• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konu kapanmıştır benm için!!!!

Çok şükür sizin eltiniz değilim hoş istemem gerçide, ne kadar ayıp etmişsiniz eltinize karşı belki maddi durumu iyi değil çocuk çoluk derken kendine bir şey alamayabilir, ne bileyim ben olsam hiç konu yapmam taktığında görsem bile farketmemiş gibi yaparım ancak ektim bir şey söylerse çok yakışmış yenge derdim.. Eltiniz mahcup olmuş mesaj bile atmış neden insanlara bu mahcubiyeti yaşatıyorsunuz bir çanta yüzünden..

Ya bu arada ciddi ciddi kafamı bişey takıldı.
Düğünde takması beklenen çantayı,(abiye olduğunu düşünmüştüm)

Bebeğin bezlerini koyması amaçlı nasıl vermiş...
Eltide bayramda, tutmuş çantayla foto çektirmiş..
Ben abiye çantama
Telefon, kimlik, ruj ve kartlar dörtlüsünü sığdıramıyorum.

Elti hem uyanık, hem de yetenekliymiş.
Hem düğünde, hem bayramda, hem de bebek ıvırzıvırı koyacak kadar kullanışlı ve foto çektirip sosyal medyaya salacak kadar güzel çanta.
Bir nevi bulunmaz hint çantası...
ben olsam ben de vermem...

Benim de aklıma o takıldı
Bizim bebek çantasını düğüne takamazsın
Düğüne taktığına bebek bezi sığmaz
Çantanın fotosunu isterik
Biz de alıcaaz

bir çanta uğruna yarab ne yuvalar yıkılıyor
bir çanta için fırtına çıkmış vs. vs.
ya tamam başkasından gelen hediyenin bir başkasına verilmesine karşıyım sonuçta o kişi seni düşünmüş almış ama kullanmayacağı bir eşya yada sevmediği bir eşya olabiliyor
onu da birbirinde asla görmeyecek birilerine hediye verilebilir bence bu kadar tantanaya gerek yok yani ha eltinizi görüyorsunuz yine gerek yok
artık ailesinden biri olduğunuz eltinizi sürekli küçük düşürmek bu kadar yüz göz olmak neden
eşinizinde sizinde tavrınız çok yanlış bence

Şaşkınlık içinde okudum. Çok abartmışsınız :KK57::KK57:

Konu sahibine çok yüklenilmiş bence hatası var ama kendi nefsimiz adına konuşursak çoğumuz bu durumu kabullenmeyiz. Bi de konu sahibi söylemiş durumu iyi alabilir eşi mimar diye. Kimse bir başkası için çalışmıyor hediye aldı diye bi daha alacak değil eltisi yüzsüzlük yapmasın. Eltisine hediye almış zaten. Ki bariz yüzsüzlük yapmış tamam bi kere almış sonra döne döne niye istiyor? kv kendi gönlüyle verse tamam ama zorla almış resmen. Görgü meselesi. Konu sahibi keşke mesaja hiç cevap vermeseydin. Gördüğün zamanda oralı olmasaydın anlardı zaten.

