• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu Kızkardeşim :/

O psikolojik oyle konusinda tatmin ediyor kendini beni bir teyzem var oda ayni bu tavirlari takiniyor. Surekli ben guzelim dimi sunun susu var bunun busu var diyor hatta baxen baskasinin mutsuzlugu onu mutlu bile ediyo esiyle ayriydilar esi birakip gitmisti onu bu yuzden o tarz konuduyodu icindeki bazi fuygulari bastirmak icin . Gormezden gelin bence oda zor zamanlar geciriyodur icten ice.

Hayatta en nefret ettiğim şey başkalarının mutsuzlugundan beslenen insanlardir

Dipnot. Neyi çok isterdim biliyormusunuz korkmadan kardeslerimle bir sorunum olduğunda karsilarina geçip ablacığım buna buna çok üzülüyorum yapmayalim diyebilmeyi
Konuşarak küsüp kavga etmeden sorunlarımızı cozebilmeyi

Hayatta en nefret ettiğim şey başkalarının mutsuzlugundan beslenen insanlardir

Dipnot. Neyi çok isterdim biliyormusunuz korkmadan kardeslerimle bir sorunum olduğunda karsilarina geçip ablacığım buna buna çok üzülüyorum yapmayalim diyebilmeyi
Konuşarak küsüp kavga etmeden sorunlarımızı cozebilmeyi
Sizde haklisiniz ama herkesin huyu bir olmuyor iste. Ölümlü dünya bosverin . Bakin benim babam oldu mesela simdi pismani keske babami hic uxmeseydim kirmasaydim diye icim icime sigmiyo. Bunun konuyla alakasi yok ama demem oki yarin bigun bisey olur ona Allah korusun siz soyledinizle kalirsiniz uzulursunuz bos yere. Buyukluk sizde kalsın ciddiye almayın sozlerini bence . Kardesiniz umarim farkina varir deferli bi ablasi oldunun

Sizde haklisiniz ama herkesin huyu bir olmuyor iste. Ölümlü dünya bosverin . Bakin benim babam oldu mesela simdi pismani keske babami hic uxmeseydim kirmasaydim diye icim icime sigmiyo. Bunun konuyla alakasi yok ama demem oki yarin bigun bisey olur ona Allah korusun siz soyledinizle kalirsiniz uzulursunuz bos yere. Buyukluk sizde kalsın ciddiye almayın sozlerini bence . Kardesiniz umarim farkina varir deferli bi ablasi oldunun

Teşekkür ederim
Burda bazı arkadaşlar beni sucladilar ama gerçekten ben kardes ve yegenlerime çok duskunumdur
Bir gün görmesem kahroluyorum
Ama bende insanım benim de kötü huyum bu onlara iyi davranirim onlardan da iyi davranmasini beklerim

(Arkadaşını ablasını davet etmiş diyorki valla arkadaşım ablasının ağzına si.ciyor:KK57: neler yapıyor diyo ben de yanlıs yapıyor ayıp dedim)

Evet ölümlü dünya keşke umursamaz olsaydım

Merhaba arkadaşlar
Benim kız kardeşim ne yapmaya çalışıyor sizce???
Kardesim eşinden ayrıldı . Yanliz yaşıyor
Ben de sık sık ziyaretine gidiyorum. Onunla ve yeğenimle vakit geçirmekte çok hoşuma gidiyor doğrusu; )

Fakat her gitmemde saçma sapan bir laf söylemesi canımı sıkıyor

Örneğin bir arkadaşımdan bahsediyorum oda tanıyor 40 küsür yaşında aaaa ben aynı yastasiniz zannettim diyor ki mümkün değil yasit olmamız
Tayt alicam diyorum sana büyük bedenler olur boyun uzunya diyor sonra da ben smol giyiyorum diyor (aynı boydayiz nerdeyse)
Oğlumla ne kadar benzedigimizi konuşuyoruz göz altlariniz bile benziyor diyor!! (Ben gözaltımı beğenmiyorum)

Sürekli kendisinin genç güzel ve zayıf olduğunu
Benim kilolu yaşı büyük olduğumu vurgulama cabasinda??
Resimlerde en güzel sen ciktin fln diyor ama bir kıskançlık seziyorum

(Biz büyük bir kavga sonrası baristik hersey bundan sonra başladı eskiden böyle degildi)

