- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.616
- 133
- Konu Sahibi kizininannesiii
Iş sana düşüyor, mükemmel ol unuttur o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler mutsuz olmak için Level atladınız. Hadi deneyelim siz de boşanın arkanızdan öyle biley yazarsa gerçektir seviyordum geri evlenirsiniz.Selam kizlar. Direk konuya giricem icim cok skiliyo. Esimin ikinci esiyim. Ilk esiyle sadece bi ay evli kalmis. Bugun kullanmadigi facesine girdim ondan ayrildiktan bi yil sonra arkadasina yazdiklarini okudum iste cok zor herseyim gitti falan filan. Bosandiktan iki sene sobra evlendik. Ama bunlari gorunce yazdiklarini bi kötü oldum ne bilim bana hic sevgosini beli edwn bi insan degil. Sanki benden ayrilsa ona o kadar koymazmis gibi geliyor. Moralim cook bozuk sanki onu hic unutamadi. Daha onceden sorardim iyiki bitmis falan derdi. Off simdi ben esime ciddi bi şekilde sormak istiyorum benden ayrilsada o kadar üzülür müydü diye napicam nasi sorup nasi anlicam ne olur bi akil verin . Simdiden Allah razi olsun.
Adamın aklında bile yoktur eski eşi, kafana taktığına değmez.
Bence bu takıntıyla yaşarsan hayatı kendine zehir edeceksin.kocana konsantre olamazsın.yatakta bile eski eşini düşünmeye başlarsın.ona da böyle baktı mı?onu da böyle öptü mü?vs.eskisini boşver şu an senin.kör ölür badem gözlü olur bilmez misin?akılda sadece güzel anılar kalır.ama adı üstünde ANI .sakın eşine sorma.sen ondan bahsettikçe daha da aklına sokarsın adamın.düşüneceği yoksa bile onu düşünür.Selam kizlar. Direk konuya giricem icim cok skiliyo. Esimin ikinci esiyim. Ilk esiyle sadece bi ay evli kalmis. Bugun kullanmadigi facesine girdim ondan ayrildiktan bi yil sonra arkadasina yazdiklarini okudum iste cok zor herseyim gitti falan filan. Bosandiktan iki sene sobra evlendik. Ama bunlari gorunce yazdiklarini bi kötü oldum ne bilim bana hic sevgosini beli edwn bi insan degil. Sanki benden ayrilsa ona o kadar koymazmis gibi geliyor. Moralim cook bozuk sanki onu hic unutamadi. Daha onceden sorardim iyiki bitmis falan derdi. Off simdi ben esime ciddi bi şekilde sormak istiyorum benden ayrilsada o kadar üzülür müydü diye napicam nasi sorup nasi anlicam ne olur bi akil verin . Simdiden Allah razi olsun.
Selam kizlar. Direk konuya giricem icim cok skiliyo. Esimin ikinci esiyim. Ilk esiyle sadece bi ay evli kalmis. Bugun kullanmadigi facesine girdim ondan ayrildiktan bi yil sonra arkadasina yazdiklarini okudum iste cok zor herseyim gitti falan filan. Bosandiktan iki sene sobra evlendik. Ama bunlari gorunce yazdiklarini bi kötü oldum ne bilim bana hic sevgosini beli edwn bi insan degil. Sanki benden ayrilsa ona o kadar koymazmis gibi geliyor. Moralim cook bozuk sanki onu hic unutamadi. Daha onceden sorardim iyiki bitmis falan derdi. Off simdi ben esime ciddi bi şekilde sormak istiyorum benden ayrilsada o kadar üzülür müydü diye napicam nasi sorup nasi anlicam ne olur bi akil verin . Simdiden Allah razi olsun.
İnsanlar boşluktayken ve üstüne başka sorunlar da varsa moral olarak depresyon havasında olmaları çok normal değil mi?Selam kizlar. Direk konuya giricem icim cok skiliyo. Esimin ikinci esiyim. Ilk esiyle sadece bi ay evli kalmis. Bugun kullanmadigi facesine girdim ondan ayrildiktan bi yil sonra arkadasina yazdiklarini okudum iste cok zor herseyim gitti falan filan. Bosandiktan iki sene sobra evlendik. Ama bunlari gorunce yazdiklarini bi kötü oldum ne bilim bana hic sevgosini beli edwn bi insan degil. Sanki benden ayrilsa ona o kadar koymazmis gibi geliyor. Moralim cook bozuk sanki onu hic unutamadi. Daha onceden sorardim iyiki bitmis falan derdi. Off simdi ben esime ciddi bi şekilde sormak istiyorum benden ayrilsada o kadar üzülür müydü diye napicam nasi sorup nasi anlicam ne olur bi akil verin . Simdiden Allah razi olsun.
Selam kizlar. Direk konuya giricem icim cok skiliyo. Esimin ikinci esiyim. Ilk esiyle sadece bi ay evli kalmis. Bugun kullanmadigi facesine girdim ondan ayrildiktan bi yil sonra arkadasina yazdiklarini okudum iste cok zor herseyim gitti falan filan. Bosandiktan iki sene sobra evlendik. Ama bunlari gorunce yazdiklarini bi kötü oldum ne bilim bana hic sevgosini beli edwn bi insan degil. Sanki benden ayrilsa ona o kadar koymazmis gibi geliyor. Moralim cook bozuk sanki onu hic unutamadi. Daha onceden sorardim iyiki bitmis falan derdi. Off simdi ben esime ciddi bi şekilde sormak istiyorum benden ayrilsada o kadar üzülür müydü diye napicam nasi sorup nasi anlicam ne olur bi akil verin . Simdiden Allah razi olsun.