Konu eşim için 🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir ekonomist olarak söylüyorum: Anlamdiginiz islere yatirim yapmayin. Cok sahit oluyorum öyle. Hic borsa bilgisi olmayan kendisini bitcoinun efendisi zannediyor birden.
Yüklü bi yatırım yapsa evet haklısın derdim ama aldığı kripto para onda da 2 bin TL kadar kar yaptı zararı da karın zararıydı bilmediği birşeye atlama yapmaz bu ara da balıklama dalsa amenna bilgisi vardı az da olsa

Negatif insanlar negatif çekiyor. Ama borsa ve bitcoin işi şans değil bence o işler tamamen kumar. Az koyup çok almak diye birşey yok. Nasıl oralara guvenilerek para yatırılır bende onu anlamıyorum.

Kızlar eşimin işleri hiç yolunda gitmiyor nasıl desem bi şanssızlık var üstünde uğursuzluk mu derler ne derler bilemedim neyse işte bugün arabamızı satıcaktık araba bozuldu daha önce de oluyordu ama ufak tefek arızaları olmuştu bugün resmen satamadı arabayı çalışmadı ailesinden yana da pek bi şansı yok o konuları girmeyeyim kendisi söylüyor ben demiyorum işe girdi maaşını yükselticez dediler usta başı kale bile almadı bitcoin aldı ilk iki gün güzel para kazandı sonra tabi düşüşler oldu borsa işine girdi orda da kaybetti ben bu şansızlıkla ne yapacağım diyip duruyor bende sabret Allah’a dua edelim falan gibi şeyler söylüyorum her gece yatmadan duamı ediyorum içimden diyor cuma namazlarınada gider ne yapmalıyız hangi dua bize iyi gelir kötü şansızlıklardan 🙏
Ben bankaciyim senelerdir USD EUR alırken bile tirsarim.ne bitcoini🤷

Buraya konu açtım eşim iş bulamıyor 1 yıldır diye, sonunda buldu, dün işe başlayacaktı işveren covidden vefat etti. 2 aydır tek başına satış yapmaya çalışıyor uğramadığı market kalmadı memlekette, 1 tane bile satış yapamadı. Bütün birikimimle dandik bir araba aldım, 3 ay içinde 2 kere kaza yaptı. Bir de ben sizin kadar anlayışlı değilim, deliriyorum bazen, hep kavga var evde :( yani şanssızlık mı, yoksa geleceği düşünmeden yaşamak mı bilmiyorum ama tek siz değilsiniz bunları yaşayan malesef.

Kızlar eşimin işleri hiç yolunda gitmiyor nasıl desem bi şanssızlık var üstünde uğursuzluk mu derler ne derler bilemedim neyse işte bugün arabamızı satıcaktık araba bozuldu daha önce de oluyordu ama ufak tefek arızaları olmuştu bugün resmen satamadı arabayı çalışmadı ailesinden yana da pek bi şansı yok o konuları girmeyeyim kendisi söylüyor ben demiyorum işe girdi maaşını yükselticez dediler usta başı kale bile almadı bitcoin aldı ilk iki gün güzel para kazandı sonra tabi düşüşler oldu borsa işine girdi orda da kaybetti ben bu şansızlıkla ne yapacağım diyip duruyor bende sabret Allah’a dua edelim falan gibi şeyler söylüyorum her gece yatmadan duamı ediyorum içimden diyor cuma namazlarınada gider ne yapmalıyız hangi dua bize iyi gelir kötü şansızlıklardan 🙏
Arıza veriyordu dediğiniz aracı satmaya calışmak yerine toparlayıp öyle o yola girseydi iyi olurdu.
Maddiyayı düzeltme yolu borsa ya da bitcoin değildir.
İşler kötü gittikçe Baska yollar dizi daha da bataga sürükler.
Secimleri hatalı. Sanssızlık olarak değil de kısa yoldan kurtul a egilimi gördüm.

Dua olarak ne edlşr
Arıza veriyordu dediğiniz aracı satmaya calışmak yerine toparlayıp öyle o yola girseydi iyi olurdu.
Maddiyayı düzeltme yolu borsa ya da bitcoin değildir.
İşler kötü gittikçe Baska yollar dizi daha da bataga sürükler.
Secimleri hatalı. Sanssızlık olarak değil de kısa yoldan kurtul a egilimi gördüm.
arabamıza bakıma sokmuştuk vermeden önce kısa yoldan para kazanmak evet pandemi bizide çok kötü etkiledi

Dua olarak ne edlşr

arabamıza bakıma sokmuştuk vermeden önce kısa yoldan para kazanmak evet pandemi bizide çok kötü etkiledi
Allah yardımcınız olsun.
Allah herkesin yardımcısı olsun
Dün kapanma haberi gelince bana da agırlık çöktü. Bizi etkileyen bireysel bir durum yok ama esnafı vs düşünüp üzülüyorum. Allah kimsenin rızkını kesmesin.

