• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konu hassas :(

Safistd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
4.733
15.912
208
36
Herkese hayırlı bayramlar oncelıkle...
arkadaslar ıgnelı asılama olacaktım ama reglm bugun basladı :( eee hastanelerde kapalı... Hastaneler acıldıgındda adetım besıncı gununde oluyor. acaba besıncı gunu asılamaya baslanır mı yasayan goren duyan bılen var mı? :( cok canım sıkıldı tahlıldı fulmdı derken uc ay bekledım bu ay da bosa cıkarsa onumuzdekı ay ıse baslıycam bu asılamalar ıcın ucretsız ızın almıstım :(

Mrhblar Adetin 3. Günü (en geç)iğnelere başlanılır,benim tedavilerim hep öyleydi,5.gün geç olur...Bol şanslar diliyorum

zaten aşılama 3. ve 5. gunlerde yapılıyor diye biliyorum.
yumurtanin catlama durumuna gore 11. gunu yapilan bile var.

Doktorunuzla irtibata geçmeye çalışın,Türkiye'de yaşayamadığım için bi fikrim yok,Özel hastahaneler açıksa en azından ilk kontrolünüzü orda yapın derimÜstelik iğnelerde basit oluyor kendinizde evde yapabilirsiniz

İğne mi yapılacak? Özel hastane miydi doktor ne iğnesi olduğunu söylese başlasan olmaz mı? Arayıp konuş bence

Çok bilgim yok ama sağlık olsun ,diğer ay yapılır ,ise başlarsan bu aşılama için kaç güne ihtiyacın var ki hani işyeri çok problem etmez belki

Çok bilgim yok ama sağlık olsun ,diğer ay yapılır ,ise başlarsan bu aşılama için kaç güne ihtiyacın var ki hani işyeri çok problem etmez belki

yanı ben daha once uc kere hapla asılama oldum 15 gun, gun asırı gıttım sabahtan ogleye kadar hastanedeydım :( ıgnelı olmam lazım ıkı defa, tup bebege hak kazanmam ıcın.

İğne mi yapılacak? Özel hastane miydi doktor ne iğnesi olduğunu söylese başlasan olmaz mı? Arayıp konuş bence

Evet ıgnelı ıgnenın adını bılıyrum ama daha once dktruma srmustum kendı kedıne yapamzsın belkı yumurtalıkların asırı buyur patlarda hayatı tehlıken olur demıstı alıp cesaret edemıyrum :( hanı fırca falan yeme rıskım var

zaten aşılama 3. ve 5. gunlerde yapılıyor diye biliyorum.
yumurtanin catlama durumuna gore 11. gunu yapilan bile var.

ben daha once hapla yaptırdın 15 gunu buldu ıgnelıyı bılemıyrum adetın ucuncu gunu gel demıstı ıgneyle yumurtayı buyutecek snra catlatıp asılayacaklar amankac gun surer bılemıyrum

Evet ıgnelı ıgnenın adını bılıyrum ama daha once dktruma srmustum kendı kedıne yapamzsın belkı yumurtalıkların asırı buyur patlarda hayatı tehlıken olur demıstı alıp cesaret edemıyrum :KK43: hanı fırca falan yeme rıskım var
Yok sormadan olmaz zaten hani kullanmak zorundaysan söylerdi hastanede yaparlardı. Ya da bayramdan sonra başlasan oluyor mu onu öğrenirdin. Adetin düzensiz mi bugün adet olman sürpriz mi oldu

Back
X