bunu yaptığında direk insanların yanında sıcağı sıcağına uyar ki o an senin dustugun durumu anlasin. Belki o zaman aklında daha kalıcı olur.Arkadaslar eşim cok kaba. Birinin yanında bana bağırmaya bayılıyor . Ve her uyarmamda sanki bişey yokmuş gibi konuyu savuşturuyor. Konuşuyorum anlamıyor . Bende böyle şeylerden cok utanırım . Bagirinca yüzüm kizariyor . Altan alıyorum . Bişey demeye kalksam daha cok bağırıyor . Ailesinin yanında bazen daha cok yapıyor. Konuştum anlamıyor. Tamam diyor yine aynı . Sizce ne yapmalıyım bana yardımcı olun k kızlar .
Bagirinca dövmeye kalkıyor ve daha cok üste çıkıyor ve daha rencide edici kelime söylüyor daha suçlu duruma düşürüyor .resmen elimi kolumu bagliyorÖzellikle ailesinin hatta başkalarının yanında sen daha çok bağır.
O sana bağırırsa kime bağırıyorsun sen be kendine gel diye tersle.
Bir şey isterse mesela, kalk da al önce kendine sevgi duyur, sonra ricada bulun gibi laflarla boz.
Sonra da bu işte bu kadar bir adam siz böyle olmayın ama eşiniz sizden nefret eder sonra diye söylen diğerlerine.
Çok ciddiyim.
7 yıl oldu degismiyorKac yıl oldu evleneli
Bagirinca dövmeye kalkıyor ve daha cok üste çıkıyor ve daha rencide edici kelime söylüyor daha suçlu duruma düşürüyor .resmen elimi kolumu bagliyor
imzamı atarım .Özellikle ailesinin hatta başkalarının yanında sen daha çok bağır.
O sana bağırırsa kime bağırıyorsun sen be kendine gel diye tersle.
Bir şey isterse mesela, kalk da al önce kendine sevgi duyur, sonra ricada bulun gibi laflarla boz.
Sonra da bu işte bu kadar bir adam siz böyle olmayın ama eşiniz sizden nefret eder sonra diye söylen diğerlerine.
Çok ciddiyim.
Hic mi tanıdığın abin eşin dostun yok bi köşede sıkıştırıp iyi bi benzetsinlerBagirinca dövmeye kalkıyor ve daha cok üste çıkıyor ve daha rencide edici kelime söylüyor daha suçlu duruma düşürüyor .resmen elimi kolumu bagliyor
Bagirinca dövmeye kalkıyor ve daha cok üste çıkıyor ve daha rencide edici kelime söylüyor daha suçlu duruma düşürüyor .resmen elimi kolumu bagliyor
. Evet bas edemiyorum.artik nasıl davranacağımı sasirdimHerkesin yanında mi böyle davranıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?