merhaba hanımlarr...5 aylık evliyim ama sağolsun eltim ilk bayramda huzurumu kaçırmayı başardı.kv ile ayrı şehirlrde oturuyoruz kb de ayrı şehirde.geçen sene ailemle birliktr kv lere gittik ziyarete (nişan sonrası iadeyi ziyaret).bende elim boş gitmeyim dedim güzel bir çanta ve eşarp aldım hediye (ilk hediyem).hediyeyi açarken eltimde yanındaydı çok güzel çanta çok şık fln dedi.iki düğün oldu bizim mecburen,bizim burdaki düğünde baktım çantayı takmamış ki çok şık düğün için tam.diğer düğünde de yoktu bende şüphelendim kesin dedm verdi çantayı diğer geline ama eşime bişey demedm.ramazan bayramında 15 gün önce foto paylaşılan bi sitede fotosunu koymuş hemde benm hediye aldığım çantayı takıp (ben takip listesindeyim yani paylaştığı fotoları gördüğümü biliyo) çokk sinir oldum ama nedense şaşırmadm hiç.neyse eşime söyledm oda deli oldu tabi annesini aramış kızmış sen niye veriyosun kızın hediye aldığı şeyi yaptığın ayıp değilmi fln demiş.oda napıyım o istedi çoğucun bezini kremini koycak çanta yok alabilrmiyim bunu diye.kv çok iyi niyetli bi insandır torunu öne sürünce oda vermiş.neyse arattırmş eşim annesine bayramda çantayı getir diye.bayramda bizden 2 gün önce geldiler sırf ben görmedn çantayı vermek için (benm bildiğimi bilmiyo) bayramın son günü biz yokken yine kv den çantayı istemiş eşimden bunun huyunu bildiği,çn çantayı saklamış annesi sorunca çanta nerde diye tekrar istediği ortaya çıktı tabi eşim bu sefer annesine baya kızdı sen hala nasıl verirsin diğer geline ayıp olmasın diye veriyosun çantayı benm eşime ayıp değil mi kız sana hediye almış fln diye.eltim ev hanımı çalışmıyor ben çalışıyorum tekrar alırım nede olsa mantık bu.biz cuma döncektik normalde eşim hazırlan yarın sabah yola çıkıyoruz dedi o gün eltim eve hiç gelmedi annesinde kaldı bizim çantayı öğrendiğimizi anladı.biz sabahtan çıktık yola döndük evimize ben çk üzüldüm ilk bayramımızı burnumuzdan getirdi.bide msg atmış canım gitmişsiniz çanta konusunua açıklık getiriyim demiş ve bi ton şey yazmış ki hepside yalan biz bal gibi biliyoruz olayı.küsmeyelim fln yazmış bnde küs değilim ama bundan sonra senle fazla muhattap olmam yazdım bidahada bişey yazmadm.oda yazmadı o zamandan beri konuşmuyoruz.siz haksızmıyım kızmakta arkamdan iş çeviriyo

Cok abartilmis olaylar. Bu kucuk bir mesele yuzunden kendi huzurunuzu kaciriyorsunuz bence. Ben olsam rahatsiz oldugumu soylerim kayinvalideme, ve bir daha da hediye alirsam eltimin kullanamayacagi bir sey alirdim.
Aramida mesafeli tutar canim merhaba nasilsin, der gecerdim. Bosuna aile problemi cikmis ortaya. Demek ki ozenmis, sizden sakli istemis hep cantayi.

Amaan bi çanta meselesi ne kadar büyümüş yaa..kayınvalideye verdi diye kızmalar, tekrar vermesin diye saklamalar,bukadarcık mesele için bayramın zehir olması falan..tamam hediyedir özen gösterilmesi istenir ama başkasına verdi diye de bu kadar mesele yapılmazki..en fazla söylersiniz kvye kırıldım diye..sonrasında uzatmaya gerek varmı..
Anlamadığım bişey var, elti çantayı iki kez isteyecek kadar yüzsüzmü yoksa maddi durumu çok mu kötü..
Merak ettiğim tek şey ise,herkesin peşine düştüğü bu çanta nasıl bişey olaki..

Olay şöyle olmuş olamaz mı? Eltiniz kayınvalidenizden istemiştir; o da çantayı vermiştir. Sonra eşiniz müdahil olmuş, kayınvalide çantayı geri istemiş. (Ki bence bu gerçekten çok üzücü bir şey, kayınvalideniz çok, çok mahcup olmuştur. Keşke onu bu durumda bırakmasaydınız.)

