- 29 Haziran 2022
- 1.691
- 2.505
- 63
- Konu Sahibi MMorsalkimm
Ben çok iyi anlıyorum bize söylediklerinde nazar değeceğini zannediyorlar. benim de kuzenim 1. Bebeğine hamile kaldığında ilk bana söylemişti, sonra ben evlendim çocuğum olmadı o 2. ye hamile kaldı o kadar yakın, sürekli konuştuğum kuzenimin hamile haberini teyzemden 4 aylıkken öğrendim. Böyle bıçak saplandı gibi oldu yüreğime. Sanki biz bulaşıcı hastalıklıymışız da hamile kalanlara nazar değdirecekmişiz gibi algı oluşmuş millette ve bu çok çok üzücü 

Merhaba canim kadinlar, tesadufen bu sohbette denk geldim ve icimi nasil dokesim var..
35 yasindayim 2,5 yildir istiyorum ve iki denemem var ikisi de dollenmeden kalitesiz diye surec sonlandi, tek tüpüm kapali.. Bazilarinizin emegine gore 2,5 yil cok az bir zaman ama bende diyorum ki seni uyutmayan bir sey varsa ô senin derdindir suresi, zorlugu farketmez.. Aciyi bekleyisi yaristiramayiz sadece dertlerimizi, bizi anlamayan en yakinlarimiza bile soyleyemediklerimizi burada birbirimizle paylasabiliriz..
Bu zaman araliginda ilmek ilmek forumlarda uykusuz gecelerce gezip care aradim, doktor aradim, hikayeler okudum ve bu ocak ayinda en yakin arkadaslarimdan biri evlendi ben ona kol kanat oldum bu zorlu surecime ragmen, cocuk istemiyorum dedi israrla doktoruma goturdum isteme tamam ama dondurma yapalim sonra benim gibi ugrasma dedim ve 2, 5 yillik emegimi ona hazir tepside sundum ne doktor arastimasi gerekti ne stresse girmesi ve doktor rahminde kocaman bir kist var rezervin cok dusuk istesende hamile kalmazsin dedi ameliyat oldu ve hemen ô ay hamile kaldi.. Bilin bakalim ben ne zaman ogrendim bebek 3 aylik oldu sonra soyledi bana.. surecimi surekli paylastigim biriydi ve her hafta uzun uzun konustuk bu surecte benden gizledi.
Ô kadar zoruma gitti ki ona kizmadim hayirli olsun dedim ve telefonu kapatiktan sonra hickirarak agladim.. Ben haketmedim hicbir kadin bu kadar emek verip kendi arkadasi da ayni seyi yasamasin diye ugrasirken, arkadasi bebek haberni ondan gizleyemez yaa ! Bu kadar kotuluk cok fazla !!
Ô yüzden bende bazi iyi duygularimi bu surecte yitirdim maalesef ve hamilelik haberlerine bende sevinemiyorum hele ki gozune sokanlara veya ozellilkle gizleyenlere..