Çocuk Hastalıkları Konu oglum lutfen bakin

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Çocuğunuz sucuk,salam,sosis tarzı pişmemiş et ürünleri yemesin. Annem anlatır cocukken 1 çay kaşığı kekik yağı icirmisler o gün bugündür kurtuldum der. Siz de bir araştırın doktora da sorun isterseniz
Yok sucuk salak tarzi busey vermiyoruz bazen cok nadir pizzada yer. Kekik tagi degilde kekik verdik daha once 1 tatli kasigi kadar ama kekigin yagini da denemekte fayda var belki sonuc alabiliriz.

Dis gicirtmanin kil kursundan oldabilecegini ilk defa duydum... kizimi 2 kere disciye götürdüm ve doktor bu yaslarda bisey yapilmaz, disleri asinir en kötü ihtimal, ilerde ikincii disleri cikinca geceleri disine bisey takilabilir dedi... yada zamanla gecebilirde dedi.

Kizimda suan 3 yasinda... 1 bucuk yasindan beri yapiyor bu aralar azaldi ama var yine, emzik emiyor emzik veriyorum artik 🤷🏻‍♀️
Biz hic disciye gitmedik.
öyle oluyor zaten.. sürekli olmuyor kayma.
götürdüğünüzde kayma çıkarsa destek ve yardım amaçlı bana yazabilirsiniz..
Insallah kayma çıkmaz. Yazarim ben buraya.

Bir diş doktoruna götürdünüz mü. Kendine iyi bak ta dişçi galiba birkaç gün once bu konudan bahsetmişti tam hatırlayamamakla birlikte sanki çenenin konumuyla alakalı olabilir gibi birşeyler demişti ama çok hatırlayamadım. O yuzden dişçiye götürmenizi önerebilirim.
Haklisiniz galiba götürelim dişçiye de bunu hic dusunmemistim.

inşallah ama çıkarsa da endişe etmeyin.çözümü var sonuçta. benim büyükte 4 yaşındayken olmuştu. şimdi kalmadı şükür.
Nasil oluyor ve neden kaynaklaniyor bilginiz var mi? Bide tedavi sureci nasil ilerliyor lutfen cunku hic bilgim yok.

inşallah ama çıkarsa da endişe etmeyin.çözümü var sonuçta. benim büyükte 4 yaşındayken olmuştu. şimdi kalmadı şükür.
Nasıl geçti peki göz kayması benim de kızım da var ve 5. doktora gitmeye hazırlanıyoruz:(

konu sahibi benim oğlum da diş gıcırtısı atmıştı o dönem kreşe yeni başlamıştı, doktor stresten demişti gerçekten de sonra geçti

Nasıl geçti peki göz kayması benim de kızım da var ve 5. doktora gitmeye hazırlanıyoruz:KK43:

konu sahibi benim oğlum da diş gıcırtısı atmıştı o dönem kreşe yeni başlamıştı, doktor stresten demişti gerçekten de sonra geçti
Nasil fark ettiniz? Sik sik kendini tekrarlayan bir durum mu? Lutfen detaylari yazarmisiniz?

Nasil oluyor ve neden kaynaklaniyor bilginiz var mi? Bide tedavi sureci nasil ilerliyor lutfen cunku hic bilgim yok.
Nasıl geçti peki göz kayması benim de kızım da var ve 5. doktora gitmeye hazırlanıyoruz:KK43:

5.doktor niye?
öncelikle göz kapaması yaptık kaymayan göz kapatıldı. kayma derecesine göre kaç saat kapatılıcağını doktor söylüyor. günde 2 saat kapattık biz. kapama süresi içinde kayan gözü çalıştırmanız gerekli. tabletten puzzle vs gibi oyunlarla. ve gözlüğü asla ama asla çıkartmamasını sağlamanız lazım. gözlüğü takmadığında hiç bir faydasını göremezsiniz. 2 sene kapama yaptık daha sonra gözlükle devam ettik. ve bizde ki ciddi bir kayma idi.

5.doktor niye?
öncelikle göz kapaması yaptık kaymayan göz kapatıldı. kayma derecesine göre kaç saat kapatılıcağını doktor söylüyor. günde 2 saat kapattık biz. kapama süresi içinde kayan gözü çalıştırmanız gerekli. tabletten puzzle vs gibi oyunlarla. ve gözlüğü asla ama asla çıkartmamasını sağlamanız lazım. gözlüğü takmadığında hiç bir faydasını göremezsiniz. 2 sene kapama yaptık daha sonra gözlükle devam ettik. ve bizde ki ciddi bir kayma idi.
Cok gecmis olsun cok üzüldüm. Sali gunu goturecez bakalim insallah kotu bisey yoktur.

Bilmiyorum belki de ama normaldr de arada gözlerini ovusturuyor kisarak gozlerinj cok arada bir baktigi da oluyor. Inanin bilemiyorum bende canim iyice sikildi.
Bizde göz kayması var diye gittik doktora, şükür öylee birşey çıkmadı ama sağ gözünde astigmat varmış. Hiç farketmemiştil. Şu anlık gözlük kullanacak boyutta değilmiş ama okula gideceği zaman yeniden baktırmamızı söyledi. Birde göz dibi muayenesi falan hep yapıldı zaten belli bir yaşa kadar mutlaka yapılması lazımmış

Kizlar 3.5 yasindaki oglum geceleri uykuda iken asiri derecede dislerini gicirdatiyor.Yemin ederim sanki kırılacak gibi ses cikiyor. Bu durumdan asiri rahatsizlik duyuyorum.Bu konuyla alakali 2 defa doktora götürdük kıl kurdu olabilirdedi doktor ilac kullandık aile boyu 2 defa ama yine ayni. Ilaci kullanirken problem yok ilac tedavisi gectikten belli bir sure sonra tekrar gıcırdatma devam ediyor. Bide bugun baska bisey fark ettim tv izlerken gözleribir ara şaşı gibi bakmaya basladi.( Normalde tv tablet vs asla izin vermeyiz ama gunde yarim saat cizgi film izler) Şaşı gibi bakiyordu resmen. Kizlar basina biyle seyker gelen oldu mu? Ne yapmaliyiz, ya da bir tavsiye lutfen. Bu arada sali gunune randevu aldik doktora gidecez. Simdide cvp yazacaklaara cok tesekkurler..

Back
X