Konu esim

Utsi demir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
3
0
1
46
Mrb bayanlar. 8 yillik evliyim. Esim ikinci cocugum dogduktan sonra cok degisti. Bu son bir kac yuldirda iyice ilgisiz umursamaz oldu. Onun tekrar eskisi gibi ilgili olmasi icin ne yapabilirim

Ay ilahi.. Gece gece güldürdün beni. Benimki de öyleydi. 2.yi öğrendiğinde hmm hamileymişsin demişti. 3. De bi sırıttı ki sorma. Bir de zaman geçtikçe ve çocuklardan dolayı onlarla daha az ilgilenince öyle oluyor sanırım. Sen ilgilen onunla. Ya da sırnaş ilgilenmesini sağla. Abartmadan tabii. Şunu yap bunu yap şunu söyle falan de. Çok da takma. Hepsi aynı fabrika ürünü gibi. Kullandıkça eskiyor

Cok düz anlatmissiniz mesela handi durumlarda ilgisiz?eşinize sordunuz mu neden böyle?sorduysaniz ne cevap verdi?

Genelde pek konusmaz elinde tlfsi oyun oynar, guzel bir soz ilgi alaka hic yok. Ona sordugumda ya bizden gecti der yada yorgunum. Defalarca uyarmama ragmen hic umursamiyor. Hayatimiz cok monotonlasti. En son ne zaman seni seviyorum dedigini, yada bana sarilip optugunu artik hatirlamiyorum bile.

tskler. İkinci cocugum suan dort yasinda dort yildir boyleyiz. Tafsiyenizi deniyecegim umarim duzelir.

Kural koyun eve giren telefonu bi kenara bırakacak diye. Onun sarılmasını öpmesini bekleme sen yap,ondan sevgi sözcüğü bekleme sen söyle. Bakımına dikkat et yatak odasını kesinlikle boşlama biraz cilve yap

Bildigimiz okuz iste. Sabana surun belki duzelir tovbe tovbeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…