Ters davranmıyor ama mesafeli duruyor sürekliAdam size ters davranmıyorsa, aranızda bir şey geçemeyeceğini bildiği için kendini zor duruma sokmak istemiyordur burada açık açık yazamıyorum ama.
Ben bir sorun göremedim.
Sonrasında zorlanmamak için çok yakın davranmıyordur.Ters davranmıyor ama mesafeli duruyor sürekli
Belli etmesi için bir engel mi var?Slm bayanlar konuya gireyim hemen biz 9 yıllık evli bir çiftiz ancak bu yıl eşimde şöyle bir huy başladı birlikte olduğumuz zaman sonraki günlerde olsa bile çok samimi davranıyor aşkım canım cicim yalnız özel günümdeysem evin içinde arkadaşıymisim gibi davranıyor bu durumu benim canımı çok sıkıyor bugün dayanamadım söyledim işe giderken sarıldı sana belli etmiyorum ama seni seviyorum dedi akıl akıldan üstündür neden böyle oluyor.
İki üç günde bir olur hiç geri çevirmedim o niyetle geldiği zamanTatmin olan insan mutlu olur, sevişince aradaki bağlar da güçlenir. Onunla ilgilidir muhtemelen. Seyrek mi sevişiyorsunuz acaba?
Yanlış anladınız beni canım cicim kelimeleride yok oluyor o zamanSarılılmış sevdiğini ilgisini belli ediyormuş işte daha ne yapsın adam adetliykende mi yaklaşsın
Yok benim bildiğimBelli etmesi için bir engel mi var?
Kafama takılıyor beni sadece cinsellik için mi seviyor diyeArkadaş olmak da iyi aslında size zarar vermiyorsa her daim mıç mıç olmak zorunda değilsiniz. zaten ayda bir kaç gün olan birşey bu ilişki olmaması. O yüzden çok da takılmayın derim
Sirnaşmadi diye değil sohbeti bile mesafeli oluyor yanlış anladınız beniSürekli canım cicim vıcık vıcık olamaz ki insan yahu
Özel gününde insan zaten gergin oluyor ağrısı oluyor şu sıcaklarda regl olmak ayrı mesele zaten. Adam sırnaşmadı diye dert ediyorsunuz kendinize
Evet sizi sadece cinsellik için sevdiğinden evlenmiş ve çocuk yapmış sizinle...Kafama takılıyor beni sadece cinsellik için mi seviyor diye
Bence kendisine bir sorun neden belli etmiyorsun diye, bakalım ne diyecek.Yok benim bildiğim
Cinsellik olmazsa olmaz biliyorsunuz.boyle düşünmeyin derimKafama takılıyor beni sadece cinsellik için mi seviyor diye
Evlilik adı üstünde + cinsellikKafama takılıyor beni sadece cinsellik için mi seviyor diye
Umursardi önceden dört gün önce evlilik yıl donumumuzdu özel gunumdeydim bir çiçek bile almadı anlatamıyorum galiba önce den böyle değildiEvet sizi sadece cinsellik için sevdiğinden evlenmiş ve çocuk yapmış sizinle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?