• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konu esimin eski esi

Selam kizlar. Direk konuya giricem icim cok skiliyo. Esimin ikinci esiyim. Ilk esiyle sadece bi ay evli kalmis. Bugun kullanmadigi facesine girdim ondan ayrildiktan bi yil sonra arkadasina yazdiklarini okudum iste cok zor herseyim gitti falan filan. Bosandiktan iki sene sobra evlendik. Ama bunlari gorunce yazdiklarini bi kötü oldum ne bilim bana hic sevgosini beli edwn bi insan degil. Sanki benden ayrilsa ona o kadar koymazmis gibi geliyor. Moralim cook bozuk sanki onu hic unutamadi. Daha onceden sorardim iyiki bitmis falan derdi. Off simdi ben esime ciddi bi şekilde sormak istiyorum benden ayrilsada o kadar üzülür müydü diye napicam nasi sorup nasi anlicam ne olur bi akil verin . Simdiden Allah razi olsun.
Tebrikler mutsuz olmak için Level atladınız. Hadi deneyelim siz de boşanın arkanızdan öyle biley yazarsa gerçektir seviyordum geri evlenirsiniz.

Kaba olacak ama.eşeğin aklına karpuz sokmaya hic gerek yok..

Esin alt tarafı arkadaşıyla dertlesmis sonuçta binbir emekle kurduğu evliliği bitmiş ister 1 ay evli kalsın ister 1 sene maddi ve manevi olarak tükenmiştir ve arkadaşına dert yanmistir.

Sonucta bitmis o insanla arasındaki hersey...Geçmiş geçmişte kalmalı. Kafanızı bunlara yorup kendinizi uzmeyin

Selam kizlar. Direk konuya giricem icim cok skiliyo. Esimin ikinci esiyim. Ilk esiyle sadece bi ay evli kalmis. Bugun kullanmadigi facesine girdim ondan ayrildiktan bi yil sonra arkadasina yazdiklarini okudum iste cok zor herseyim gitti falan filan. Bosandiktan iki sene sobra evlendik. Ama bunlari gorunce yazdiklarini bi kötü oldum ne bilim bana hic sevgosini beli edwn bi insan degil. Sanki benden ayrilsa ona o kadar koymazmis gibi geliyor. Moralim cook bozuk sanki onu hic unutamadi. Daha onceden sorardim iyiki bitmis falan derdi. Off simdi ben esime ciddi bi şekilde sormak istiyorum benden ayrilsada o kadar üzülür müydü diye napicam nasi sorup nasi anlicam ne olur bi akil verin . Simdiden Allah razi olsun.
Bence bu takıntıyla yaşarsan hayatı kendine zehir edeceksin.kocana konsantre olamazsın.yatakta bile eski eşini düşünmeye başlarsın.ona da böyle baktı mı?onu da böyle öptü mü?vs.eskisini boşver şu an senin.kör ölür badem gözlü olur bilmez misin?akılda sadece güzel anılar kalır.ama adı üstünde ANI .sakın eşine sorma.sen ondan bahsettikçe daha da aklına sokarsın adamın.düşüneceği yoksa bile onu düşünür.

Konu eşiniz ama
Eşinizi eski eşi değil
Kadının olayla alakası yok ki

Bence tajılmayın Artık hayatında siz varsınız. O sizden önce yazılmış bişi

Eski eşle kendinizi kıyaslayarak karşı tarafın size olan saygısını kaybedersiniz. Hiç kimse kendine güveni olmayan kişilere saygı duymaz. Böyle şeyleri kendinize dert edip eşinizi huzursuz ederseniz adam eski eşini özlemeye başlar benden söylemesi.

insanlar ilk ayrıldıklarında ölüyolar nefes alamıyolar sonra zaman geçince aa ne salakmışım diyorsun.üç gün önce sölediğini beğenmiyorsun o an hisleri öle imiş şimdi eser yoktur.ne sölüyorsa o bence inan kocana kurcalama kimse vazgeçilmez değil.

şuan hayatınıza burnunu sokmuyor eski eş bence eşinize bunu sorupta kafasını karıştırmayın. neticede sizinle aynı yastığa baş koyuyor.

İnsanlar boşluktayken ve üstüne başka sorunlar da varsa moral olarak depresyon havasında olmaları çok normal değil mi?
Eski defterleri karıştırıp neden boşuna ortam kirliliği yapıyorsun ki?

Abimin ikinci evliliği ilk evliliği 7 yıl sürdü aşkından ölerek evlendi ama bir türlü anlaşamadılar eşi yemek temizlik ev işi hiçbir şeyle ilgilenmezdi o işten o işe girer çıkar abim hastanelerde ameliyat olmuş o gezmelerde güya oda abimin aşkından ölüyordu her neyse olmadı ve kız boşanmak istedi abim dünden razıydı zaten çok mutsuzdu hep beni arayıp eve giderken ayaklarım geri geri gidiyor derdi boşandıktan sonra beni arayıp her şeye rağmen ne yapsam tekrar barışalım diyor falan dedi ben çok kötüyüm yalnız kalamıyorum kafayı yiyeceğim tiriplerine girmişti sakın aynı hatayı 2. kez yapma dedim abime senin yaptığın sadece alışkanlık içinde bulunduğun boşluktan dolayı ilgi görünce yaşadığın durum karmaşası her neyse bir süre abim zorluk çekti her gün bana birini bul diyip dururdu şimdi arkadaşımla evlendi ve çok mutlu yani demek istediğim alışkanlık ve boşlukta olduğu bir zamanda yazmış olabilir çok normal şeyler bence geçmişi kurcalamak çok gereksiz

Back
X