Merhaba,
Hiçbir sorun olmamasına rağmen Defalarca yumurtlama tedavisi, iki aşılama, üç tüp bebek tedavisi yaptirdim ama hiç gebe kalamamistim 11 yillik evliligimde bu arada yaşım şuan 33..
Son tüp bebekten umutlarim tükendi dedim yok yani çok zor derken iki ay sonra ömrümde ilk kez kendiliğimden gebe kaldım. Aman Allahim mucizeydi bu, onca tedavilere rağmen olmayan kendiliğinden olmuştu.. fakat kalp atışı duyulamadi kuretaj oldum ve zaten mol gebelikmis yaşamazmis cigerimin köşesi

Mol gebelikten sonra doktor bir sene gebelik kesinlikle yasak canina mal olabilir demişti..
Ben artik yilmistim yeterince zorladim artik yeter canimdan olacağım bebek dosyasi benim icin kapanmıştır dedim eşime de dedim ki ben artik ugrasamiyorum takatim kalmadi istersen bosanabiliriz asla gönül koymam ben seninle senin icin evlendim dedi..
O ara dedim ki bari bir kedimiz olsun işten eve geldigimizde bir nefes olur.. iste bi iki ay sonra kedimiz ailemize katıldı hayatimda ilk kez annelik duygularım kabardı yok anne olma istegini bastiramiyorum derken o ay hamile kaldim ve suan kollarimda 5aylik guzel bir oglan bebesi mevcut..
Hikayeyi umut olsun diye anlattım çünkü ben burada bu hikayeleri okurken hem umut oluyordu hem de ne yalan soyliyim yok ya bana boyle olmaz diyordum ki oldu çok şükür
Elaleme gelince.., ben hep kuyrugumu dik tuttum ne kadar duygusal davranirsam disaro karşı o kadar ahlayip vahlayacaklar bu da canimi sıkacakti.. be daha cok sorularla basa çıkacaktim. İstemiyormuş gibi göründüm umursamaz gibi göründüm halbuki içimde firtinalar kopuyordu ama en azindan millet ne sormaya cesaret edebiliyordu ne de acima dolu sözlerini duyuyordum