• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konu kapanmıştır benm için!!!!

rica ederim arkadaşım inanın sizi suçlamak için söylemedim,
dışardan bakınca gördüklerim buydu...
hani böyle bir problemde bahanesi ne olursa olsun kv.ye kırılır insan,
ancak siz ona inanmaya hazırsınız
daha yolun başındasınız, böyle oyunlara gelmeyin
kv düşmanı da değilim yanlış anlaşılmasın ama burda dengeyi korumak onun elinde,
istedi naapiim diye eltiyi suçlamış, bir nevi olayların sonunu da kendisi hazırlamış
ben zatn eşimede kızdım büyüttün diye ama bilsin sen sesini çıkarmıyosun diye bu tarz davranamaz dedi.annemde biraz dikkat etsin dedi

yanlış 1: eltinizin çantayı kv nizden istemesi.. inanılmaz bi yüzsüzlük bence

yanlış 2: kv nizin çantayı vermesi..bence uzak bir akraba felan olsa da hediyesini hediye etse neyse ama bir gelinin aldığı diğerine verilmez..

yanlış 3: sizin olayı bildiğinizi bu kadar alenen göstermeniz ve geri istemeniz

yanlış 4: eltinizin mesajına muhattam olmam diye cevap mermeniz de hoş olmamış..yıllarca yüzyüza bakacaksınız şimdiden ilk sorunda kartlar bu kadar açık oynanırsa huzurunuz kalmaz ben size söyleyeyim..

bi arkadaşın dediği gibi kv nize yeni bi çanta alıp anne bunu kimseye vermeden senin takmanı istiyorum deseydin olay büyümeden herkes mesajı almış olurdu.. baktın hala veriyo bi daha hediye almazdın

eltiniz de suç bulamadım sizin yerinizde olsam sadece kv me kırılırım, öbürkü içinde yok ki böylesin anlıyor der geçerdim...
kv iyi niyetli torunu içine katınca dayanamamış vermiştir.ayrıca bez koymak için hedi çanta istenirmi ilk defa duyuyorum

çalışmıyor ama eşinin durumu çok ama çok iyi rahatlıkla alır aksine kv ler kendi hallerinde orta gelirli ilçede oturuyo şık bir çantası olsun istedim

anladım
olaya dahil olmamışsın eltinde bedavayı seviyo galiba
eşin köpürmüş inadından istemiş
çıkarcı gibi eltin konuyu daha açınca iyice anlaşılır oldu
o zaman inadıma bende isterdim eşin gibi valla :)

yanlış 1: eltinizin çantayı kv nizden istemesi.. inanılmaz bi yüzsüzlük bence

yanlış 2: kv nizin çantayı vermesi..bence uzak bir akraba felan olsa da hediyesini hediye etse neyse ama bir gelinin aldığı diğerine verilmez..

yanlış 3: sizin olayı bildiğinizi bu kadar alenen göstermeniz ve geri istemeniz

yanlış 4: eltinizin mesajına muhattam olmam diye cevap mermeniz de hoş olmamış..yıllarca yüzyüza bakacaksınız şimdiden ilk sorunda kartlar bu kadar açık oynanırsa huzurunuz kalmaz ben size söyleyeyim..

bi arkadaşın dediği gibi kv nize yeni bi çanta alıp anne bunu kimseye vermeden senin takmanı istiyorum deseydin olay büyümeden herkes mesajı almış olurdu.. baktın hala veriyo bi daha hediye almazdın
eve msg konusunda haklısın eşim gaza getirdi ama bu olay ilk değil biz 7 yıllık ilişkinin ardından evledk eşimle ama son bir yıldır iyi tanıma fırsatım oldu eltiyi hiççç iyi niyetli değil emin olun

anladım
olaya dahil olmamışsın eltinde bedavayı seviyo galiba
eşin köpürmüş inadından istemiş
çıkarcı gibi eltin konuyu daha açınca iyice anlaşılır oldu
o zaman inadıma bende isterdim eşin gibi valla :)
aynen arkadaşım ilkinde istedi tamam çocuğun bezini koyud.eve giderken niye götürüyosun anne işimi gördü saol diyip geri ver ozaman iyi niyetli olduğunu anlarım.ama yaşadğı şehire götürüp takıp fotsunu koyarsa iyi niyet yoktur bunda

