- 20 Temmuz 2009
- 1.502
- 1.046
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayramda en çok huzuru kaçıran şey yaptığı tripler ve surat asmalar oldu.dediğim gibi çanta olayı son nokta oldu..biz eşimle gezdik dolaştık diye trip attı sürekli onu çağırmadığımız için.kendi eşi gezdirmiyo bırakıp gidiyo onu sürekli biz yeni evliyiz bizmi gezdiricezGerçekten konu sahibi olayı çok abartmış bi çantanın peşine düşmüş ne var sanki eltisinin durumu yokmuş heveslenmiş almış ne var bunda bence huzur kaçırmaya yer arıyosunuz tamam hoş bi şey değil ama bayramda huzur kaçırtacak kadar da değil
maddiyatçı dedi herkes ama bu devirde olmayan varmı çantaya 300 tl verdm ona neden alıcam ki hediyesini almışım zatençok beğendiyse eltiye de bi tane alsaydınız
en az on kere belirttim durumları çk iyi çantadan on tane alır istese aksine kv durumları orta halli onun daha çok ihtiyacı vardı anlayacağınızGerçekten konu sahibi olayı çok abartmış bi çantanın peşine düşmüş ne var sanki eltisinin durumu yokmuş heveslenmiş almış ne var bunda bence huzur kaçırmaya yer arıyosunuz tamam hoş bi şey değil ama bayramda huzur kaçırtacak kadar da değil
hangi konuda entrika yapmışız arkadan iş çeviren o eşim açıkça söylemiş annesine çantayı iste diye.sonra tekrar isteyince saklamış ki benm sonradan haberim oldu sakladığındanben olsam bende baştan bozulurdum aldığım hediyenin başkasında olmasına
ama siz ve eşinizdede maşallahh entrika kaynıyor ne gerek var bu kadar uzatıp bu hale getirmeye
yaa isterse milyon dolar olsun hayatta tenezzül etmem ya ısrarla istemesi nedir ki bi çanta ama zatn evlendiğimizden beri işi gücü ben oldum yarışa girdi soğuttu kendinden bu olayda son nokta oldueli çantaya göz dikmişmerak ettim çantayı valla
kusura bakmayın ama burda yazanların hiçbiride görmezden gelmez bu olayı burdan yazması kolaybir çanta yüzünden olay çok büyümüş. ben olsam görmezden gelirdim. sonuçta sürekli görüştüğünüz insan değil. bu kadar büyütmeye gerek yoktu diye düşünüyorum.
yo yazması kolay değil. bu olayı yaşayan bir tek siz değilsiniz ki. demek istediğim olay çok uzamış .bir çanta yüzünden kalkıp eve gitmek falan. bilmiyorum yanikusura bakmayın ama burda yazanların hiçbiride görmezden gelmez bu olayı burdan yazması kolay
bende bahsini açmıcaktım sadece üzüldüm ve şim biliyodu oda şahit oldu.ben ara demedim annesini inanın iş yerindeyken aramış.yoksa bnd hiç bişey demicektim ikisinede birdaha da hediye almıcam zatn eşime söyledm sen annene alırsın beğendiği şeyi diyeCanım buna benzer birseyi yakın zamanda bende yasadım. Gorumcemin bebegine zara kidsten cok tatlı bir takım almıstık. Hırkası, pantolonu, badisi ve ayakkabısı. çocuklarını pek güzel giydirmez. İnan aldıgımızı bir yada iki kere giydirmiştir. Her gören bayılıyordu. Nereden aldınız diye soruyordu. Eltimin yakın zamanda cocugu oldu. Bu bayram geldiklerinde kıyafeti ona vermis ve eltimde whatsapp fotografına o kıyafetlerle bebeginin fotografını koymus. Ustelik gorumcemin kızına tam geliyordu, eltimin kızına ise kocaman olmuş. Artık yaranmak icin mi verdi bilemiyorum. Gorunce cok kalbim kırıldı. Ama hic bahsini acmadım. Bundan sonra hediye namına bir çöp bile almamaya karar verdim.
bi çanta için demedim yalan söylediği için dedm.ne gerek vardı çok beğendim takmak istedim de bi sürü yalan sıraladı msg da ve hepsinin öyle olmadığa gözlerimle şahit oldum.benm uzatmamın nedeni yalan söyleyip inkar etmesi.yoksa çanta olsaydı açardım teli ben kv için almıştım senin takman hoş olmamış derim geçerimKayinvalidenize aldiginiz cantayi eltinizin kullanmasi hosunuza gitmemis onu anlarim ama, kadin size msj atmis kirginlik olmasin diye, siz de bir daha senle muhattap olmam demissiniz.. siz eltinizden daha ayip etmis oldunuz boylece.. kocaniza annesini arattirmak zaten baslibasina cocukluk.. hayrım olsun degil gecseydiniz keske, varsin eltiniz kullansaydi. Belli ki Cok sevmis o cantayi. Degmezmis bence bunca tantanaya...ben eltinizin yerinde olsam ölsem de o cantayi bir daha takmam, elinizden Su bile icmem bi Canta icin bana senle daha muhatap olmam dediginiz icin.
aynen öyle canım iyi niyetli olduğunu bilsem beni gerçekten sevdiğini değer verdiğini bilsem hiç laf etmem ama dediğin gibi evlendiğimizden beri yarış içinde ilgi hep bende olsun,sürekli bizim evliliğimizi merak etmeler sorular sormalar fln.inanın kb için ses çıkarmıyoduk yaptıklarına .ben ne alırsm gidiyo aynısından alıyo parfüme kdr.bu zamana kdr hç bişey demedm ama yeter yaniiiiŞuan senin hissettiklerini cok iyi anlıyorum. Mesela gorumcemin gorumcesi de eltimle aynı zamanlarda dogum yaptı. Ona verseydi inan mutlu bile olurdum. Cunku kız kompleksli degil, beni rahatsız etmiyor. Ama eltim ve kaynım surekli esim ve benimle yarış halinde. Ona vermesi beni rahatsız etti.