Kendisiyle konussam inkar eder ki konuşarak anlasilacak biri değil
Napmalıyım
Asagilik kompleksi olan kendiyle barisik olmayan kendini begenmeyen insanlar bunu yapar

Başınız sağolsun allah gani gani rahmet eylesin canım
Çok uzuldum

kardeşinizde kompleks var kimbilir eşiyle zamanında neler yaşadı... birşey söyleleyimmi büyük kavgalardan sonra eskisi gibi olamıyor hiçbirşey benimde teyzem böyleydi yaşıttık sürekli kendını yarıstırırdı benle her konuda saç renginden parfume kadar içten içe size olan zaafından yapıyordur komplekslernden ve ezikliğinden kardeşiniz yıklmadım ayaktayım havalarında bence aldırmayın...

Kardeşler arasında birbirlerine şaka yoluyla takılmayı gayet normal buluyorum, karşılıklı olarak birbirlerinin üzerinden geyik yapabilirler ama buradaki durum hiç de öyle geyik muhabbeti filan değil, bariz bir şekilde haset duygularla imalı imalı laf sokup karşı tarafın moralini bozmaktan tatmin olan biri var.

Konu sahibinin şu cümlesine takılanlar olmuş: "Güzelliğine güvendi ,eşinin 2.evliliği laf geçiremedi, boşandı" Konu sahibinin bu düşüncesini çok insani bir duygu olarak görüyorum. Sizi her fırsatta yermeye çalışan, sizin öz güveninizi zedelemeye, motivasyonunuzu düşürmeye çalışan biri hakkında da kimse iyi niyetler besleyemez, aksi durumu açıkçası çok samimiyetsiz buluyorum.

bir kız kardeşe sahip olmanız, onunla ve yeğeninizle görüşüyor olmanız paha piçilemez bir değer... benim abim var ama uzaktayız şimdi yanlarında olmayı çok isterdim...
kız kardeşiniz ne derse desin siz ablalık yapın sevginizle sarın onu...

Böyle şeyler sinir bozucu oluyor biliyorum ama ablaniz boşanmış, bir daha begenilmeme kaygısı yaşıyor olabilir, özgüven eksikliği yaşıyor olabilir. Sakın siz de ona laf çarpmaya veya dediklerinin aksini iddia etmeye çalışmayın. O demeden siz ablanızı övün, iltifat edin. Biraz moral olun.

Offff annemle teyzemler arasında da var bu.. Kızkardeşler işte, oluyo demek ki.. Hele resim muhabbetleri bıktırıyor artık. Birisi kazayla bi şaka yapsın hanginiz ablaydınınz? Ayyyy sen hepsinden genç duruyosun... vs.vs... Artık yerler birbirlerini şakayla karışık. Konu uzar da uzar... Onlar faceye bi toplu resim koysun ben hemen araziiiiii:KK17:

Merhaba arkadaşlar
Benim kız kardeşim ne yapmaya çalışıyor sizce???
Kardesim eşinden ayrıldı . Yanliz yaşıyor
Ben de sık sık ziyaretine gidiyorum. Onunla ve yeğenimle vakit geçirmekte çok hoşuma gidiyor doğrusu; )

Fakat her gitmemde saçma sapan bir laf söylemesi canımı sıkıyor

Örneğin bir arkadaşımdan bahsediyorum oda tanıyor 40 küsür yaşında aaaa ben aynı yastasiniz zannettim diyor ki mümkün değil yasit olmamız
Tayt alicam diyorum sana büyük bedenler olur boyun uzunya diyor sonra da ben smol giyiyorum diyor (aynı boydayiz nerdeyse)
Oğlumla ne kadar benzedigimizi konuşuyoruz göz altlariniz bile benziyor diyor!! (Ben gözaltımı beğenmiyorum)

Sürekli kendisinin genç güzel ve zayıf olduğunu
Benim kilolu yaşı büyük olduğumu vurgulama cabasinda??
Resimlerde en güzel sen ciktin fln diyor ama bir kıskançlık seziyorum

(Biz büyük bir kavga sonrası baristik hersey bundan sonra başladı eskiden böyle degildi)

Kendisiyle konussam inkar eder ki konuşarak anlasilacak biri değil
Napmalıyım
Belki psikolojisi bozuktur yazık idare edin bir süre.
Kendini genç hissetmek istiyordur.

Back
X