merhaba hanımlarr...5 aylık evliyim ama sağolsun eltim ilk bayramda huzurumu kaçırmayı başardı.kv ile ayrı şehirlrde oturuyoruz kb de ayrı şehirde.geçen sene ailemle birliktr kv lere gittik ziyarete (nişan sonrası iadeyi ziyaret).bende elim boş gitmeyim dedim güzel bir çanta ve eşarp aldım hediye (ilk hediyem).hediyeyi açarken eltimde yanındaydı çok güzel çanta çok şık fln dedi.iki düğün oldu bizim mecburen,bizim burdaki düğünde baktım çantayı takmamış ki çok şık düğün için tam.diğer düğünde de yoktu bende şüphelendim kesin dedm verdi çantayı diğer geline ama eşime bişey demedm.ramazan bayramında 15 gün önce foto paylaşılan bi sitede fotosunu koymuş hemde benm hediye aldığım çantayı takıp (ben takip listesindeyim yani paylaştığı fotoları gördüğümü biliyo) çokk sinir oldum ama nedense şaşırmadm hiç.neyse eşime söyledm oda deli oldu tabi annesini aramış kızmış sen niye veriyosun kızın hediye aldığı şeyi yaptığın ayıp değilmi fln demiş.oda napıyım o istedi çoğucun bezini kremini koycak çanta yok alabilrmiyim bunu diye.kv çok iyi niyetli bi insandır torunu öne sürünce oda vermiş.neyse arattırmş eşim annesine bayramda çantayı getir diye.bayramda bizden 2 gün önce geldiler sırf ben görmedn çantayı vermek için (benm bildiğimi bilmiyo) bayramın son günü biz yokken yine kv den çantayı istemiş eşimden bunun huyunu bildiği,çn çantayı saklamış annesi sorunca çanta nerde diye tekrar istediği ortaya çıktı tabi eşim bu sefer annesine baya kızdı sen hala nasıl verirsin diğer geline ayıp olmasın diye veriyosun çantayı benm eşime ayıp değil mi kız sana hediye almış fln diye.eltim ev hanımı çalışmıyor ben çalışıyorum tekrar alırım nede olsa mantık bu.biz cuma döncektik normalde eşim hazırlan yarın sabah yola çıkıyoruz dedi o gün eltim eve hiç gelmedi annesinde kaldı bizim çantayı öğrendiğimizi anladı.biz sabahtan çıktık yola döndük evimize ben çk üzüldüm ilk bayramımızı burnumuzdan getirdi.bide msg atmış canım gitmişsiniz çanta konusunua açıklık getiriyim demiş ve bi ton şey yazmış ki hepside yalan biz bal gibi biliyoruz olayı.küsmeyelim fln yazmış bnde küs değilim ama bundan sonra senle fazla muhattap olmam yazdım bidahada bişey yazmadm.oda yazmadı o zamandan beri konuşmuyoruz.siz haksızmıyım kızmakta arkamdan iş çeviriyo

Kayınvalidenizin hediyenizi başkasına vermiş oluşunu bu hareketinin altında yatan sebebi düşünerek mazur görebiliyorsunuz ama eltinizin o çantayı istemesini belki de çok beğendi heves etti diye yorumlayamıyorsunuz. Bir olay olsa da şu eltinin biletini kessem havası sezdim ben anlattıklarınızda. Sanki daha önceden ona karşı bilenmiş gibisiniz :KK64:Çünkü burada asıl sorun, sizin hediye ettiğiniz kişinin bu hediyeyi bir başkasına vermesi. Eltiniz ondan isteyebilir ama kayınvalidenizin uygun bir dille veremem demesi gerekirdi ya da temelli değil de sadece düğünlerde kullanmak için verebilirdi ki belki de öyleydi. Kayınvalideniz çantayı beğenmemiş ya da gereksiz görmüş olabilir mi?

Kadına bak be ne yüzsüz birşeymiş o öyle senin kayınvalidene aldığın çantayla hava atıyor sağa sola:KK11:

ne entrikacılar var duygu sömürüsüyle almış sahiplenmiş tepki vermesydiniz geri vermeye niyeti yokmuş belli
aynen öyle yoksa ben onada hediye aldım ya çanta değil ama bşka hediye aldım

