• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konu kapanmıştır benm için!!!!

Fazla büyütmüşsünüz. Ben olsam maddi durumum iyiyse alabilecek durumdaysam bir çanta daha hediye ederdim kayınvalideme. Anne bunu kimseye verme lütfen diye de eklerdim.
Eltiniz çalışmıyormuş, gözü kalmıştır. Ya da keşke ona da hediye etseydiniz bir çanta. Bu kadar büyütmeyi anlamsız buldum. Çanta peşinde koşmak saklamak falan çok abartılı.
Haa canim calismiyor ya nerden bulacak parayi degil mi !! Gözü kalmistir tabi CALISMADIGINDAN!! Mantiga bak ya..calismayanlar alamiyor tabi canta ayakkabi yaziikk di mi!! Sinir oluyorum sizin gibilere..

KKda bu kadar anlayışlı sevgi pıtırcığı insanı görmek gözlerimi yaşartıyor. Şahsen konuyu okuduğumda ben de olayın çok büyüdüğünü ve bu kadar büyütmeye değmeyeceğini düşündüm. Ama asla da ne var ya benim hediye ettiğim bir şeyi başkasına verebilir bundan da hiç gocunmam diyemem.
Hani 40 yıllık komşum, ya da arkadaşım, ya da bir akrabam bunu yapar, ben o insanın ciğerini bilirim, iyi niyetlidir tamam. Ama daha yeni yeni ilişkiler kurmaya çalıştığım, özendiğim, seveceği şeyler almak, seveceği şeyler yapmak istediğim bir insansa ben de ona düşünüp bir şey aldıysam o hediyeyi başkasına vermesine çok içerlerim. Bu kadar büyümesi gereksiz ama kırılınmayacak bir şey de değil.
Buna kırılmayacak insanlar gerçekten kırılmıyorlarsa ne mutlu onlara. Bu hayatta en mutlu, en relax, en az dert sahibi olacak insanlar belki de onlar. Keşke ben de öyle olsam. Ama bir kısım insan var ki buraya yazdığıyla gerçekte kendi başına gelse vereceği tepkiler taban tabana zıt.

Son düzenleme:
Haa canim calismiyor ya nerden bulacak parayi degil mi !! Gözü kalmistir tabi CALISMADIGINDAN!! Mantiga bak ya..calismayanlar alamiyor tabi canta ayakkabi yaziikk di mi!! Sinir oluyorum sizin gibilere..
??? Neden bu sinir? Benim gibiler nasıl oluyormuş?

Hediye ettiğim şeyi kv eltime verse versin ne olacak aman diyemem valla, alinirim bi daha da hediye alasim gelmez. Elti de bi garip, kirk yıl cantasiz kalsam tutup da istemem ver diye.

At gözlüklerini koy kenara (eger basarabilirsen ) sonra konusuruz tabi ki canim (!)
Canın? Tek mesajımı okuyarak ne sonuç çıkardınız bilmiyorum. Zaten anladığım kadarıyla kendinizi ifade etmekten de acizsiniz. O yüzden çıkarımlarınızı kendinize saklayabilirsiniz. Benim mesajlarımı alıntılamazsanız sevinirim, zira bu seviyede bir muhabbete girmeye niyetim yok.

Abartmıssınız .
Hadi sizi anliyorumda esinzin cantayi saklamasini anlayamiyrum tuhaf geldi bana yani acikcasi .
Bir cantadan neler cikmis ! Ben boyle ufak seyleri dert etmem ha kaynanam ha eltim hepimiz bir aileyiz sonucta, eltinizin degil sizin ve esinizin yaptigi ayip fikrimce yemedi ya kiz cantanizi:KK51:

daha birkaç aylık evliyken böyle küçük şeyleri büyütüp aile içinde sorun yaratacak kadar fesat kalpli biriyseniz etrafınızda kimse kalmaz haberiniz olsun, ama evliliğiniz de mutlu olursunuz çünkü kocanızın da sizden aşağı kalır yanı yok. çok uyumlu gördüm sizi.

olay şöylede olabilir
kvden çantayı beğenmemiş ve aman bu genç işi sen beğendiysen tak kızım demiş olabilir eltine
bunu kvden tabiki senin yüzüne diyemez,olayı çarpıtmıştır
hatta kesin böyle olmuştur

bu arada kusura bakma ama eşinle ikiniz kafanıza çantayı iyi yememişsiniz asıl ben ona şaştım...

Amaaan ne kadar uzatmissiniz. E tamm kv kizdiginizi, kirildiginizi soylemissiniz, haklida olabilirsiniz ama devaminda gelisen olaylar ck gereksiz. Esinizde isguzarlik yapmis sanki biraz. Hepi topu bi canta ya. Eltiniz iyi niyetli bir insan degil dye, koca koca insanlarin cocuklasmasina ne gerek var.

Esinizin cantayi saklamasina hayret ettim.sizde esinizi iyi fiseklemissiniz.alaydiniz ya eltinizede bir tane.alt ustu canta.kac lira olabilir ki?

Herkes hediye ettiği bir şeyin başkasına verilmesine alınır ben de alınırım ama asla eşimin annesini aramasına o çantayı geri istetmesine çantayı saklamasına izin vermezdim. Bir de ben mi yanılıyorum bilmiyorum ama konunun başında eltinin durumu olduğundan hiç bahsedilmedi çok tepki gelince yazıldı çoğu kişi de o yorumları görmedi ilk mesaja cevap verdi.

ben olsam bende baştan bozulurdum aldığım hediyenin başkasında olmasına

ama siz ve eşinizdede maşallahh entrika kaynıyor ne gerek var bu kadar uzatıp bu hale getirmeye

Bir çanta yüzünden artık ömür boyu küs kalırsınız kaynananın cahilliğinden bazı yaşlılırda neler olabileceğini kestiremiyor çünkü çoğunluk eltiyi sevmiyor

eltindende kişilik yokmuş kaynanadan çanta istenmez bence

.çocuğun bezini koyacak çantanı ayarla o şekilde nereye gidersen git , elalemin çantasını 1 saatliğine olsada alma

yani kaynana alınan hediyeyi vermiş sanki kızına veriyor
gelinde fırsatçı beleş çantaya konma bahanesi

Gerçekten konu sahibi olayı çok abartmış bi çantanın peşine düşmüş ne var sanki eltisinin durumu yokmuş heveslenmiş almış ne var bunda bence huzur kaçırmaya yer arıyosunuz tamam hoş bi şey değil ama bayramda huzur kaçırtacak kadar da değil

çok beğendiyse eltiye de bi tane alsaydınız

Eğer eltiyi tanımasaydım sizin yorumlarınızı bnde yapardım ama tanıdığım için içim rahat.bn başta hata ettim yumuşak yüzlü davranarak tek olay bı değil iyi niyeti kullanmayı çok sever

Back
X