Eltiniz çantayı geri istedi diye kayınvalidenize bozulmuş ve bunu başbaşayken belirtmiştir. Kayınvalideniz de "Nasılsa çocuklar gördü çantanın geldiğini" diye düşünüp gönlü kalmasın, dargınlık olmasın diye "Kızım senden kıymetli mi, al götür ne olacak" demiştir. Mesela benim annem olsa kesin böyle yapar. Nereden bilecek eşinizin tekrar soracağını?

Demem o ki, eltinizin size attığı mesaj tam anlamıyla yalandan ibaret olmayabilir.

Not: Ben de olayı çok büyüttüğünüzü düşünüyorum.

Bende eltimin kaynanadan aldığı çantayı geri isteyemezdi,

bence bu olmamış demek ki kadının alım gücü yok

baya onu aşağlamışsınız

hayatta kimin ne olacağı belli değil ,

şu an onun parası yok ama ileride olmayacağı anlama gelmez ben kaynanaya sinirlenirdim bu kesin tekrar kaynanaya hediye aldığımda tembihlerdim kimsye verme diye birde dinde hediye edileni hediye edecekmişsin bu .çok sevapmış diye duydum , ama

ben bu uygulamayı sevenlerden değilim, açıkça

Cok ayip ya bi canta icin esinizin annesine bagirip kizmasi.benm esim annesine boyle davrancak ilk benim gozumden duser asla izin vermem.
Nasil izin verdiniz.
Bide uzattikca uzatmissiniz.
Hanim koylu gordumde esiniz kadarini gormedim.

Bir canta icin bu kadar olaya deger mi? Valla ben de anneme aldigim bicok seyi yengemde gordum sonradan, sormadim bile anneme yengem mi istedi sen mi verdin diye. Aile icinde olur boyle seyler. Belki eltiniz cok begenince kayinvalideniz one vermistir sonra da soyleyememistir. Aksi olsa ne olur ki? Eltinizle kayinvalideniz arasinda boyle bir samimiyet var belli ki, birakin kendi aralarinda cozsunler, siz hediyenizi vermissiniz sonrasinda kayinvalide ister kullanir ister gelinine verir, bunun mesele edilecek bir tarafini goremedim ben.

aynen arkadaşım ilkinde istedi tamam çocuğun bezini koyud.eve giderken niye götürüyosun anne işimi gördü saol diyip geri ver ozaman iyi niyetli olduğunu anlarım.ama yaşadğı şehire götürüp takıp fotsunu koyarsa iyi niyet yoktur bunda
Ya kotu niyet neolabilir bunda cidden merak ettim.cantayi hangi kotu niyetle alabilirki.
Tam tersi bence eltiniz kotu bi sey gorememis almis istemis.
Ben almis cantayi kullanmis ona hak vermiyorum yapmamaliydi.
Ama sizin yaptiginiza soylicek sey bulamiyorum.
Maddiyata bukadar deger veriyomusunuz gercekten.kalp kirmak aile arasinda sogukluk cikarmak dahami iyi oldu simdi

bi çanta için değer miydi bayram günü kayınvalide gönlünü kırmaya??? o kadar kıymetliyse almasaydınız hiç? siz hediye verdiniz diye bir ömür nasıl kullanacağını size mi soracaktı? ister atar, ister satar... çok garip geldi bana :(
bence çirkin olan sizin davranışınız::(

Yanls anlamayn yazdiklarimi hatta anlayadabilirsinz
1.eltinizin sizi kiskandiqini dusunuyosunuz ama kv ona cantayi werdiqi icin asil siz kskanmissinz
2.bu kisilik meselesi ben sahsen altin olsa dokunmam o cantaya ama eltinz alms almista sizin hediye ettiqinz biseyhgn bu kadar ustne dusmenz gercekten
g ö r g û s ü z l ü k. !
3.esinizin bu kadar basit biseyde ana karakter olmasida cok komik alip canta saklama falan cocukca hareketler:):)
4.size msj atms sizde cok simarikca davranp muhattap olmayalm falan gercekten cok ayip etmssnz
5.iyiki sizin gbi bi eltim yok
6.bi cantayi bu kadar kafayi takarsanz oo yandinz siz nyse esinizle size basarilar dilerim

