Konu oğlum :(

Benbirlaydii

Cehalet ne güzel sey, herseyi biliyorsun.
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
8.631
6.441
248
Kizlar konu oglum. 14 aylik olduk 2 hafta once emzirmeyi biraktirdim doktor tavsiyesiyle. Sutum yok denecek kadar azdi ve bebegim hep memeyi agzinda istiyordu. Brnimde tahammülüm kalmamisti artik. Bebegimin kilosu cok geride 8.300 gr. Cok zayif bir bebek. Emzirmeyi biraktirdiktan sonra istahi artti. Cok sukur onune koydugum herseyi yer oldu. Ama asil sorun geceleri sabaha kadar aglamasi. Abartmiyorum sabaha kadar ağlıyor kucakta gezdiriyorum tam uyudu diyorum yatagina koyuyorm tekrar çığlığı basiyor. Mahvoldum kucakta tasimaktan boynunda belimde agrilar dinmiyor. Bi oglum daha var 3 yasinda o da cok ilgi bekliuor gizumun icine bakiyor ama bem gunduz uykusuzluktn ilgi gosteremiyorum.Tahammulsuz bisegmy oldum.Ne yapmali kizlar siz ayni seyleri yasadinuz mi? Ne yapmam gerekuyor lutfen bi yol gosterin.

Kizlar konu oglum. 14 aylik olduk 2 hafta once emzirmeyi biraktirdim doktor tavsiyesiyle. Sutum yok denecek kadar azdi ve bebegim hep memeyi agzinda istiyordu. Brnimde tahammülüm kalmamisti artik. Bebegimin kilosu cok geride 8.300 gr. Cok zayif bir bebek. Emzirmeyi biraktirdiktan sonra istahi artti. Cok sukur onune koydugum herseyi yer oldu. Ama asil sorun geceleri sabaha kadar aglamasi. Abartmiyorum sabaha kadar ağlıyor kucakta gezdiriyorum tam uyudu diyorum yatagina koyuyorm tekrar çığlığı basiyor. Mahvoldum kucakta tasimaktan boynunda belimde agrilar dinmiyor. Bi oglum daha var 3 yasinda o da cok ilgi bekliuor gizumun icine bakiyor ama bem gunduz uykusuzluktn ilgi gosteremiyorum.Tahammulsuz bisegmy oldum.Ne yapmali kizlar siz ayni seyleri yasadinuz mi? Ne yapmam gerekuyor lutfen bi yol gosterin.

Doktoru ne diyor? Alerji testlerini yaptırdınız mı? Belki de bir gıda alerjisi vardır.

Gece emziriyorsaniz önceden , normal , uyum sorunu yaşıyor .

Şimdi inatla uyku eğitimi vermeniz gerekiyor .

Gece ağır hiçbir şey yedirmeyin.

Diş dönemi mi peki ?

Iki bebeisin arasinin az olmasi gercekten enne icin yipratici. Ikisi beraber buyurlercileri dinlememek lazim sanirim :)
Canim soruna gelince, memeden yeni kesmissin kuzu alisma surecinde, bi de dis cikariyo olabilir mi?
Gercekten asiri yipratici bir durum yasayan bilir ancak diyorum. Evet cnm dis de çıkarıyor ama bilemedim ilk dislerinde bu kadar kotu olmamisti.

Alerji testini yapturdik canim temiz cikti. Dokrora sutten kestikten sonra goturmedik daha. Son 1 haftadir boyle oldu.

Sütten kestikten sonra yeni yeni şeyler yemeye başlamış ya o yüzden aklıma alerji olabileceği geldi. Geçmezse bence doktora bir danışın. Bazı gıdaların sindiriminde zorluk yaşıyor olabilir.

Gece emziriyorsaniz önceden , normal , uyum sorunu yaşıyor .

Şimdi inatla uyku eğitimi vermeniz gerekiyor .

Gece ağır hiçbir şey yedirmeyin.

Diş dönemi mi peki ?
Aynen once sabaha kadar emiyordu. Dis çıkarıyor su an. Uyku egitimini de arastirdim denedim ama aglamaktan sesi kisildi bi gece ben dayanamadim o kadar aglamasina.

Evet dis cikariyor cnm alttaki dişleri patlıyor ama ilk dislerinde boyle yapmamisti.

Her dişin yapısı bir değil.
Kesici dişler zorlar. Kök dişler ondan daha çok zorlar. Belki öncekinde meme emdiği için avunabiliyordu. İlk dişler bizim de kolay çıktı..
Zaten memeden kesme dönemini diş çıkarma, taşınma gibi olaylara denk getirmeyin derler..
Sabretmekten başka çareniz yok..

Sütten kestikten sonra yeni yeni şeyler yemeye başlamış ya o yüzden aklıma alerji olabileceği geldi. Geçmezse bence doktora bir danışın. Bazı gıdaların sindiriminde zorluk yaşıyor olabilir.
Olabilir cnm biraz daha beklemek istiyorm belki gecer diye.

Benim oglum bebekken sabaha kadar otururduk eczaneden gece cayi aldim oda misler gibi uyudu bende gunduz ve gece uyku duzenini sagladik. Bebekler bu aylarda hazimsizlasabiliyor veya gaz problemi bunlar uykusuz kalmanizin baslica nedenleri arasnda. Kabizlik sorunuda olabilir. Dedigim gibi eczaneye gidip bebekler icin gece caylari var biberonuyla verirsin onerilen saatte :)

Benim oglum bebekken sabaha kadar otururduk eczaneden gece cayi aldim oda misler gibi uyudu bende gunduz ve gece uyku duzenini sagladik. Bebekler bu aylarda hazimsizlasabiliyor veya gaz problemi bunlar uykusuz kalmanizin baslica nedenleri arasnda. Kabizlik sorunuda olabilir. Dedigim gibi eczaneye gidip bebekler icin gece caylari var biberonuyla verirsin onerilen saatte :)
Humananin iyi geceler cayini aldik icmedi rezene verdim içmiyor. Siz hangi marka almistiniz?

Back
X