çanta peşinde koşma değil ki olay.çanta sadece bi simge orda..olay ihtiyacı olmamasına rağmen benm aldığım ilk hediyeyi kv den alması.hiç hoş bi davranış değil bencede bn asla tenezzül etmem
Ne biliyim belki de boy boy kızkardeşim olduğundan bana normal geldi. Ablam anneme mont alır, annem genç işi bulur, ben beğenirim bana verir ya da ben anneme ipek şal alırım bir bakarım ablama vermiş hiç kullanmadan. Kayınvalidenizin de kendi kendine verebileceğini düşünüyorum ben. Çok beğenseydi bir kere olsun takmaz mıydı zaten? Ya da hediye vermek yerine ödünç verirdi. Siz eminim ki çok özenerek seçmişsinizdir ama ortayaşlı insanların zevki daha farklı oluyor. Hiç kullanılamayacağına gerçekten beğendn biri severek kullansın diye düşünmüş olabilir.

merhaba hanımlarr...5 aylık evliyim ama sağolsun eltim ilk bayramda huzurumu kaçırmayı başardı.kv ile ayrı şehirlrde oturuyoruz kb de ayrı şehirde.geçen sene ailemle birliktr kv lere gittik ziyarete (nişan sonrası iadeyi ziyaret).bende elim boş gitmeyim dedim güzel bir çanta ve eşarp aldım hediye (ilk hediyem).hediyeyi açarken eltimde yanındaydı çok güzel çanta çok şık fln dedi.iki düğün oldu bizim mecburen,bizim burdaki düğünde baktım çantayı takmamış ki çok şık düğün için tam.diğer düğünde de yoktu bende şüphelendim kesin dedm verdi çantayı diğer geline ama eşime bişey demedm.ramazan bayramında 15 gün önce foto paylaşılan bi sitede fotosunu koymuş hemde benm hediye aldığım çantayı takıp (ben takip listesindeyim yani paylaştığı fotoları gördüğümü biliyo) çokk sinir oldum ama nedense şaşırmadm hiç.neyse eşime söyledm oda deli oldu tabi annesini aramış kızmış sen niye veriyosun kızın hediye aldığı şeyi yaptığın ayıp değilmi fln demiş.oda napıyım o istedi çoğucun bezini kremini koycak çanta yok alabilrmiyim bunu diye.kv çok iyi niyetli bi insandır torunu öne sürünce oda vermiş.neyse arattırmş eşim annesine bayramda çantayı getir diye.bayramda bizden 2 gün önce geldiler sırf ben görmedn çantayı vermek için (benm bildiğimi bilmiyo) bayramın son günü biz yokken yine kv den çantayı istemiş eşimden bunun huyunu bildiği,çn çantayı saklamış annesi sorunca çanta nerde diye tekrar istediği ortaya çıktı tabi eşim bu sefer annesine baya kızdı sen hala nasıl verirsin diğer geline ayıp olmasın diye veriyosun çantayı benm eşime ayıp değil mi kız sana hediye almış fln diye.eltim ev hanımı çalışmıyor ben çalışıyorum tekrar alırım nede olsa mantık bu.biz cuma döncektik normalde eşim hazırlan yarın sabah yola çıkıyoruz dedi o gün eltim eve hiç gelmedi annesinde kaldı bizim çantayı öğrendiğimizi anladı.biz sabahtan çıktık yola döndük evimize ben çk üzüldüm ilk bayramımızı burnumuzdan getirdi.bide msg atmış canım gitmişsiniz çanta konusunua açıklık getiriyim demiş ve bi ton şey yazmış ki hepside yalan biz bal gibi biliyoruz olayı.küsmeyelim fln yazmış bnde küs değilim ama bundan sonra senle fazla muhattap olmam yazdım bidahada bişey yazmadm.oda yazmadı o zamandan beri konuşmuyoruz.siz haksızmıyım kızmakta arkamdan iş çeviriyo
altı üstü bir çanta ya mevzu ettiğine değmez
yazık kvnide arada bırakıyorsun eşinden bi dünya laf duyuruyorsun ne gerek var
verdiyse sebebinide sölemiş niye uzatıyorsun ki bence yanlış yapmışsın

Fazla büyütmüşsünüz. Ben olsam maddi durumum iyiyse alabilecek durumdaysam bir çanta daha hediye ederdim kayınvalideme. Anne bunu kimseye verme lütfen diye de eklerdim.
Eltiniz çalışmıyormuş, gözü kalmıştır. Ya da keşke ona da hediye etseydiniz bir çanta. Bu kadar büyütmeyi anlamsız buldum. Çanta peşinde koşmak saklamak falan çok abartılı.
gözü nasıl kalsın eşi mimar durumu çokk iyi biz eşimle ikimzde memuruz öyle sürekli hediye nasıl alıyım.

