- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Gelinin iyiliği oğlunun iyiliğinden ötürüymüş. Kayınvalidenin arkadaşı öyle demiş.Derdinizi hiç anlamadım desem
Başlık kayınvalide, içerik eşinizin bencil kaba saba olması, bu arada hiçbir şeyden memnun olmayan kim? Aktardığınız diyalogdaki sorun tam olarak nerede? Kayınvalidenizin seni kızım gibi görüyorum demesine mi dertlendiniz?
Hay ağzına sağlık arkadaşım.konuyu kısalttım fazla tefeerruta gerek yok diye düşündüm.anlasınlar diyede konuşma işareti vs yaptım ama galiba olmadıGelinin iyiliği oğlunun iyiliğinden ötürüymüş. Kayınvalidenin arkadaşı öyle demiş.
Konu sahibi de diyorki arkadaşı üzerinden bana laf sokuyor.
Sen bana baktın ama sende bir numara yok numara oğlumda demiş yani.Gelinin iyiliği oğlunun iyiliğinden ötürüymüş. Kayınvalidenin arkadaşı öyle demiş.
Konu sahibi de diyorki arkadaşı üzerinden bana laf sokuyor.
Yok aslında alınganlık demeyelim de yaşanmışlık birikmişlik diyelim.ne bileyim benden bir yardım bi iyilik görse kv asla ona gebe kalmak istemez ve bu ilginin oğluyla alakalı olduğunu düşünür ve çevreye de o şekilde lanse ederFazla alıngan bi dönemizde olabilirsiniz. Yani bana hiç sıkıntı olmadı bu cümleler. Ama yaşadığınız başka olaylar varsa bilemem. Bi de iyilik yap denize at demişler. Siz yapın, köstek olmasında teşekkür de etmesin
Hay ağzına sağlık arkadaşım.konuyu kısalttım fazla tefeerruta gerek yok diye düşündüm.anlasınlar diyede konuşma işareti vs yaptım ama galiba olmadı
Sen bana baktın ama sende bir numara yok numara oğlumda demiş yani.
Böyle yazınca baya anlaşılır oldu konu sahibi de böyle yazsaymış keşke.
Dönüp tekrar tekrar diyaloğu okudum da , bu diyalogdan bu anlamı ben olsam çıkaramazdım, ama ben bana sokulan lafları pek anlamayan bir insan da olabilirim tabii.
Çünkü konuşma aynen bu şeklindeydi kv min.aynen yazdığım gibi ben seni kızım gibi görüyorumla girdi sen bana baktınız ama oğlum sayesinde denle çıktı.tabi arkadaşının ağzıyla söylüyor(ki direk söylemeye de cesareti yok)oğlum sayesinde bana baktına bağladı yani.kendisi cahil konuşmayı bilmez (bu benim için sorun değil niyet önemli) kibirli bencilde kötü kalpli bir insanSen bana baktın ama sende bir numara yok numara oğlumda demiş yani.
Böyle yazınca baya anlaşılır oldu konu sahibi de böyle yazsaymış keşke.
Dönüp tekrar tekrar diyaloğu okudum da , bu diyalogdan bu anlamı ben olsam çıkaramazdım, ama ben bana sokulan lafları pek anlamayan bir insan da olabilirim tabii.
Yaaa işte illa benim iyiliğime gebe kalmayacakyaKayınvalide
“olur mu canım gelinim de iyidir dedim” deseydi iş buralara gelmeyecekti
Bu kadar nankör olmasaymış keşke..
Oğlum sayesinde bana baktın anlamında söylediyse bunu da bu kadar dolandırıp laf soktuysa aynı zamanda fesat da bir insan. Boşverin bunu düşünüp sinirlenmek üzülmek filan yalnızca zaman kaybı olur. Hasta bir insana yardım ettiniz o kadar kötü düşünceleri artık onu ilgilendirir. Mesafenizi koruyun her zaman bitti gitti.Çünkü konuşma aynen bu şeklindeydi kv min.aynen yazdığım gibi ben seni kızım gibi görüyorumla girdi sen bana baktınız ama oğlum sayesinde denle çıktı.tabi arkadaşının ağzıyla söylüyor(ki direk söylemeye de cesareti yok)oğlum sayesinde bana baktına bağladı yani.kendisi cahil konuşmayı bilmez (bu benim için sorun değil niyet önemli) kibirli bencilde kötü kalpli bir insan
Ne bilim niye bitmez bende bazen aptal saf olup ayrıntılara takılmamak istiyorum bazende öfkeme hırsıma yenilip zeki kurnaz olmak istiyorum ki onlarında canını yakabileyimAmaan şu saat oldu bende binbir türlü şey düşünüyorum. Konuşmaları yokluyorum kafamda keşke o öyle dediğinde ben şöyle deseydim falan filan diye. Niye bitmez bu düşünceler..
Çok fesat hemde nasıl bir bilseniz...arada mesafe olsa bitti gitti dicemde 7-24beraber olunca gitmiyor be arkadaşımOğlum sayesinde bana baktın anlamında söylediyse bunu da bu kadar dolandırıp laf soktuysa aynı zamanda fesat da bir insan. Boşverin bunu düşünüp sinirlenmek üzülmek filan yalnızca zaman kaybı olur. Hasta bir insana yardım ettiniz o kadar kötü düşünceleri artık onu ilgilendirir. Mesafenizi koruyun her zaman bitti gitti.
Dedim de o laf beni tatmin etmedi her iyilik karşısında o oğlum sayesinde diyor ben de benim vicdanımdan diyorum.böyle hep teşekkür dilenmekle ömürmü geçer ve iyilikten anlamayan birine ne etsem boş gibi geliyorSende diyecektin ki benim içimden gelmeseydi oğlunun iyiliği kendi yaptığı olurdu benim yaptığım değil.
Evet o taktiği denemenin zamanı gelmiştir belkideoyle olur.. saatlerce gezer hediye alirdim butun aileye cifter cifter.. oglum aldi olurdu. kestim ben de.. siz de bir tik mesafe koyun kimdenmis anlasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?