Konu kv...

Klasik kayınvalide tavrı
Benim eşim de eşimin ailesi toplandığında, doğum günü, kahvaltı düzenlediklerinde gitmek istemezdi ben gidelim ne olacak havamız değişir diye götürürdüm.
Gün gelip kayınvalide ile tartıştığımda bana benim ailemden oğlumu uzaklaştırıyorsun, bizimle görüşmesini istemiyorsun, bu ailede herkes samimi bir tek sen samimiyetsizsin demişti ki aile dallas gibi herkes birbirinin kuyusunu kazıyor, kime gitsem diğerinin dedikodusunu yapıyor.
Hatta kayınvalidem kendi hakkında yapılan bi dedikoduyu duyup bize saatlerce ağlamıştı birkaç gün sonra bir baktım ki dedikoduyu yapanla beni kıyaslıyor onu övüyor beni yeriyor. Arama bayaaaa bi mesafe koydum zaten.

Öyle kendilerini görmezler , kendileri isterse aileden istemezlerse bi laf bi hareketle dışta bırakırlar ama sen olması gereken gibi davransan yine sen suçlu olursun

al benden de o kadar :)) sonra da bitmek bilmeyen bi bizi aramıyosun, ara bizi, bizi ara, ısrarları... kendini sevdirseydin de arasaydım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…