Dunya malına bu kadar insan kırgınlığı eklememek lazım. Birincisi hediyeyi hediye etmek sünnetir. Ikincisi esinizi olaya katmanız cok sacma ben boyle ufak konularda erkekleri dahil edenleri anlamıyorum kusura bakmayın. Üçüncüsü kv biz gayet iyi niyetli kadın bende yok ihtiyacım var dediyse vermekle cok iyi etmis ki muhtemelen sizin bu kadar olay çıkaracağınızı düşünmemiştir. Dördüncüsü elin beğenmiş gozu kalmis ve size söylemeye çekinmiş olamaz mı asıl sizin hem
Kv ye hemde eltinize hediye almanız gerekliydi kieltinizin çalışmadığını da söylüyorsunuz belli ki kadın beğenmiş almis. Sizin tepkileriniz anormal ve abartılı. Ben sizin yerinizde olsam ki daha onc benzer şeylerle karşılaştım. Giderdim bi canta da ektikte alırdım Bayram hediyesi yapardım. Keske uc kurulsun dunya malı icin bu kadar kırıcı yıkıcı olmasak

bir çanta için eşinizi bile sokmuşsunuz araya.yazık.... ayy çok begendiyse ben ona da alırım aynısından deseydiniz meydan yiğit görseydi

gözü nasıl kalsın eşi mimar durumu çokk iyi biz eşimle ikimzde memuruz öyle sürekli hediye nasıl alıyım.

KV niz neden çantta yok diyor.KV niz de bir sorun var o zaman.sınır koyamıyor

Ne biliyim belki de boy boy kızkardeşim olduğundan bana normal geldi. Ablam anneme mont alır, annem genç işi bulur, ben beğenirim bana verir ya da ben anneme ipek şal alırım bir bakarım ablama vermiş hiç kullanmadan. Kayınvalidenizin de kendi kendine verebileceğini düşünüyorum ben. Çok beğenseydi bir kere olsun takmaz mıydı zaten? Ya da hediye vermek yerine ödünç verirdi. Siz eminim ki çok özenerek seçmişsinizdir ama ortayaşlı insanların zevki daha farklı oluyor. Hiç kullanılamayacağına gerçekten beğendn biri severek kullansın diye düşünmüş olabilir.
sizin söyledikleriniz normal zatn bende annemle paylaşırım kıyafet ama yeni gelinin aldığı hediye diğer geline verilmez ayıptır bence.tam tersi çanta tam anne çantasıydı eltim benden bir yaş büyük onun tarzı değil bence

bence fazla uzamış
madem eltin kv vermiş
bir çanta alır kv verir
bidahada kv hediye mediye almazdım

Ne cantaymis.eltinizin yaptigi yuzsuzlukte sizinde hediye ettiginiz seyin bu kadar pesine dusmeniz dogru degil.alin bi tane daha cok rahatsizsaniz eltinizin onunde hediye edin olsun bitsin.

Arkadaşlar yapmayın yaa ''sen çalışıyorsun'' fln..
Eltinin neyi eksik o da çalışsın o zaman..
''Özenmiş'' deyip anlayış göstermek bana saçma geldi..
Özensin özenmesinede kocasından istesin o zaman yada girsin işe o da çalışsın kazansın alsın..
Anamız babamız yıllardır bizi okuttu elimiz ekmek tutsun diye gidip bir başkasının üstünü başını sırf özendi diye donatalım diye değil ki...

Ayrıca hediye, hediye edilmez...
Çocuğun bezini koyacak çanta yokmuş bak bakk..
Kocası ne güne duruyorda çocuğun ihtiyacı için bir çanta alamıyor..

Birde konu sahibi tam düğünlük çok şık bir çanta demiş..
Yani afedersiniz ama şık bir çantadan bez çantası olur mu..
Bence eltide art niyet vardı çantayı isterken..
Sen okadar hediye ettin sözde göze girecen fln ama al bak ben senin çantayı çocuğumun beziyle doldurdum der gibi aşağlamak istemiş bence... hiç masum gelmedi..

eve msg konusunda haklısın eşim gaza getirdi ama bu olay ilk değil biz 7 yıllık ilişkinin ardından evledk eşimle ama son bir yıldır iyi tanıma fırsatım oldu eltiyi hiççç iyi niyetli değil emin olun
o zaman görmedim duymadım bilmiyorum u oynayın...sonra suç sizde de kalır yoksa.. sen de bana bunları demiştin yazmıştın vs vs gibisinden üzte çıkmaya çalışabilir..madem tavır koyacaksınız bunu söylemeden yaparsanız sonuç daha iyi olacaktır..

Back
X