- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi Benbirlaydii
-
Evet dezenfekte ettim. Kiyafetlerini devamli 60 ta yikiyorum. Bide hijyenine de cok dikkat ediyoruz ama bu kadar sik tekrar etmesi de normal mi?Kıl kurdu tekrar tekrar bulaşıyor olabilir tüm çarşaf, giysi ve oyuncaklar dahil dezenfekte ettiniz mi?
Inanin bunlarin hepsini yaptım ama yine ayni.Kıl kurdu tedavisi oldugunizda geciyorsa evdeki heryeri dezenfekte etmen gerek kapi kollari dolap kapaklari kisacasi elimizin degdigi heryer ve ic camasirlari nevresimler ve havlularida yuksek derecede yikayip ütülemeniz gerekli belki o zaman bir daha olmaz
Sorucam bunu mutlaka gittigimde. Peki gözündeki degisiklik icin bir fikriniz var mi? Asiri rahatsizlik duyuyorm.Magnezyum eksikliği olabilir mi? Doktorunuza sorun mutlaka. Dış gicirdatmaya neden olabiliyor.
Bir fikrim yok daha önce göz kontrolü yaptırdınız mi? Bebeklerde çocuklarda mutlaka yaptirilmasi gerekiyor.Sorucam bunu mutlaka gittigimde. Peki gözündeki degisiklik icin bir fikriniz var mi? Asiri rahatsizlik duyuyorm.
Tahlilde kıl kurdu mu çıktı? Benim kızım da 5 yaşında diş gıcırdatması var. O kadar ki gece uyanıp çenesini ayırıyorum. Ama sınır bir şey yok.Evet dezenfekte ettim. Kiyafetlerini devamli 60 ta yikiyorum. Bide hijyenine de cok dikkat ediyoruz ama bu kadar sik tekrar etmesi de normal mi?
Goz tembelligi olabilir.Sorucam bunu mutlaka gittigimde. Peki gözündeki degisiklik icin bir fikriniz var mi? Asiri rahatsizlik duyuyorm.
Geniz eti büyük olan cocuklarda dz diş gıcırdatması oluyor bir de o ihtimali düşünün istersenizKizlar 3.5 yasindaki oglum geceleri uykuda iken asiri derecede dislerini gicirdatiyor.Yemin ederim sanki kırılacak gibi ses cikiyor. Bu durumdan asiri rahatsizlik duyuyorum.Bu konuyla alakali 2 defa doktora götürdük kıl kurdu olabilirdedi doktor ilac kullandık aile boyu 2 defa ama yine ayni. Ilaci kullanirken problem yok ilac tedavisi gectikten belli bir sure sonra tekrar gıcırdatma devam ediyor. Bide bugun baska bisey fark ettim tv izlerken gözleribir ara şaşı gibi bakmaya basladi.( Normalde tv tablet vs asla izin vermeyiz ama gunde yarim saat cizgi film izler) Şaşı gibi bakiyordu resmen. Kizlar basina biyle seyker gelen oldu mu? Ne yapmaliyiz, ya da bir tavsiye lutfen. Bu arada sali gunune randevu aldik doktora gidecez. Simdide cvp yazacaklaara cok tesekkurler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?