuştu bugün resmen satamadı arabayı çalışmadı ailesinden yana da pek bi şansı yok o konuları girmeyeyim kendisi söylüyor ben demiyorum işe girdi maaşını yükselticez dediler usta başı kale bile almadı bitcoin aldı ilk iki gün güzel para kazandı sonra tabi düşüşler oldu borsa işine girdi orda da kaybetti ben bu şansızlıkla ne yapacağım diyip duruyor bende sabret Allah’a dua edelim falan gibi şeyler söylüyorum her gece yatmadan duamı ediyorum içimden diyor cuma namazlarınada gider ne yapmalıyız hangi dua bize iyi gelir kötü şansızlıklardan![]()
Teşekkür ederim inşallah sizinde herşey yoluna girer düzelirBizim aileye de bazen üst üste şanssızlıkların geldiği oluyor. Bu sıra özellikle babamın işlerinde hep olmayacak yerden olumsuzluklar çıktı. Mesela geçen aylarda büyük bir iş almıştı. Yani baya plan kurmuştuk babam bana ev falan alacaktıSonrasında o işi iptal ettiler, sınır değerin altında mı ne kalmış diye. Bir daha çıkardılar yine biz kazandık ama iş komple iptal edildi. Öğrendik ki belediye başkanı özellikle birine vermek için çıkarıyormuş bu işi ama babam bilmeden engel olmuş her seferinde. Üzüldük ama yapacak bir şey yok tabii.
Elimizdeki işte de dolardan dolayı malzeme fiyatları çok arttı, zarar ediyoruz neredeyse. Hangi ihaleye de girsek olmuyor. Yakın bir arkadaşı var babamın, gerçekten o kadar çok iş aldı ki şu dönemde hepsine yetişemediğinden dolayı taşeron firmalığını biz yapacağız. Para parayı da çekiyor olabilir. Para ve iş durumlarında buna inanıyorum ben. Ya üst üste güzel şeyler olur ya da şanssızlıklar.
Yine de biz genel olarak para iş ve maddi konularında hiç umutsuz bakmayız. Babam en kötü zamanlarımızda bile 'düzeleceğiz, yoluna koyacağım her şeyi' der ve bizi de buna inandırır. Gerçekten de ne yapar ne eder başarır bir şekilde. Siz de sıkmayın canınızı, bazen herkesin hayatında olur böyle şeyler.
Ayyy cok tatlısınız ben de çok dalga geçtim amaBorsanin kurdu görevden alinmayi hesaplayamadi micumadan dolara veya altina döndü kurtlar, pazartesi yuksek kurdan bozup alttan kagit topladi. Düsen endeks para kazanmak icin daha guzel ama saglam yorumlama lazim
Cuma günleri Vakıa süresi okuyun çok iyi gelecek size emin olunKızlar eşimin işleri hiç yolunda gitmiyor nasıl desem bi şanssızlık var üstünde uğursuzluk mu derler ne derler bilemedim neyse işte bugün arabamızı satıcaktık araba bozuldu daha önce de oluyordu ama ufak tefek arızaları olmuştu bugün resmen satamadı arabayı çalışmadı ailesinden yana da pek bi şansı yok o konuları girmeyeyim kendisi söylüyor ben demiyorum işe girdi maaşını yükselticez dediler usta başı kale bile almadı bitcoin aldı ilk iki gün güzel para kazandı sonra tabi düşüşler oldu borsa işine girdi orda da kaybetti ben bu şansızlıkla ne yapacağım diyip duruyor bende sabret Allah’a dua edelim falan gibi şeyler söylüyorum her gece yatmadan duamı ediyorum içimden diyor cuma namazlarınada gider ne yapmalıyız hangi dua bize iyi gelir kötü şansızlıklardan![]()