Doktorunuzla irtibata geçmeye çalışın,Türkiye'de yaşayamadığım için bi fikrim yok,Özel hastahaneler açıksa en azından ilk kontrolünüzü orda yapın derimÜstelik iğnelerde basit oluyor kendinizde evde yapabilirsiniz
yanı ben daha once uc kere hapla asılama oldum 15 gun, gun asırı gıttım sabahtan ogleye kadar hastanedeydım ıgnelı olmam lazım ıkı defa, tup bebege hak kazanmam ıcın.
ozel hastaneye gtmıyrdum hastaneyı aradım yardımcı olmafılar polıklınık kapalı ustelık baska sehırdeyım apar tpar dnmek zrunda kalmak ıstemedım ama mecbur dnerım artık
Evet ıgnelı ıgnenın adını bılıyrum ama daha once dktruma srmustum kendı kedıne yapamzsın belkı yumurtalıkların asırı buyur patlarda hayatı tehlıken olur demıstı alıp cesaret edemıyrum hanı fırca falan yeme rıskım var
Evet ıgnelı ıgnenın adını bılıyrum ama daha once dktruma srmustum kendı kedıne yapamzsın belkı yumurtalıkların asırı buyur patlarda hayatı tehlıken olur demıstı alıp cesaret edemıyrum hanı fırca falan yeme rıskım var
Yok sormadan olmaz zaten hani kullanmak zorundaysan söylerdi hastanede yaparlardı. Ya da bayramdan sonra başlasan oluyor mu onu öğrenirdin. Adetin düzensiz mi bugün adet olman sürpriz mi oldu