merhaba hanımlarr...5 aylık evliyim ama sağolsun eltim ilk bayramda huzurumu kaçırmayı başardı.kv ile ayrı şehirlrde oturuyoruz kb de ayrı şehirde.geçen sene ailemle birliktr kv lere gittik ziyarete (nişan sonrası iadeyi ziyaret).bende elim boş gitmeyim dedim güzel bir çanta ve eşarp aldım hediye (ilk hediyem).hediyeyi açarken eltimde yanındaydı çok güzel çanta çok şık fln dedi.iki düğün oldu bizim mecburen,bizim burdaki düğünde baktım çantayı takmamış ki çok şık düğün için tam.diğer düğünde de yoktu bende şüphelendim kesin dedm verdi çantayı diğer geline ama eşime bişey demedm.ramazan bayramında 15 gün önce foto paylaşılan bi sitede fotosunu koymuş hemde benm hediye aldığım çantayı takıp (ben takip listesindeyim yani paylaştığı fotoları gördüğümü biliyo) çokk sinir oldum ama nedense şaşırmadm hiç.neyse eşime söyledm oda deli oldu tabi annesini aramış kızmış sen niye veriyosun kızın hediye aldığı şeyi yaptığın ayıp değilmi fln demiş.oda napıyım o istedi çoğucun bezini kremini koycak çanta yok alabilrmiyim bunu diye.kv çok iyi niyetli bi insandır torunu öne sürünce oda vermiş.neyse arattırmş eşim annesine bayramda çantayı getir diye.bayramda bizden 2 gün önce geldiler sırf ben görmedn çantayı vermek için (benm bildiğimi bilmiyo) bayramın son günü biz yokken yine kv den çantayı istemiş eşimden bunun huyunu bildiği,çn çantayı saklamış annesi sorunca çanta nerde diye tekrar istediği ortaya çıktı tabi eşim bu sefer annesine baya kızdı sen hala nasıl verirsin diğer geline ayıp olmasın diye veriyosun çantayı benm eşime ayıp değil mi kız sana hediye almış fln diye.eltim ev hanımı çalışmıyor ben çalışıyorum tekrar alırım nede olsa mantık bu.biz cuma döncektik normalde eşim hazırlan yarın sabah yola çıkıyoruz dedi o gün eltim eve hiç gelmedi annesinde kaldı bizim çantayı öğrendiğimizi anladı.biz sabahtan çıktık yola döndük evimize ben çk üzüldüm ilk bayramımızı burnumuzdan getirdi.bide msg atmış canım gitmişsiniz çanta konusunua açıklık getiriyim demiş ve bi ton şey yazmış ki hepside yalan biz bal gibi biliyoruz olayı.küsmeyelim fln yazmış bnde küs değilim ama bundan sonra senle fazla muhattap olmam yazdım bidahada bişey yazmadm.oda yazmadı o zamandan beri konuşmuyoruz.siz haksızmıyım kızmakta arkamdan iş çeviriyo
Hediyeyi hediye etmek sevaptır siz bukadar neye takıldınız anlayamadım . Şaka gibi geldi bana açıkcası .

Yani tamam hadi eline vermesi hoş değil
Ama bu abarti nedir allah askina
Kusura bakmayin ama bu simariklik
Esinizde ilginç küçük bir meselede bile insanları kirabildigine gore
Şahsen Esim beni dinlesin belli yere kadar isterim
Lakin ola ki Esim boyle bisey yapsaydi hakikaten hoşuma gitmezdi
Çok basitlik

resmen eltinizi ezmek icin yapmissiniz, kadincagiz gene iyiymis mesaj atmis iyi niyetle ben olsam atmazdim niyetinizi okuyamamis aile icinde kotuluk olmasin demis.kendinize yapmissiniz gecmis olsun

Back
X