- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
Merhaba arkadaşlar
Benim kız kardeşim ne yapmaya çalışıyor sizce???
Kardesim eşinden ayrıldı . Yanliz yaşıyor
Ben de sık sık ziyaretine gidiyorum. Onunla ve yeğenimle vakit geçirmekte çok hoşuma gidiyor doğrusu; )
Fakat her gitmemde saçma sapan bir laf söylemesi canımı sıkıyor
Örneğin bir arkadaşımdan bahsediyorum oda tanıyor 40 küsür yaşında aaaa ben aynı yastasiniz zannettim diyor ki mümkün değil yasit olmamız
Tayt alicam diyorum sana büyük bedenler olur boyun uzunya diyor sonra da ben smol giyiyorum diyor (aynı boydayiz nerdeyse)
Oğlumla ne kadar benzedigimizi konuşuyoruz göz altlariniz bile benziyor diyor!! (Ben gözaltımı beğenmiyorum)
Sürekli kendisinin genç güzel ve zayıf olduğunu
Benim kilolu yaşı büyük olduğumu vurgulama cabasinda??
Resimlerde en güzel sen ciktin fln diyor ama bir kıskançlık seziyorum
(Biz büyük bir kavga sonrası baristik hersey bundan sonra başladı eskiden böyle degildi)
Kendisiyle konussam inkar eder ki konuşarak anlasilacak biri değil
Napmalıyım
Benim kız kardeşim ne yapmaya çalışıyor sizce???
Kardesim eşinden ayrıldı . Yanliz yaşıyor
Ben de sık sık ziyaretine gidiyorum. Onunla ve yeğenimle vakit geçirmekte çok hoşuma gidiyor doğrusu; )
Fakat her gitmemde saçma sapan bir laf söylemesi canımı sıkıyor
Örneğin bir arkadaşımdan bahsediyorum oda tanıyor 40 küsür yaşında aaaa ben aynı yastasiniz zannettim diyor ki mümkün değil yasit olmamız
Tayt alicam diyorum sana büyük bedenler olur boyun uzunya diyor sonra da ben smol giyiyorum diyor (aynı boydayiz nerdeyse)
Oğlumla ne kadar benzedigimizi konuşuyoruz göz altlariniz bile benziyor diyor!! (Ben gözaltımı beğenmiyorum)
Sürekli kendisinin genç güzel ve zayıf olduğunu
Benim kilolu yaşı büyük olduğumu vurgulama cabasinda??
Resimlerde en güzel sen ciktin fln diyor ama bir kıskançlık seziyorum
(Biz büyük bir kavga sonrası baristik hersey bundan sonra başladı eskiden böyle degildi)
Kendisiyle konussam inkar eder ki konuşarak anlasilacak biri değil
Napmalıyım