• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu Kızkardeşim :/

Valla cnm devir oyle bi devir ki huydan mi ne herkes degisik kime insanca girtsen ters geliyo sana birak Allaha havale et

Ya anlatamıyorum
Ben kardeşimin kötülüğünu istemiyorum onunla canciger olmak istiyorum

Her zaman destek oldum ne hakaretler etti barıştım
Çok seviyorum onu ve yeğenimi

Bu mu karşılığı

Bencede öyle ama siz açıkça derdinizi kardeşinize neden söylemiyorsunuz öyleyse ben kendi kardeşlerime çoktaaan ne dedin uleynnn sen:KK48: demiştim bile yani. Ama benim bu dediğimin sonu da bizde küsmeye falan gitmezdi.

İşte asıl sorun da bu
Ben kardeşime hiçbir şey diyemem güzelce konusamayiz biz
Sonu kavga ve küslük olur

Hep ozenirim konuşarak anlasanlara

Dalga geçtiğini düşünüyorum konu sahibinin cevaplara bakılırsa.
Ben önceki konularını biliyorum okumuştum. Konu sahibinin eşi ve çocuğu dışında aile kavramı yok malesef. Eşine ve oğluna hastalıklı derecede bağımlı.biraz takıntılı ve bencil konu sahibi.kardeşinin ayrılığını bile böyle rahatça masa sohbeti yapabiliyor.çünkü umrunda değil.o kk de sohbetten aldığı keyfe bakıyor.konu dalga konusu değil.ama dertte değil sohbet konusu.

Konu sahibi kilolu bi sarışın bombayms:) kilo takıntısı varms kizkardeside burdan vuruoms iyide yapio konu açmış millete dalga geçer gbi cevap verio kusura bakma ama kardeşini kiskaniosun kilolu ama sarışın bomba arkadaşım

Ne dalgası geçtim ben insan gibi cvp verdim
Kıskanıyorsun dedi arkadaş ona yazdım

Önce düzgün yorum yap düzgün cvp alırsın

Gereksiz evet
Ama Şöyle aciklayim kafama takılıyor kaç gün aklımdan gitmiyor
Biliyorum benim teyzelerimde öyle.. Gerçekten can sıkıyodu ama artık takmıyorum. Normal geliyo. Senide anlıyorum ama kardeşine gül geç evet ben şişkoyum de bu onu daha sinirlendiricektir sende pozitif olursun birazda sen onu sinir et.. :)

Merhaba arkadaşlar
Benim kız kardeşim ne yapmaya çalışıyor sizce???
Kardesim eşinden ayrıldı . Yanliz yaşıyor
Ben de sık sık ziyaretine gidiyorum. Onunla ve yeğenimle vakit geçirmekte çok hoşuma gidiyor doğrusu; )

Fakat her gitmemde saçma sapan bir laf söylemesi canımı sıkıyor

Örneğin bir arkadaşımdan bahsediyorum oda tanıyor 40 küsür yaşında aaaa ben aynı yastasiniz zannettim diyor ki mümkün değil yasit olmamız
Tayt alicam diyorum sana büyük bedenler olur boyun uzunya diyor sonra da ben smol giyiyorum diyor (aynı boydayiz nerdeyse)
Oğlumla ne kadar benzedigimizi konuşuyoruz göz altlariniz bile benziyor diyor!! (Ben gözaltımı beğenmiyorum)

Sürekli kendisinin genç güzel ve zayıf olduğunu
Benim kilolu yaşı büyük olduğumu vurgulama cabasinda??
Resimlerde en güzel sen ciktin fln diyor ama bir kıskançlık seziyorum

(Biz büyük bir kavga sonrası baristik hersey bundan sonra başladı eskiden böyle degildi)

Kendisiyle konussam inkar eder ki konuşarak anlasilacak biri değil
Napmalıyım
O psikolojik oyle konusinda tatmin ediyor kendini beni bir teyzem var oda ayni bu tavirlari takiniyor. Surekli ben guzelim dimi sunun susu var bunun busu var diyor hatta baxen baskasinin mutsuzlugu onu mutlu bile ediyo esiyle ayriydilar esi birakip gitmisti onu bu yuzden o tarz konuduyodu icindeki bazi fuygulari bastirmak icin . Gormezden gelin bence oda zor zamanlar geciriyodur icten ice.

Güzelliğine güvendi ,eşinin 2.evliliği laf geçiremedi , sizin içten içe ,belki de bilinç altı sevinmiş ve dolmuş gibi bir haliniz var....

Hayır arkadaş aldatildimi ondan mi ozgüveni gitti yazdı
Ona istinaden annemin söylediği bu sözü yazdım bende benim lafım bile değil bu

Kardesimin ayrılmasına sevinebilmem mümkün mü
Günlerce is yerimde gizli gizli ağladım
Umidimi kesmedim hep birleşirse diye dua ettim

Gereksiz evet
Ama Şöyle aciklayim kafama takılıyor kaç gün aklımdan gitmiyor

Şimdi o çocuğu ile hayat mücadelesi veriyordur.inan senin kadar ince düşünmüyordur.
Daha büyük zorlukları ,sıkıntıları vardır.
Belki de senin düşündüklerini"güzelliğine güvendi söz geçiremedi "hissetmiştir.

Biliyorum benim teyzelerimde öyle.. Gerçekten can sıkıyodu ama artık takmıyorum. Normal geliyo. Senide anlıyorum ama kardeşine gül geç evet ben şişkoyum de bu onu daha sinirlendiricektir sende pozitif olursun birazda sen onu sinir et.. :)

Çok saol :)
1.70 boyum 70 kilom var sisko değilim biraz fazlam var esasinda

Şimdi o çocuğu ile hayat mücadelesi veriyordur.inan senin kadar ince düşünmüyordur.
Daha büyük zorlukları ,sıkıntıları vardır.
Belki de senin düşündüklerini"güzelliğine güvendi söz geçiremedi "hissetmiştir.

Ayy kaç kere acikladim kerpeten gibi cumleyi çekip almayın rica ederim

Arkadaş aldatilmi ozguvenı gitmistir yazdı bende ANNEMİN soyledigi bu sözü yazdım

Valla benim düşüncem bile değil

Hayır arkadaş aldatildimi ondan mi ozgüveni gitti yazdı
Ona istinaden annemin söylediği bu sözü yazdım bende benim lafım bile değil bu

Kardesimin ayrılmasına sevinebilmem mümkün mü
Günlerce is yerimde gizli gizli ağladım
Umidimi kesmedim hep birleşirse diye dua ettim

O halde annenizde arkasından konuşmamalı bence ,kimse durduk yere evliliğini bitirmez.
Küçük kırılganlıklar ile kardeşliğiniz zarar görür.
Ona biraz zaman tanıyın üstüne gitmeyin...

O halde annenizde arkasından konuşmamalı bence ,kimse durduk yere evliliğini bitirmez.
Küçük kırılganlıklar ile kardeşliğiniz zarar görür.
Ona biraz zaman tanıyın üstüne gitmeyin...

Kesinlikle öyle annem de baştan yanlış yaptığını düşündüğü için öyle dedi
Ben bir abla olarak bitmesini istemezdim acik soyleyim ama kader boyleymiş

Evlenmekte ayrılmakta onun bilecegi iş

Back
X