Konu evliliğimde ben karmakarışığım

Merhaba nasıl başlasam bilmiyorum ama kafam çok karışık bana bi akıl verin ben 9 ay önce evlendim eşimle 5 aylık tanışmanın sonunda nişanlandık toplamda 9 ay sonrada evlendik bu süreçte benim rahatsızlığım olduğu için bir süre hastanede yatmıştım şuan düşününce çok da düşünerek almamışım bu kararı seviyordum evlendim düğün süreçleri biraz sıkıntılı geçti tam her şey halloldu derken şimdi çok acele ettiğimi düşünüyorum eşim aslında iyi birisidir evine bağlı ihtiyaçlarını karşılayıp düşünen birisidir ama çok sinirli ve kendisi ben israf sevmiyorum dese de cimri
Ben çalışıyorum benim kazancımı da kendisininkini de o kontrol ediyor başta buna hiç tepki vermediğim için şimdi şimdi kendimi kötü hissediyorum kazandığım parayı ondan istemek ve onun onayına göre harcamak neymiş israf olmasınmış be ben hayatım boyunca hiç böyle yaşamadım babam aldıklarıma maaşıma hiç karışmazdı
Bide şöyle bir konu var dün öğrendim eşim telefonda konuşurken annesini aramış bize gel ben uçak biletini alayım demiş ama o gelmek istememiş benim kızdığım konu bana neden bu fikri alırken hiç danışmaması
Be yakın zamanda bir yerlere gezmeye gideceğiz ablamı annemi çağırayım dedi bende istemediğimi onların yanında rahat edemeyeceğimi söyledim sonra dün bana dedi ki ablam be abimide çağırdım sonra görümcem bana biz geliyoruz diye mesaj attı ben onların gelmesine değil neden benimle istişare yapmadan bir fikir alınıyor ya da benim isteklerim umursanmıyor
Evliliğimin ilk dönemleri çok sorunluydu ama sonra toparladık derken ben çok acele karar verip evlendiğimi düşünüyorum ve boşanmayı düşünmeye başladım bu anlattıklarımı eşimle konuşmadım dedim ya çok sinirli bide ben ağlayınca daha bi sinirleniyor bazen cevap dahi vermiyo ne yapmalıyım yazarken bile emin olamıyorum ama boşanmalı mıyım çünkü geleceğimi düşünemiyorum
Acele versende senelerce gezip tozup öyle evlensende durum aynı. Evlendiğin kişiyi ancak aynı evi paylaşınca tanıyorsun.

Durumundan şikayetciysen bunları konuşman gerekir. Bir kere paranı kendin kontrol et. İşe gitmeyi biliyorsunda paranı mı taşıyamıyorsun. Benim eşimde başta kem küm etmişti. Param için. Ben, para bir kişide duracaksa o ben olmalıyım, sen bana ver dedim. O zaman daha lafını etmedi.
Konuştuğun halde yine bidiğini okumaya devam ederse işin zor.

Şu sinirli sinirli diye edepsizlikle istediğini yapan insanların sizi sindirmesine müsade etmeyin.
Sinirliyse siz daha sinirli olun, edepsiz edepsizlikten anlar.
Napcak dövcek mi? Zaten o raddeye gelebilen biriyle de evlilik olur mu?

Maaş kartım bende ama maaş yatınca benim hesabıma aktar diyor biz araba aldık onun taksidi var diye kabul ettim ama şuan bakıyorum da hepsini alıyor
Ne ayıp ya! Bir erkeğin kadının parasının üzerine yatması çok çirkin.

Hepinize çok teşekkür ederim durum biraz daha iyi sayılır en azından konuşuyoruz ama mesafeli ve maaş işi de halloldu gibime azından artık ondan para istemek zorunda değilim

Back
X