Çocuk Hastalıkları Konu oglum lutfen bakin

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Masallah ne guzel temiz cikmis cok sevindim. Insallah bizim problemlerimiz de biter valla insan cok yoruluyor :KK43:
Aile de falan dogustan gelen birsey yoksa bence takmayin her cocuk donem donem tikler kymalar yasiyor tabi ki onleminizi alin ama cok yaygin bir durum dis gicirdatma goz kaymasi vs takilacak birsey degil cok sukur sagsaglimler

Olabilir belki de ama insallah yoktur ya.
Test yaptirdik cikmadi. Dişçiye götürdük sıkıntı yok dedi. Geniz akıntısı için kulak burun boğaza götürdük, bir şey çıkmadı. En son pedagoga götürmeyi düşündüm çünkü patates kızartması yerken dişi kırıldı.

Test yaptirdik cikmadi. Dişçiye götürdük sıkıntı yok dedi. Geniz akıntısı için kulak burun boğaza götürdük, bir şey çıkmadı. En son pedagoga götürmeyi düşündüm çünkü patates kızartması yerken dişi kırıldı.
Cok gecmis olsun ya valla uzuldum. Patates kizartmasiyla nasil diş kirilir hayret vallahi!Disleri gicirdatmaktan o kadar asinmis ki yavrucağın kiyamam :(

Back
X