Buraya konu açtım eşim iş bulamıyor 1 yıldır diye, sonunda buldu, dün işe başlayacaktı işveren covidden vefat etti. 2 aydır tek başına satış yapmaya çalışıyor uğramadığı market kalmadı memlekette, 1 tane bile satış yapamadı. Bütün birikimimle dandik bir araba aldım, 3 ay içinde 2 kere kaza yaptı. Bir de ben sizin kadar anlayışlı değilim, deliriyorum bazen, hep kavga var evde :KK43: yani şanssızlık mı, yoksa geleceği düşünmeden yaşamak mı bilmiyorum ama tek siz değilsiniz bunları yaşayan malesef.
Çok üzüldüm allah yardımcınız olsun

Ben bankaciyim senelerdir USD EUR alırken bile tirsarim.ne bitcoini🤷
Çevresinden etkilendi kazananları görünce ki haliyle kendisi de üç beş kazanınca durum bu oldu malesef ama tabi şu saatten sonra bulaşmamaya yemin etti

Negatif insanlar negatif çekiyor. Ama borsa ve bitcoin işi şans değil bence o işler tamamen kumar. Az koyup çok almak diye birşey yok. Nasıl oralara guvenilerek para yatırılır bende onu anlamıyorum.
Yüklü para değildi sadece deneyim amaçlı olmuştu

Bu yazdığın aynısını eşime söyledim şaşırdı sadece kendisinin başına gelmediğini duyunca heralde artık olumsuz düşünmez
Bence olumsuz düşünmesin.
Klasik olacak ama ne dertler var?
Maddi zarara uğradığımda hep “bu para hastalık sebebiyle de çıkabilirdi benden varsın böyle kaybedeyim” diye düşünüyorum, bir dahaki sefere daha dikkatli davranıyorum.
Yolunuz,şansınız açık olsun.
Her şey insanlık için o paranın da öyle çıkacağı varmış demek ki. 😊

Bir ekonomist olarak söylüyorum: Anlamdiginiz islere yatirim yapmayin. Cok sahit oluyorum öyle. Hic borsa bilgisi olmayan kendisini bitcoinun efendisi zannediyor birden.
Eşim borsa nin kurdudur ama geçenlerde borsa tepe-taklak olunca malum gorevden alınma sürecinde zarara uğradık daha çok yenilerde az toparladik sayilir ki borsa işi cidden kolay degil sabırlı olmak ve işi bilmek şart gerçekten

Bol bol olumlama yapsın. Kötüyü çekmeye devam etmesin. Frekans yükseltme çalışmaları yapsın. Googledan bile bulunabilir.
Bakış açısını değiştirsin bir de. Kendi kendine savaşmasın, yani ben şanssızım diye ağlamak yerine şanslıyım desin, inanmasa bile söylemekten vazgeçmesin.

Son 2 haftadır kripto paralar bir sürü kayıp yaşattı. Bu durumda çekmek yerine yapması gereken beklemekti. Mesela teorik olarak benim de haftasonu bir ara 6 bin gibi zararım vardı. Ama bence zarar değildi çünkü ben kripto işine girdiğimde paramı ikiye katladığım gibi yatırdığım parayı çektim. Yani x koydum, 2x olunca Xi çektim karla devam ettim. Kalan x kısa sürede 9x olmuştu, cumartesi günü param 3xe kadar düşmüştü. Bugün baktım 7x e gelmiş gene. Cumartesi günü panik olsam zarar ederdim. Yalan yok o düşüşler güzel alım fırsatıydı ama ben kaçırdım. Panik olup çıkacağı parayla borsa, kripto falan olmaz.

Ben enerjiye inanmam hatadan ders çıkarmaya ya da çıkaramayıp aynı yerden, hep aynı yerden darbe almaya adına da kötü enerji koymaya inanırım. 'Arada bozulan' arabam müşteriye itelemeden önce :KK51:bozulunca Of ne şanssızım demem de evrenin bana bir mesaj verdiğine inanır daha dürüst davranmaya çalışırım. Borsada kaybediyorsam ben bu işten anlamıyorum demek deyip başka bir yatırım ve kazanç aracı bulmaya çalışırım. Mesajları doğru okumak ya da okuyamamak tüm mesele bu. Enerji falan hikaye, bence.

Eşim borsa nin kurdudur ama geçenlerde borsa tepe-taklak olunca malum gorevden alınma sürecinde zarara uğradık daha çok yenilerde az toparladik sayilir ki borsa işi cidden kolay degil sabırlı olmak ve işi bilmek şart gerçekten

Kücük yatirimcilari toplamaya calisiyorlar zaten hep her yerde. Büyükleri o kadar kolay toplayamazlar. Almanyadada sosyal medyada da fark ettim. Heleki Influencer dediklerinden bir kac tanesi böyle yatirim programlar icin reklam yapiyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X